Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No nevím jak vy, ale my máme ty klasické rozhledny docela dost rádi a už jsme skoro všechny v ČR procestovali :-) Mrkněte se třeba zde na tyto stránky a zjistěte, kolik takových rozhleden u nás v ČR máme... No a až se podíváte, tak si představte, že jsme prakticky 85% už projeli :) Už nám zbývá opravdu málo!

  • KIMCID

    Máme v pohraničí chalupu kolem je to samá rozhledna stavěná českým nebo německým klubem turistů,popřípadě vímarskou armádou.A to jsou umělecká díla.

  • Ale klasika zůstává klasikou. A navíc mnohé staré rozhledny jsou ověnčené nimbem pradávných příběhů a s tím spojené slávy, častokrát i neslavně slavné slávy, která ovšem dráždí zvídavé návštěvníky. Prostě každý upřednostňuje variantu podle svého výběru. Staré klasické rozhledny nejsou na odpis.
  • mun.go

    Samozřejmě, že tyto nové atrakce jsou placené a je nutno k nim dojet autem (takže k nákladům na atrakci ještě vybudování parkoviště).

    Nám kdysi stačilo, že jsme šplhali na sousedovy třešně nebo sbírali jmelí. Jmelí roste dost občas dost nedostupně, takže to už byl pořádný adrenalin.

  • Kdo se nudí, ať začne slaňovat. Nuda přejde.....Ale ne umělé stěny s parťákem a jištěním....pěkně sólo kamenné stěny v přírodě.....🙂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit