Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nejsm rek! ale aby cesi platili za neco co neudelali--tak at neplati. maji strategickou pozici tak at to zaplati ti kteri chteji aby cr nebyla ruska. keller at se neboji--sice vsecko zna a umi--ale myslim si ze se plete. nevim co mu rusi udelali a taky nevim zda byl na pohrbu v.h.
  • História sa opakuje
    Latinská měnová unie.
    V roce 1865 přesvědčila Francie Belgii, Itálii, Švýcarsko a Řecko, aby s ní vstoupily do tzv. Latinské měnové unie. Zákonným platidlem byly zlaté a stříbrné mince, jejichž výhodou byla skutečnost, že zlato a stříbro mají hodnotu samy o sobě a nepotřebují politické krytí jako dnešní "potištěné papírky" nebo "čísla na účtech", aby byly nositelem hodnoty - jsou jí bez ohledu na politické poměry a zvraty. Mince
    zemí této měnové unie byly snadno volně směnitelné nebo také platidlem v celé oblasti.
    Po úvodním úspěchu vydržela tato měnová unie 55 let,připojily se k ní ještě další země, v roce 1920 však již nefungovala a formálně byla ukončena v roce 1927.
    Řecko vyhozeno roku 1908 za falšování obsahu vzácného kovu v mincích.
  • Pomoc krachujícím státům, nebo udržení jejich vyšší životní úrovně, než je v Česku? Podpora je oddůvodnitelná až v krajní nouzi. Poskytnutím financí do MMF bychom pomáhali jen vytvořit nový evropský tunel.
  • Snad i pan Keller vi ze penize za CR nejdou ze statnich ale z banky,coz je privatni instituce. Proto dobre nechapu ze je kolem toho tolik kriku a nektery lidi to povazuji za kardinalni vec. Moc se zapomina ze Cesko je moc maly hrac. *3*
    • Toto je nesmysl, ČNB není soukromá, ale státní banka a ty peníze mejí jít ze státních devizových rezerv!!
    • Dnes zaznělo v publicistice, že MY v přepočtu na 1 obyvatele přispíváme 2,5 x více než Polsko. *16*
  • Putin si s českými sockami vytře řiť. Přesune je za Ural, aby měl přímý kontakt s Německem. Kotlinu obsadí Noví Rusové a jejich východní personál bez českých zlodějských lokajů.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom adresný volební systém na účetním principu nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná personální adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče:
    Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly (TGM).
    Existuje mimopartajní projekt: "Právní stát" na Seaplanet: http://www.seaplanet.eu/index.php/souvislosti/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-je-spoluvlastnictvi-oban-nikoliv-koist-politik

    Čím byl ve skutečnosti Listopad 1989? Dovršením Února 1948. Tehdy byl vedoucí silou lenivého proletariátu uloupen skutečným pracujícím majetek za biliony, avšak „revoluční" (neústavní) cestou. Tak si to soudruzi a jejich „prognostičtí“ superagenti oposmluvně „zlegalizovali“ pomocí jednorázové, účelové a umělé „strany modrého ptáka“ a „oranžového levého padělku“ namísto bývalé ČSSD. „Lůze" rozdali kuponové knížky, vrátili zničený majetek několika přeživším restituentům (včetně ochočeného mouřenína Havla). Teď rafinovaně svádí všechno svinstvo střídavě na ekology, restituenty, pokrokáře, eurofily, finančníky, katolíky, (ne už na tajné spoluhráče z KSČM) a každý volič je jim dobrý v jejich absurdní opofrašce: „Každý chvilku krade pilku“. Ohánějí se"standardní parlamentní“ kleptokracií (superagenta a opravdu, ale opravdu vlastizrádce Pružinského, která je pro něj „opravdu, opravdu tím nejlepším možným řešením“).
    • A ty seš trotl, co furt píše to samý a všude.
  • Jedním slovem.Pan Keller je trouba.Ekonomika mu je na hony vzdálená.
    • Nemyslíte, že trouba je příliš slabé slovo? On je takový jednoduchý člověk, jak vystudoval je záhadou.
  • Jako malá země budem vždy na "nějaké" straně už jen kvůli práci,obchodu a pod. Navíc tady nejde o pomoc EU a jejím lidem.., která se mimochodem prezentuje jako "něco" kulrurně, finančně a hospodářsky lepší i vyspělejší...atd.než "ostatní", což je o to absurdnější i drzejší, že si dovolí si "půjčovat" od "chudších"., ale jde o sanaci ztrát "vyčůraných" bank co desetiletí pracují s virtuálními penězi a kalkulují, že jim to teď nějací "oslíci a ovčani" zaplatí, aby se zase jelo dál..Je to krach systému, jako takového a to po celém světě, kde virtuální, prodluženě prázdné a dotiskované peníze už nestačí vyrovnávat ty peníze co jsou kryty prací a skutečnou hodnotou, což muselo jednou skončit. Kdo si dluhy a ztráty nadělal ,ať si je taky sám zaplatí !
  • konečně osamostatnit. celá desetiletí co diktuje centalistická byrokratická Praha, to spěje do kytek. nejdřív praha zatáhla čechy a moravu do bolševismu. pak nás zatáhla do chřtánu modré mafie. a nakonec do náruče stopky. prostě morava musí konečně uhájit svou svobodu a suverenitu. a zvolíme si moravského prezidenta hájícího naše zájmy
    • Hrdinní, nezištní a všem pravdy přející čeští boží bojovníci proti Bruselu !!!
      Sledujíce váš neúnavný boj proti EU a Bruselocentrizmu za výlučnost České republiky, rozhodli jsme se my Moravané po vzoru bratrů Slováků nepřekážet vám v tomto boji a opustit vaši vozovou hradbu. Požádáme o obnovení tradičního svazku s Vídní (k níž jsme měli vždy mnohem blíže než k vám - nejen kulturně a mravně, ale i municipální správou). Hodláme posléze vytvořit desátou rakouskou spolkovou zemi Moravu s vlastní zemskou vládou i zemskými zákony. Tím zároveň posílíme (ušlechtilý) slovanský živel spolu s Chorvaty a Slovinci v Rakousku. Nebudeme muset s vámi vést „falešné a prázdné“ diskuze, jako např. o zavedení Eura coby měny. Vám zůstane měnová kuriozita – Pražský groš (Pg) - namísto dosavadní (Kč). K majetkovému narovnání vás pozveme do vily Tugendhat (po konzultaci s Vladimírem Mečiarem). Předběžně vám nabízíme, že s Muchovou epopejí si můžete odvézt i Dukovany (třeba na Letnou namísto Blobu, či k zapůjčení do Japonska). K tomu vám přidáme na památku brněnský žulový třicetitunový „vibrátor Primátor Onderka“ i s primátorem včetně řetězu (ale jen kozího). Oba jsou bohužel nefunkční, avšak nezničitelní. Vlajku si klidně ponechte, na zakrytí celé vaší euroodpadové kotliny. Zato heslo rodáka Masaryka z hradního praporu bychom si vzali – vy si tam vyšijte třeba: „My Prahu nedáme – radši ji zbouráme“ (aspoň náhodní turisté budou náležitě poučeni – a to nejen pražskými taxikáři). Váš „ctnostný mocnář“ toho aspoň nebude mít tolik na únavné inspekční inkontinentní objíždění a pojídání osoleného kóšer chleba od starostů. Může být volen levně aklamací přímo na Koňáku. Na Vítkově je pro něj teď po Gottwaldovi místa dost. Když dáte betonovému loupežníku a euroteroristovi Žižkovi do ruky raketu (tenisovou), nebo ukořistěné pero, ušetříte za novou sochu (při vašem krizovém hospodaření) a můžete prodražit Blanku, či jakýkoli jiný český tunel. Vyvěsíme: „Češi nekrást tady“ (protože „Kdo nekrade, není Čech, hop, hop, hop“).
      http://www.blisty.cz/art/60346.html
    • No to je dobrý máme celonárodní problém s darebáky a korupčníky a ty vytahuj národnostní kartu. To už tady jednou bylo, není to tak dávno. Chceš tenhle národ ještě více rozesrat, a nebo Ti za to někdo zaplatil, aby si odvedl pozornost od součastných sviňáren ???
      • pořád tu modrou pakáž a jim podobné cpete ke korytu a pak brečíte. to postrádá logiku. a má poznámka o moravě jen naráží na věčné pobrekování o bruselu a evropě. až vyřešíte své vnitřní problémy pak teprve poučujte svět venku.
  • Jediný jasnozřivý člověk v této vládě je prezident Klaus,jeho předpovědi se vždy ukázaly jako pravdivé,že celá EU spěje do pekel je už nyní jasné,pokud se nepřeorientujeme na východ a Rusko špatně dopadnem,co umí "západ"jsme už poznali za 22 let dobře,sedře nás s kůže a udělá z nás rozvojovou zemi a "montovnu"výrobků.
    • Oto nacpi si VK do análu *1*
  • Zatím jsem s články p.KELLERA souhlasil,ale co předvedl nyní s tou EVROPOU to je hrůza a běs.Zařadil se mezi takový blby jako HAVEL a SOBOTKA.Jediná naše záchrana je president KLAUS !!!!.To je jediný člověk v těto republice kterěmu to ještě myslí.
    • Až na toho "myslícího" velkého kuponového machinátora s Tebou souhlasím. Wenca wod Klauzů je zločinec, který musí nejdříve zaplatit za rozkradení našeho národního majetku a další škody způsobené nenažranými tuneláři v čele s modrými ptáky s oranžovejma šálama a černýma pdel-ama a následným pseudodemokratickým kolapsem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit