Přejít na výpis diskuzí
Když se ukáže, že Babiš lhal o StB, odejdu, říká elitní poslanec Pilný
12.11.2013 | red
80 příspěvků
-
Vážení páni novináři, podle čeho soudíte, že pan Pilný je elitní poslanec? Pokud vím, tak poslanecká sněmovna zatím zasedala jen jednou a neprojednával se ani jeden zákon. Je to to samé, jako byste o žákovi autoškoly, který si právě udělal řidičák, tvrdili, že je to elitní řidič. Je s podivem, že když tu, podle vás, máme samé elity a celebrity, tak celkově jsme celkem v řiti.
-
-
... si kouzelně naivní :)))
-
-
Prdíku včera jsem tě viděla.
-
-
Pro méně chápající ještě jednou a doufám, že naposled - piš se třeba jako - Eva 2 - ... :-)
-
.. proč jsi nic neřekla, dal bych ti lepance :)))
-
-
magore hned bys mě mlátil
-
-
...vážně a kde :)))
-
-
... co ty tady zase, dvojníku, slabý odvare?
-
-
-
-
-
Tenhle vykrik je neco podobneho, jako kdyz "celebrity" hlasaly, ze pokud vyhraje volby Zeman, tak emigruji. Skoda, ze tu vsichni zustali...
-
-
a co kdyby vyhral volby kníže,tak to by byl opravdu děs,
-
-
Kdyby vyhrál volby Kchárl byl by to konec republiky!! *15* *2* *1*
-
-
-
Uspěšná firma Babiše její vedení téměř všichni stébáci,jsou to ti co první měli přístup k informacím a penězum z bank.
-
ANO se rozpadne stejně jako VV,jen účelově vytvořená strana voliči opět nalítli.ANO a Úsvit jen voblbovali lidi,aby odčerpaly hlasy komunistům.je zvláštní,že voličům nevadí estébák,který donášel,Babiš je povodník jak asi přišel k miliardám?A referendum šikmovočky je k smíchu v česku nikdy nebude zloději ze všech stran to nedopustí drží spolu narodíl od voličů co se jen napadají.Komouši vám to říkali v jednotě je síla!Xindl po r.89 vás rozdělil lidé se musí spojit proti lumpům,kteří nás dovedli na pokraj krachu.Je nejvyšší čas.
-
Pane redaktore Poláku, jen poznámka k titulku... Baví mě, jak vy, novináři, rádi a přespříliš užíváte slovo "elitní". Když kouknu do novin, tak v této zemi už snad nemáme jiné policisty, než elitní, jiné lékaře, než elitní, jiné státní zástupce, než elitní, jiné představitele, než elitní a - koukám - že už i poslanci mají své elity. Když máme všude jen elitní lidi, proč výsledky tohoto státu jsou tak podprůměrné?
-
-
... je to závist, elitní český novinář je velká vzácnost :)))
-
Takto sofistikovaně rozkrást tuhle zemi dokáží opravdu jen elitní lidé a blbci jen zírají. Jinak to už nazvat nelze.
-
-
... tak už nezírej, nemá to cenu :)))
-
-
-
No jo, tak to už si, hochu, bal kufry ... :-)
-
-
... čau, Evčo, už zase mizím, je zde zase příliš překubikulováno, škoda času na magory :)))
-
-
Trhni si antiparoubku. *11*
-
-
... nepleť se mezi vzdělané dospělé, směšné vemeno :)))
-
-
Ty jsi opravdu primitiv, na nic jiného nemáš? *11*
-
-
-
-
-
Pan Pilný je bezpochyby "elitní" politický turista - ještě nedávno byl přece ve straně Občané.cz ! Nebo si to česká o(v)bčánek už zase nepamatuje ?
-
-
já jsem si říkal,že ta tlama je mi nějak povědomá *1*
-
-
Pilny, jdi...
-
Obávám se, že pan poslanec Pilný nebude z nejbystřejších...
Leda, že by dosud chodil s pomocí vodicího psa *3* -
Ano, lustrační osvědčení po 24.letech od takzvané revoluce je nesmysl, komunisti jsou stejně všude, jde jen o volební boj, boj o koryta. Pan Babiš byl dobrý když kampaň financoval a dostal mnohé na kandidátky a teď by se ho někteří rádi zbavili, protože také kasa za hlasy je dost plná... Jinak co to je elitní poslanec, takový termín neznám... Pan poslanec bude asi jako ta Karolína Píč či jak se jmenuje, žít z něčeho a pak rozvrátit...