Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro Důchodce.Počkej důchodče ,až se dostane mladá generace k moci a začne ti vyplácet zasloužený a spravedlivý důchod,na holý zadek bejkovcem,tak ti tvé roupy s vychvalováním stávajícího kapitalistického svinčíku přejdou.Po tom budeš nejspíše vychvylovat Ádu.To proto,že se za něho měli vězňové v koncentráku lépe,než se budeš mít ty.
    • ty na tom budeš špatně určitě, v pekle moc hezky není *7*
  • Český volič = blb!
    • Soudíš jistě podle sebe.
      • podle toho co zde píše tak je *5*
  • Pro Zoro.Docela můžeš mít pravdu,že jde o pořádně zaplacené divadlo na oblbnutí obyčejného českého blba.
  • Pro Jacek.Já bych ho volil nejspíše také.Ale je málo pravděpodobné,že by kandidoval.Pravičáci kývli na přímou volbu prezidenta proto,aby jim uvedené,díky troubovitosti obyčejného českého blba, umožnilo zvolit prezidentem zase pořádného pravicového lumpa.A ne proto,aby se stal prezidentem slušný člověk,který by se stavěl za slušné obyčejné lidi.
  • Trochu na jiné téma. Vůbec zde není k okomentování "atentát" na Klause. To je divné ?!
    On ten "atentát" je vůbec podivná záležitost. Ten kluk by musel mít IQ 70, aby si nedokázal
    spočítat, na kolik ho ta sranda s plastovkou vyjde. Ochranka také nereagovala jak by měla.
    Novinář ho stačil vyzpovídat než došlo k zatčení. A první co z něho dostal, bylo že je komunista. Dle mého je to nějaká komedie.
    • Jo, nebo si to vymyslel. Novináři jsou nejprolhanější sortou obyvatelestva. Zpívají toho píseň, čí chleba jí. I když to ten kluk řekl, a pak by tom musilo být narafičené. Legitimaci KSČM samosebou u sebe neměl, že ??? Před volbami normální podraz na komanče, zaplacený TOPkou či ODSkou, když si novináři vymýšlí, tak já snad mohu také. Proč ochranka nereagovala ??? Normálně by to pro toho kluka byla ostrá kulka v hlavě, ne ???
      • Zneužívání prosťáčků. Toto jsou staré finty. Už v dávných dobách je používali agenti abweru a i ostatních zpravodajských služeb k odstraňování nepohodlných osob a k provokacím
        • Uff, maj tam gramatickou chybu. Správně se píše Abwehr.
      • Novináři jsou možná prolhanou sortou, ale po komunistech.Komunisti co slovo to zákeřná lež. *1*
        Samozřejmě je nesmysl si myslet, že by za tím byla KSČ(m), co by tím získali? A jestli on tvrdil, že je komunista a jestli třeba dokonce komunismus vyznává, to přece nic neznamená. A svádět to na TOP 09 a ODS je také nesmysl. Co by takovou primitivní komedií chtěli získat? Jestli se tím komunisti cítí ublíženi, tak je to spíš paranoidní vztahovačný blud.
        Ono se třeba nakonec ukáže, že to zinscenoval sám Klaus, aby se dostal do role hrdiny. Jeho schiozidní psychopatii s paranoidními bludy a zjevně i počínající senilní demenci by to odpovídalo. *1*
  • Hodnocení profesora Kellera je naprosto správné a srozumitelné. Proto také v anketě o přímé volbě prezidenta na www.narodsobe.cz která běží už více než 1,5 roku vede jednoznačně anketu kandidátů. Jenom škoda, že žádná agentura (asi záměrně,z obavy aby jim neporazil jejich kandidátské figury) ho do svých průzkumů nebere. Pokud by kandidoval a dostal se do širšího povědomí, tak by určitě patřil mezi nejvážnější kandidáty. Můj hlas by dostal určitě a jak jsem se dotazoval mnoha známých tak jejich hlasy taky.
  • Jediná volitelná strana je ODS!
    • ci ty vlastne jsi? jednou heta podruhe cehy!
    • ty musíš mít bab jak hrom...
    • No jo, Klasi Jaroslave, ale ve které straně? V KSČ(m) nebo v ODS nebo v ČSSD? *1*
    • zase plantas pate pres devate. vzdyt ksc uz neni! volit bys mel ty svoje pohunky z ods.
  • Zbudujem katovské mučírny a zaškolíme všehoschopné katy, kteří nastolí spravedlivý řád!
    • Možná by stačily psychiatrické léčebny pro některé pisatele. *1*
  • Myslíte si, že někdy ti tupci, kteří volí ODS a TOP přijdou k rozumu a konečně pochopí, že zlodějská ODS a TOP nemá zájem budovat prosperující stát, ale naopak jen dál jej rozkrádat, aby si pár jedinců mohlo žít jako prasata v žitě na úkor živořící většiny národa ?
  • reaguji na ZORO: ...........a žádná ale pražádná škoda to nebude! Češi budou muset zvednout zadek z hospodských židlí a budou muset začít pořádně makat!
    • My pracujeme dost ale vláda a politci špatně vedou naši zemi , nejsme na tom špatně protože dělníci a pracující jsou líní , jak se se nám někdo snaží namluvit, ale pro to že někdo kdo řídí tuto zemi, dovolí aby jsme byli okrádáni , či sami kradou
      • Kdo je nesamostatný potřebuje, aby ho někdo řídil. Politici nic "nevedou" a vláda nic "neřídí", ale SPRAVUJE, což je podstatný rozdíl.
        • Omyl. Vláda nic nespravuje, protože to ani neumí, ale výhradně pouze zdražuje a krade !!!
          • No, s tím se dá souhlasit. Napsal bych "vláda BY MĚLA spravovat."
            • Ano, to je přesnější vyjádření. *4*
        • ale nic to nemění na tom že peníze které odvádíme státu někdo špatně spravuje , na vinně nejsou ani pracující ani inteligence ...když budou všichni vysokoškoláci a podnikatelé, nebudeme na tom lépe !
          • Domníváte se,že vysokoškolák,který nic neumí je spása?V našem státě máme 72 vysokých
            škol.A když potřebujete opravit,kapající kohoutek,zatékající střechu a jiná poctivá rukodělná
            řemesla nejsou lidé co by to uměli a proto je také tolik nezaměstnaných.Je směšné jak si
            každý myslí,že když má vysokou školu,že ho to spasí.Otázkou je jeli vůbec poptávka po jeho
            vysokoškolských znalostech na trhu práce.S množstvím 72 vysokých škol se ptám,jakou
            mají úroveň,s jakou úrovní(znalostní) jsou profesoři.Asi to nebude valné při tak velkém
            množství škol,kde by tento státeček vzal tolik skutečně vzdělaných lidí?Jsem-li mladý a zdravý,pak se mohu živit i tím,že si založím firmu s poctivou řemeslnou,či zemědělskou prací.
            I tudy je cesta.
    • Hospody jsou prázdné, protože pivo je drahé a nemají na něj peníze - leda okradením vlastních dětí. A pořádně makat by chtěli rádi a jak, ale vy, kapitalisti, jste jim tu práci vzali !!! Takže to, co chcete, je jako by se měli lidé více sexuálně milovat, při současné sterilizaci a odnětí genitálií !!! Je to jen parafráze, ale naše vláda se opravdu snaží jen o zvýšení ekonomiky, aniž by veškeré její výsledky nemuseli přestat rozkrádat...tedy veškeré její snahy jsou předem odsouzeny k neúspěchu !!! Jediná cesta je ukončit krádeže přesouvání státních prostředků kmotříčkům za zbytečné a zprasené zakázky ( viz registr vozidel, sKarty atd. Promopra, LTO, Diag Human, MUS, ostravská dálnice, tunel Blanka a toho by se našlo za vyhozených bilionů mnohem víc. A vy obviňujete lidi, že jste z nich sami učinili neza,ěstnané a bezdomovce !!! Čím myslíte ??? Mozek to nebude...
      • Nevím, jestli jsou hospody prázdnější než dřív, protože tam nechodím vysedávat. Ne že bych na to neměl, ale svůj čas trávím smysluplněji. Pivo po jídle nebo v klidu večer si dám doma a na setkání s přáteli si vyberu příjemnější prostředí než zahulenu putyku. Jestli chce někdo makat, tak musí zvednout p.del a jít nabídnout práci tam kde ji někdo potřebuje a proto ji koupí. A také je potřeba učit se nové věci, protože pokrok je rychlý a člověk zdaleka nevystačí s tím co se naučil ve škole nebo v učňáku. Jestliže si někdo myslí, že bude sedět na p.deli (v hospodě) a někdo mu přijde nabídnout práci, ale jen takovou jakou umí, aby se nemusel namáhat učit se něco nového a hlavně lehkou a hodně placenou, tak to je nesamostatný nedospělý jedinec, který patří do základní školy a měl by být znovu vychováván k dospělosti. Jinak ty jmenované příklady představují lumpárny, kde se "bývalí" komunisti a odchovanci komunismu obohacují na úkor jiných. To je právě důsledek půlstoletí ničení tradičních hodnot a vtloukání lidem hlav způsobů zavlečených sem z východních stepí. A i kdyby jmenované případy byly vykonávány racionálně a bez přikrádání kmotříčky, tak by to neznamenalo, že by lemplové a lenoši mohli sedět na p.deli a užívat si "socialistický ráj". Svoboda a demokracie vyžaduje OBČANY se samostatným myšlením, úsudkem a iniciativou. Za těch dvacet roků měli lidé dost času, aby v sobě překonali devastaci způsobenou komunismem a začali se zodpovědně starat o sebe. Pak by bylo mnohem méně nezaměstnaných a bezdomovců. Pokud někdo zůstane nesamostatným dítětem a potřebuje, aby se o něho celý život někdo staral, tak patří do ústavu.
        • No, jenomže vy jste se nezbavil ani předsudků a sám nemáte logické uvažování. Podle vašeho článku vám chybí vlastní úsudek a logická implikace (jestli vůbec víte, co to je ) a jenom papouškujete, co vám na stará kolena nakukali bývalí komunisté, co zahodili knížky, aby mohli loupit. A s tím hledáním práce víte prdlajz, zkuste ji hledat všude se totiž přijímá do zaměstnání výhradně " na tlačenku ", jestli někdo nemá známého, nemá šanci a dostane od Drábka koště - i kdyby se uběhal... Hloupost je neporazitelná a věčná...Představa, že stačí zvednout zadek ze židle a jít hledat práci a následující den nastupovat, může mít jen tupec, co nevylezá z domu. Lidé, nemající "tlačenku" hledají práci i několik let a marně !!!
          • Honzo, možná mám nějaké předsudky, to musí posoudit jiní. A pokud jde o logické uvažování, právě to jsem ve svém bývalém zaměstnání velmi potřeboval. A zatím v tomto směru u sebe necítím žádný úbytek schopností a ni mé okolí mi nic nesignalisuje. Mít o všem vlastní úsudek a nepřejímat a nereprodukovat názory jiných, to bylo vždy mou silnou stránkou a komunistům se to vůbec nelíbilo. Skutečný podnikatel, který chce vyrábět (nebo poskytovat služby), prodávat a mít zisk přijme toho kdo něco umí a poctivě pracuje. Člověk ovšem nemusí být jenom zaměstnanec. Ona je také možnost zařídit si registraci a nabízet služby jako OSVČ. To ale je třeba něco umět, mít co nabídnou a nebýt lenivý. Tak to dělám já. Aktivita dává smysl života, posiluje fyzické i psychické zdraví a hodí to i nějakou tu korunu k důchodu. Možná jsem "tupec", to musí posoudit jiní, ale jsem spokojený. *4*
            • Asi také nabízíš lichvářské půjčky k okrádání občanů, že ??? Jako OSVČ jsem pracoval také a vím, co to znamená. Ale dneska nic neprodáš, jedině ukecáš půjčku, protože ti chudáci nemají ani korunu a jíst se musí... Tak to podepíší, že to nějak dopadne a skončí pod mostem. Takže pokud považuješ pauperizaci občanů za přednost, jenom aby ses sám měl dobře, tak zasluhuješ víc, než se těm komančům vytýká...
            • Pro

              Důchodce mám jen malý dotaz žijete v České republice????? Já mám jako OSVČ jiné zukšenosti.Leda by jste melouchařil.Na to jsem dostal od komunistů §118.Po tzv. sametu jsem rozjel živnost, ale stavby končí zakázky nejsou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit