Přejít na výpis diskuzí
Když se ukáže, že Babiš lhal o StB, odejdu, říká elitní poslanec Pilný
12.11.2013 | red
80 příspěvků
-
Jen jsestli to myslí vážně. ANO je ukecané až hrůza a není schopné plnit vůbec nic !!! Akorát jakmile jde o zlodějny u koryt, tak tam lustrace nejsou potřeba. Zato vedoucí uklízeček, ty panečku proženem, a jak nedodají včas lustrace, tak poletí !!!
-
Babiš poctivej zloděj,kterého čeká na Slovensku soud je vůbec legální,aby takový člověk kandidoval do PS s bandou estébáků a kriminálních živlů v právním státě by skončili ve vězení voliči v kocourkově zvaném ČR si je volí do PS,jak dlouho se ještě necháte podvádět hezkými nesplnitelnými sliby milí voliči a proč stále volíte ty kteří rozkradli zpustošili a vytunelovali náš stát a vedou nás na úroveň zemí třetího světa?Zničili vše co vytvořili předcházející generace?
-
-
... si magor :)))
-
-
Píšeš o sobě? *11*
-
-
... hlavně tě jebu, blbečku :)))
-
-
Tak na mě pako nereaguj. *11*
-
-
... jsi totálně na maděru, jako vždy, blbečku, sejme tě kdokoli kdykoli :)))
-
Mluvíš pořád za sebe. *11*
-
... máš pech, neřídím se přáním nevzdělaných omezenců :)))
-
-
-
-
-
Tady je s podivem, že čecháčci ho volili, máme dost svých komunistických podrazáků, nepotřebujeme ještě slovenské. *16* *11*
-
-
Ty blbci volili slovenskýho estébáka žida za koblihu,ale brzo zapláčí nad svojí volbou a myslím si,že volby byly trochu zfalšovaný.
-
-
... nauč se psát, dítě, a zase zajdi :)))
-
-
... na tebe by stačil i mongolský, degene :)))
-
-
ty se divysrat
-
-
... co to je ten estebák, přitroublý blázínku?
-
... to bylo maďarsky, ubožáku?
-
-
né slovensky ty slouho estébáka
-
-
-
Sklapni magore. *11*
-
-
).(
-
-
Také ti přeji hezký den. *11*
-
-
-
-
-
-
... je zajímavé, že o tomto elitním poslanci jsem nikdy neslyšel, měl by jít hned :)))
-
-
Ahoj Prdíku ... :-)
-
-
... čau, zlato, nevybavuj se se šmejdama, měj hezký den :)))
-
-
Se šmejdy se nebavím, neb vím, že to nemá cenu. Také přeji hezký den. U nás svítí sluníčko ... :-)
-
-
... u nás v Klášterci nad Ohří také :)))
-
-
U nás v Ostravě ne.
-
Pocházíš z pěkné zakopané (_!_) Prde
-
-
-
-
-
-
Můžete mi říct, jaký je rozdíl mezi poslancem a elitním poslancem? Co nám to tu zase podstrkujete za nesmysly. Možná jsem do nedávna měli sněmovnu plnou emeritních poslanců, ale naštěstí se to alespoň z větší části pročistilo.
-
-
Já nevím, ale myslím si, že elitní poslanec je ještě větší pitomec, než ti ostatní...
-
Pročistilo a už se opět začne špinit Stbáka
-
-
Jestliže se prokáže,že Babiš lhal,měl by odstoupit sám,stejně je to nějaké ANO nějakou podivnou stranou a divím se těm kteží něco takového volili.
-
-
A odkud by měl odstoupit ty troubo?
-
No asi zase slavní herci MádlIssová přemlouvali báby....
-
-
Pokud byl u STB, odstěhuji se do Rakous.
-
-
Jestli byl nebo nebyl agent, to je šumafuk. Proč se voliči nezajímají o to, jak jedná se zaměstnanci? To je to, co by jim mělo vadit. Jeho zaměstnanci jsou na tom hůř než otroci. Ti, kteří si mysleli, jak mu půjde o zlepšení života ve státě, tak si měli především uvědomit, že takovým jako je on, půjde jedině o ještě větší zbohatnutí zbohatlických gaunerů a o ještě větší zubožení velké většiny lidí.
-
Tak už si bal kufry!! *2*
-
-
Minulý parlament dbal na negativní lustrace a všem nám zvýšil DPH,obdaroval církve, štědře se staral o nepřizpůsobivé,zavedl poplatky ve zdravotnictví,pracujícím důchodcům sebral odečitatelnou částku a napařil daně,schválil školné, schválil zákony které jsou velmi nedokonalé,nechal působit umělou LIDEM,zvýšil ceny elektřiny, placení fotovoltaikum, nekontroloval užití peněz od EU, poslal vojáky do "legie", jen koukal na vyvádění daní do ciziny, zavedl "škrty" místo investic, trpěl zlovolné exekuce, paralyzoval české lázně, nechal europoslance lenošit a oslabvat pověst státu,paralyzovat sociální péči , "uzdravit " polovinu invalidních důchodců a t.d.
STB se připravilo a dovolilo "sametovou"revoluci a je to dvacetdva let,mnoho jejich příslušníků je tablovanými podnikateli, a nejsou škůdci ,tedy mají lustrace tak velký význam nebo jsou politickým argumentem ?
*9* -
Mohl by mi prosím místní novinářský blbeček vysvětlit pojem "elitní poslanec"? *5*
-
Z "elitního " poslance bude asi poslanec "emeritní". To jsou ale výrazy pane redaktore. *11*
-
Mimo zákon bude třeba,místo bývalých estebáků postavit všechny politické lumpy,kteř íse po komunistech prolhali k moci a tuto zemi zbídačili.To je ta správná potrava pro katovské mučírny.
-
-
Tak tak-Nečas a spol a kdepak je to stíhání za rozkrádání a trafiky,zřejmě v nedohlednu
-