Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevím, proč tu citují Kellera. Jeho příspěvky jsou konformní a obvykle dost omezené. Cestuji po EU a každý zde ví, kdo jsou to Cikáni. V žebřičku jsou na konci, hned za Kurdy, ale není to vůbec chápáno rasisticky. Naše problémy moc nechápou, protože mají fungující nekompromisní státní aparát a menšiny nastěhované na předměstí, kde v podstatě nepřijdou do styku se starousedlíky. Zoufalé obyvatele Šluknovska v ulicích tudíž považují za rasisty. Navíc je tam zvykem, že když politik jde řešit problém, tak ho vyřeší a nebo jde od válu. Prázdné naivní levičácké tlachání a hledání viníků místo řešení se moc nenosí.
  • O prázdninách vnučka s přítelem cestovali na kole, projížděli Francií, ptali se na přespání a ejhle, domorodí Francouzi jim, s českou vlaječkou, nabídli ubytování i se snídaní zcela zdarma! Řeči o českých zlodějích nejsou na místě.
  • sice kradou, to je známé, již několik generací našich předků to ví a my to víme taky, ale co rozkradli nový mocipáni od roku 1990, tak to rozhodně je daleko více, než co cikáni rozkradli za posledních 600 let! *3*
  • Pánové,vždyť i prezident krade,na rozdíl od všech vlád od roku 1989 jen pero,tamti lotři v našich vládách stovky miliónů a miliardy s úsměvem pana Vondry.To bylo ve světě haló v médiích se šotem pana Klause.Jako komunisti po 1948 věděli co se bude dít,tak i tato vládnoucí chátra ví jak se chovají vládní činitelé ve všech imperialistických zemích světa.V nich je to normální vzhledem k více než stoleté tradici po kterou kradou (viz ministra obrany USA) a mají zajištěnou beztrestnost.
    U nás se imperialismus zavádí a vládnoucí sběř to ještě neumí.Špatně se učili......lotři.Ale vědí,že při reformách se dá ukrást cokoli bez trestu.Z lidí se snaží udělat dobytek,který jim bude na vše kývat.
    Rozvrácení školství,armády,policie,soudů,financí státu a všeho co tvoří moc státu je nejlepší cestou
    k rozkrádání všeho.A to se jim plně podařilo.
  • U nás se vždycky říkalo, kdo umí ten umí a kdo neumí, ten učí.
    Víte například co musí umět samostatný elektro řemeslník vážený pane? Nejen si práci sehnat, správně vše naplánovat, nakoupit materiál,ale také vysekat díry do zdi, zazdít vodiče i rozváděč. Vše správně zapojit a odzkoušet, napsat revizní zprávu a vystavit fakturu. A pak čekat, že mu nějaké ty poctivě zasloužené peníze přijdou. Protože s tím souvisí umět řídit auto i svoji firmu, pracovat nejen s bouracím kladivem, ale i s drahými měřícími přístroji, počítačem a každé tři roky zvládnourt přezkoušení pro elektrikáře a každých 5 roků zvládnout přezkoušení na revizní činnost. A všude dopředu platit a platit i když nevyděláte ani korunu. Stále kupovat nové normy, které se neustále mění a množství všeho jiného, co potřebuje ke své práci.
    Tak pozor s těma zlodějama!! Nemáte ani ponětí co se normální člověk nadře, než mu něco zůstane v kapse!! Kdybych nepracoval, tak nepotřebuji taky žádné auto, ani to hloupé kolo!!
    • No a co ten dobrý pocit z předražené, trochu šišaté, ale přece krásné dálniční sítě, na kterou si naše vláda musela vzít další nesplatitelný úvěr, protože jinak by nevyčerpala nesmyslnou dotaci od Unie? Ta krása vidět, jak řadu týdnů, než se rozpadne, statečně odolává přetíženým a zhuntovaným polským, rumunským a slovenským kamiónům, vezoucích k nám hromady zboží, které už jinde nechtějí?
  • Hrdinní, nezištní a všem pravdy přející čeští bojovníci proti Bruselu !!!
    Sledujíce váš neúnavný boj proti EU a Bruselocentrizmu za samostatnost a výlučnost České republiky, rozhodli jsme se my Moravané po vzoru bratrů Slováků nepřekážet vám v tomto boji a opustit vaši vozovou hradbu. Požádáme o obnovení tradičního svazku s Vídní (k níž jsme měli vždy mnohem blíže než k vám - nejen kulturně a mravně, ale i municipální správou). Hodláme posléze vytvořit desátou rakouskou spolkovou zemi Moravu s vlastní zemskou vládou i zemskými zákony. Tím zároveň posílíme (ušlechtilý) slovanský živel spolu s Chorvaty a Slovinci v Rakousku. Nebudeme muset s vámi vést „falešné a prázdné“ diskuze, jako např. o zavedení Eura coby měny. Vám zůstane měnová kuriozita – Pražský groš (Pg) - namísto dosavadní Koruny české (Kč). K majetkovému narovnání vás pozveme do vily Tugendhat (po konzultaci s Vladimírem Mečiarem). Předběžně vám nabízíme, že s Muchovou epopejí si můžete odvézt i Dukovany (třeba na Letnou namísto Blobu, nebo zapůjčit do Japonska). K tomu vám přidáme na památku brněnský žulový třicetitunový „vibrátor Primátor Onderka“ i s primátorem včetně řetězu (ale jen kozího). Oba jsou bohužel nefunkční, avšak nezničitelní. Vlajku si klidně ponechte, na zakrytí celé vaší euroodpadové kotliny. Zato heslo rodáka Masaryka z hradního praporu bychom si vzali – vy si tam vyšijte třeba: „My Prahu nedáme – radši ji zbouráme“ (aspoň náhodní turisté budou náležitě poučeni – a to nejen pražskými taxikáři). Váš ctnostný „mocnář“ toho aspoň nebude mít tolik na únavné inspekční inkontinentní objíždění a pojídání osoleného kóšer chleba od starostů. Může být volen levně aklamací přímo na Koňáku. Na Vítkově je pro něj teď po Gottwaldovi místa dost. Když dáte betonovému loupežníku a euroteroristovi Žižkovi do ruky raketu (tenisovou), nebo ukořistěné pero, ušetříte za novou sochu (při vašem krizovém hospodaření) a můžete prodražit Blanku, či jakýkoli jiný český tunel. Vyvěsíme: „Češi nekrást tady“(protože „Kdo nekrade, není Čech, hop, hop, hop“).
  • Ano bohužel to tak je,ač se to některým nelíbí.
    Stačí se zeptat jako Němec v Německu,nebo jako Angličan v Anglii na Čechy nebo kdekoli jinde.
    A je na jednotlivcích a tudíž na celém národě jak se k tomu postaví jestli čelem,nebo zádelí.
    Přeloženo do češtiny jestli národem zlodějů zůstanem,či nikoli.
  • Cikáni by se museli od těch lumpů,kteří zde přes dvacet roků vládnou, hodně učit,aby se vypracovali,na jim rovné zloděje.
    • ... když praští důchodkyni přes hlavu tak jí z peněženky nevytáhne dva miliony (Varnsdorf hlídají stovky policistů, ale tohle přepadení a pár stovek neuhlídali) ...
  • Pane Kellere,

    Máme tu pověst zlodějů proto, že se za nás ve Francii (nejenom) Cikáni vydávají už od středověku (viz význam pojmu bohémové, bohémský život, bohémský /ne/pořádek), nebo jste po vstupu do marketu slyšel ochranku, jak si po spatření vaší osoby dává rádiem avízo? *3*
    • ... tenhle problém s "Bohemia = Československo" už popisuje cestovatel Elstner před 2. světovou válkou v Americe a vysvětluje jak při vstupu na Americkou půdu, tak v hotelích, že není "bohémos = cigán" což pro ně znamenalo nežádoucí tulák ...
  • Je až s podivem,jak kdejaký budižkničemu si dovolí hanět lidi,z jejichž středu vzešel.Toto novodobé,patolízalské sebemrskačství mají ti,kteří dolezli po převratu s tou zrzavou kreaturou do vrcholných pozic státu,ti,kteří sotva otevřou hubu,tak z nich vyleze blábol,ti,kteří si přilepili zadky k židlím na věčné časy (aby - nedej Bože - se nedostal k rozhodování někdo kompetentní) jaksi v "popisu práce".Nevím,kdo je pan Keller a do jisté míry mně to ani nezajímá,ale nebude si o nás otírat hubu!
    Nejsme,pane Kellere,o nic větší zloději,než jiné národy.Bohužel v r.93 bylo ZAKÁZÁNO zveřejňovat statistiky arestovaných,protože přes 63% jich bylo z komunity,kterou tak vehementně (ale už zbytečně) bráníte.Prý z diskriminačních důvodů (nechápu,jak může být PRAVDA/FAKT diskriminační...).
    Jsem zvědavý,kdy tito vlastizrádci a populisté dostanou přes prsty.Jsme národem trpělivým,ale odsud-pocud.Lidi - jak dlouho si ještě necháme kálet na hlavu od nefachčenků,pravdoláskařů a ultralevicových vyhulenců??? A nemyslím tím normální konzumenty "trávy" (ač to sám nepraktikuju); mám na mysli pit.mce,kteří budou agresivně PROTIDEMONSTROVAT proti čemukoliv,kde mají možnost se porvat.
    • Histerie a silne vyrazy nejsou na miste...zamette si pred svym prahem, co jste dokazal?
      • Hysterie.
      • ...a ještě - nejde o histerii.Jsem jenom normálně,klasicky,oprávněně nas.ný!!!A co jste dokázal/a vy???
      • Celkem dost.Rozhodně je za mnou víc práce,než za těma o kterých mluvím v příspěvku. *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit