Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestli budete hledat pojištění, a to ať už cestovní, na auto, na dům nebo třeba životní, tak já z vlastní zkušenosti doporučím se podívat na online porovnávač pojištění https://www.klik.cz/ , kde se mi už několikrát podařilo sehnat pojištění za výhodnou cenu. Pojištění si během pár kliknutí můžete porovnat. Když se vám pak bude některá z nabídek líbit, tak si můžete pojištění rovnou online sjednat přímo přes srovnávač. Nebudete tak muset kvůli pojištění vlastně ani vytáhnout paty z domu. 

  • Prosím, kdo často cestujete, tak bych se chtěla zeptat, kde nejčastěji zařizujete cestovní pojištění prosím? U které pojišťovny se to opravdu vyplatí? 

  • Já jsem se letos rozhodl tak, že letní dovolenou nechám nejspíše na příští nebo dokonce až přespříští rok, protože si skutečně chci udělat radost - to se obávám v zahraničí kvůli covidovým opatřením nebude tak jednoduché, a tak investuji do svého hobby :-) Budu si objednávat nový zahradní traktor, který jsem si už před několika lety vysnil a nyní se to (snad už brzy) stane skutečností! :-)


  • Minulý
    rok jsme měli jet na Maledivy, ale bohužel to kvůli koronaviru nevyšlo. Letos
    jsem už ale nechtěla být zklamaná, takže jsme se rozhodli pro dovolenou v
    Česku. Objednali jsme si penzion ve Světlé nad Sázavou https://www.relaxprovas104.cz/ a už se moc těšíme. Sestra tam totiž byla na
    dovolené minulý rok a byla moc spokojená.

  • My už se právě těšíme na to, až se zase otevřou všechny hranice a budeme moci vycestovat tam, kam se nám to moc líbí. My bychom chtěli toto léto na Zanzibar a už jsme si dokonce i našli na jednich stránkách průvodce po Zanzibaru, takže už se moc těšíme na to, až se celá tahle situace ve světě vyřeší a my budeme moct normálně začít cestovat :-)

  • Nevím jak Vám, ale nám letošní dovolená přinesla obří radost. Je to hlavně kvůli tomu, že jsme si před dovolenou udělali kurz potápění a tak jsme si mohli tuto dovolenou o něco víc okořenit a obohatit. Doporučuji všem, které už nebaví to klasické čvachtání v moři :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit