Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Znova a znova a znova - ptám se - sme pro němčoury a frantíky plnoprávný občani? Ani náhodou! Sme pro ně póvl, na kterej koukaj skrz prsty. Máme stejný práva jako voni? Maj naši farmáři stejný dotace jako frantíci, němčouři a ty další "lepší"? Ne! Na tohle jim nejsme dost dobrý! Ale naše prachy jim nesmrdí? Naše peníze sou jim vhod? Budou se jim hodit? Víš co, milá EU? H...no!!!!!Tak dlouho nás přehlížej, tak dlouho sme jim dobrý jen jako vodkladiště pro mizerný zboží, až by bylo potřeba jim říct - najděte si jiný blbce!
    • Už veliký Caesar řekl že, "zlato nesmrdí". *14*
    • palailogosi, zjevně máš vůči těm "frantíkům" a "němčourům" nějaké komplexy. Já jsem s nimi už desítky let kontaktu a nikdy jsem neměl dojem, že by se na mě dívali nějak skrz prsty, naopak. Získal jsem si jejich respekt věcným přístupem, slušným chováním a kultivovaným vystupováním. A schopností domluvit se s nimi. Samozřejmě ekvivalent výrazů "frantíci" nebo "němčouři" bych nikdy nepoužil. A dokonce se mi omlouvali, že nemluví česky, přesto že jsem byl schopen se s nimi dobře domluvit po jejich. Nevím jak ty, ale já se už dávno považuji za občana EU, budoucích Spojených států evropských, tedy za Evropana.
      Tak si raději otevři lahváče a nemluv do věcí, které přesahují tvou schopnost úsudku. Vypadá to trapně.
      • Ty seš fakt dobrej, eurohujere. Kydy jo, ale argument? Napsal sem něco, co by nebyla pravda? Otevřela ta skvělá Francie pro nás plně svůj pracovní trh? Mají naši farmáři stejný dotace? Tak sakra ku..a vodpověz. Akorát žvaníš, protože tebe by do francistánu nikdo nepustil nebo by tě malej zmetek šarkézy vodlifroval do bukurešti
  • Dehonestovat, Bagatelizovat,Zesměšnit, Znevěrohodnit atd ... to je taktika každého systému.Udělat z prezidenta sekretářku je ubohé a "lepit se na silnější" jen proto, že nemáme vlastní hrdost, zbabělé. Sovětský svaz zabavil Evropu Hitlera, Stalin na 50 let zajistil aby v Evropě byl mír. Vraždy a likvidace nepohodlných provázely každý režim. Na Východě a taky na Západě. Ale pojďme k budoucnosti: Němci studují na školách Kapitál, učí se rusky, a podepisují smlouvy s Ruskem. Proč bychom totéž neměli dělat i my? Ropa a plyn mohou jít přímo a nebo z Ruska přes Němce. a nebo z více stran. Co vy na to demagogové? Evropské politikum se hroutí a stahuje za sebou ekonomiku. Spadli jsme ze soběstačnosti do pěknýho bahna a to díky systému že je lepší stát frontu na práci než na banány.Systému který jak nás pozřel tak už nepotřeboval embargo na dodávky - "demokraticky" odsouhlasil záporné rozpočty, dluhy a otrockou závislost na EU - Kde je ten svobodný ČeskoSlovenský lid - až moc to smrdí análem. Klause jsem neměl rád za jeho výroky o pěnezích a ekonomickém dnu. Nezapomenu mu rozdělení národa slovanů - jako by nečetl Aloise Jiráska a nechodil na techniku - tři pruty jsou silnější než každý zvlášť. Upřít mu však nemohu jeho snahu uchránit nás od hrozby z východu. Jsme na ráně a suroviny potřebujeme. Potřebujeme se sjednotit a ne se navzájem ponižovat - potřebujeme silnou nezávislou ekonomiku (do roku 89 jsme ji měli), která nebude majetkem cizáků, pak u nás zase bude lépe. Pryč z cizákama !!!! Kdo tu neodvádí daně a vyvádí finance z republiky ať zemře, protože je vředem této společnosti. Stejně tak kritici Ruska ať táhnou neboť si nezametli před vlatním prahem, Evropa má potíže a to ne díky CCCP nebo Ruska. Lidé spojte se - toto nedopadne dobře.
    • Souhlas!!! Asi nikdo nechce dnes připustit, že vlastně Rusové dvakrát zachránili holou existenci tohoto národa, když vyhnali Napoleona a porazili Hitlera. Ať se to demagogům líbí, nebo ne, tak to bylo. Nelze jim zapomenout rok 68, ale nemělo by se zapomínat i na to ostatní!
      A co se týká Západu - ti nás přece v Mnichově věnovali Hitlerovi, nebo to se také tají? A když budem u obsazování našeho území - z území dnešního Německa bylo na naše území dle historiků asi 200 tažení, z nichž většina nás měla zlikvidovat,ostatní pak alespoň kamsi vytlačit.
  • Je to zbytečné mrhání peněz .Banky které skupovaly dluhopisy a vydělaly už na úrocích obrovské peníze si pomoc nezaslouží .Nechat je skrachovat. Kdyby tak horlivě nepůjčovaly tak by se státy včetně Česka více snažily o vyrovnaný rozpočet. Jen z našeho státního dluhu inkasují cizí banky jen na úrocích z přes 60 miliard !!!
  • Rozhodně nedat !!! Sami máme málo. Až budeme mít stejné platy, jako bohaté evropské státy, dáme. CHARITA JE JEN PRO BOHATÉ, KTEŘÍ SE CHTĚJÍ BLÝSKNOUT, ŽE NA TO MAJÍ. A to my nejsme.
    • Platy jako bohaté evropské státy budeme mít tehdy, až budeme pracovat a hospodařit jako bohaté evropské státy. Tady nejde o to něco "dát", ale VLOŽIT do fondu, ze kterého můžeme dříve či později čerpat sami, protože ta naše východostepní pracovní morálka a hospodaření k tomu směřuje.
      • Jaký vložit? Co to kecáš? To je dárek pro banky a pro Dva bohatý státy, aby mohli eště chvilku pokračovat v tom, co doteď tak špatně dělaj. A za půl roku, za rok si řeknou vo další.
      • Ale chlapče, vložit za podstatně nižší úrokové sazby, než při nákupu dluhopisů? To nám přece už několikrát vykládal Kalousek, kolik proděláme při snížení našeho rattingu proto, že budeme prodávat naše dluhopisy jedině s vysokým úrokem. A když můžeme dluhopisy druhých dobře a s vysokým úrokem koupit, tak pomůžeme raději půjčkou těm, kteří se mají podstatně lépe? Klause nemusím , ale myslím, že tomu rozumím a rozumí tomu každý průměrně vzdělaný!!
  • Se skřípáním zubů se připojuji k názoru Dr.Kelleera.Je to především problém zlodějských bank.Na druhé straně,kdyby se u nás nerozkradlo (nevytunelovalo)tolik výrobních prostředků a fin.prostředků,tak náš stát byl v lepší fin.situaci.Je to oříšek pro Nečase a jeho "melody boys".
    • Kdybychom si nebyli rozbili Rakouskou monarchii, nemuseli jsme zažít protektorát hnědých socialistů ani protektorát rudých socialistů a byli bychom na světové špičce, jak jsme byli ještě před WW2. Ale za blbost se platí a české stádo tou blbostí (a namyšleností, což spolu souvisí) překypuje a platí.
      • Je hezké, že Petr překypuje národní hrdostí, že je Čech
  • Ten Keller to má úplně vygumované. Takového pablba jsem ještě neviděl. Aby se z té Evropy neposral. Zatím s ní jdeme jenom do řiti.
  • Zatím jsem s články p.KELLERA souhlasil,ale co předvedl nyní s tou EVROPOU to je hrůza a běs.Zařadil se mezi takový blby jako HAVEL a SOBOTKA.Jediná naše záchrana je president KLAUS !!!!.To je jediný člověk v těto republice kterěmu to ještě myslí.
    • Až na toho "myslícího" velkého kuponového machinátora s Tebou souhlasím. Wenca wod Klauzů je zločinec, který musí nejdříve zaplatit za rozkradení našeho národního majetku a další škody způsobené nenažranými tuneláři v čele s modrými ptáky s oranžovejma šálama a černýma pdel-ama a následným pseudodemokratickým kolapsem.
  • Jediný jasnozřivý člověk v této vládě je prezident Klaus,jeho předpovědi se vždy ukázaly jako pravdivé,že celá EU spěje do pekel je už nyní jasné,pokud se nepřeorientujeme na východ a Rusko špatně dopadnem,co umí "západ"jsme už poznali za 22 let dobře,sedře nás s kůže a udělá z nás rozvojovou zemi a "montovnu"výrobků.
    • Oto nacpi si VK do análu *1*
  • Jako malá země budem vždy na "nějaké" straně už jen kvůli práci,obchodu a pod. Navíc tady nejde o pomoc EU a jejím lidem.., která se mimochodem prezentuje jako "něco" kulrurně, finančně a hospodářsky lepší i vyspělejší...atd.než "ostatní", což je o to absurdnější i drzejší, že si dovolí si "půjčovat" od "chudších"., ale jde o sanaci ztrát "vyčůraných" bank co desetiletí pracují s virtuálními penězi a kalkulují, že jim to teď nějací "oslíci a ovčani" zaplatí, aby se zase jelo dál..Je to krach systému, jako takového a to po celém světě, kde virtuální, prodluženě prázdné a dotiskované peníze už nestačí vyrovnávat ty peníze co jsou kryty prací a skutečnou hodnotou, což muselo jednou skončit. Kdo si dluhy a ztráty nadělal ,ať si je taky sám zaplatí !
  • Optimista se učí rusky, pesimista anglicky a realista se učí střílet !!! *5* Na východě je alespoň nenasycený trh po dobrém zboží a to my umíme pořád ještě vyrobit. Na západ od nás si vyrábějí sami, své trhy si proti nežádoucímu importu ochraňují a brousí si zuby na trhy další. Neměli bychom si nechat ujít východní rozsáhlé trhy ajko to udělal Wenca wod Haflů, když zrušil československé zbrojovky a námi totálně uvolněný trh neprodleně a demokraticky schlamstli nenasytní žraloci z Wall Streetu.
    • ... na západě nic nevyrábějí, jen zpracovávají ... jen tyjí z východoevropských zemí a zbytek dovezou z Číny, Korey a dalších zemí východu i Afriky, kde je stále otrokářský režim ...
      Není nad svobodu, vyjet si na dovolenou do Itálie, na Bahamy, koupit si vilu na Floridě, nemuset pracovat, protože není všeobecná pracovní povinnost, ale jít si na sociálku pro podporu v nezaměstnanosti *1* ... jak to, že když nemusím pracovat, musím dostat podporu, i když nechci nepracovat!!!
      Proto ani Indové u nás nemusejí pracovat a přesto se jim tyto podpory vyplácí ... tohle přece tři fabriky a pár zemědělců neutáhnou *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit