Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Babiš není EUrofanatik. Je to pouze kariérista který hledí jen na svůj prospěch. Stačí
    se podívat jaké bere z EU královské dotace na rozvoj svého podnikání.
    Ostudou je že hrobař naší země Klaus může volně běhat po svobodě a plácat pantem.
    Právě o umožnil v 90 letech zázračné bohatnutí těchto podnikavců když tržní ruku
    upřednostnil před zákonem.
    Díky tomu máme státní majetky rozprodané a díky němu tu zůstala hromada rozkradených bank.
    • Umožnil zázračné bohatnutí podnikavců, protože se na tom i on sám řádně přiživil a co se týče Babiše, tak ten háji zájmy podnikatelů a většina z nich prostě euro chce, neboť lidi jsou jim ukradení jde jasně o prosperitu podnikatelů, i když i ta je ve hvězdách i s tím eurem, protože euro je v obrovských turbulencích a EU stojí na hliněných nohách. Klaus měl pravdu v tom, že euro je v Německu podhodnocené a v Řecku nadhodnocené, protože se jede na průměr. Německo má výhodu ve vývozu jako Čína díky podhodnocení měny a Řecko a další jižní státy EU se v tom vaří jak v papiňáku. Euro pro všechny je nesmyslem. I otec eura bývalý německý min. financí to dnes vidí a je proti. Ovšem EU už na to neslyší a válcuje to dál.
  • Ať je Klaus jakej chce, ale v tomhle má pravdu nebrat euro..
    • A proto by měl být daleko razantnější ve svém jednání.
  • Pan Klaus by měl nejdříve vysvětlit, kam zmizelo 850 miliard nikdy nezaplacených státu nabyvateli státních podniků při jím řízené velké privatizaci, a také proč pustil na svobodu grázly, kterých už je 40% zpátky v kriminálech, ale hlavně proč zastavil trestní stíhání "zločinců" , kteří tady 20 let okrádali občany této země, většinou pod ochranou ODS. Než to pan Klaus udělá, tak by neměl říkat své názory k čemukoliv. Myslím, že zkoušku by u něho neudělal nikdo, kdo by mu předtím dlouhodobě nepochleboval a neživil jeho narcisismus.
    • Každý chrání své kamarády.
  • Každý rozumně uvažující občan s průměrným ekonomickým vzděláním a rozhledem ví, že euro není možné mít ve všech státech EU, když mají natolik rozdílné ekonomiky, co se týče jejich skladby i jejich výkonnosti. Euro se pak průměruje a tak Německo ho má podhodnocené jako Čína a proto vyváží jak o závod a v Řecku je nadhodnocení jako v dalších jižních státech a ti se v tom vaří jako v papiňáku. Nikdo ovšem nikde neřekne a nenapíše, že sám otec eura, který ho buldozeroval do téměř všech států EU byl tehdejší německý ministr financí Lafontaine, který ten problém dnes již vidí a na jaře řekl jasně, aby se jižní státy eura zbavily, protože to nefunguje a přinese to obrovské střety mezi státy. Ovšem eurohujeři v Bruselu na to neslyší a dál euro drží, protože mají strach, že se to pak zhroutí jako domeček z karet. U nás ho chtějí především velcí podnikatelé, ale ani oni nemohou vědět jistě, zda to bude mít pro ně jen výhody a jak dlouho při těch obrovských turbulencích v EU i s tím virozovitým eurem.
  • člověk,který nastartoval tento chaos by neměl být brán nikým vážně.
    a ten,kdo umožní šíření jeho pseudomyšlenek by měl být potrestán za šíření poplašných zptáv *14*
    • Ani ne tak chaos jako neuvěřitelný gigabordel a Palermo pod Řípem.
  • vyhrabali tuhle zlodějskou fosílii, tenhle symbol rabování diktatury a korupce? Ať sedí na zadku, bere důchod a je rád že nesedí v kriminále za zlodějny a devastaci státu tenhle stranicko-sektářský samozvanec
    • Protože tuneldědek narcisovitý mafiozo Klaus byl včera v TV a pronášel svoje moudra. A tak nám sdělil, že ani Zeman ani Babiš by u něho zkoušky - u nejlepšího makroekonoma v planetární soustavě, prostě neudělali. Ovšem s eurem má pravdu. Ale takto se proti euru vyjádřil sám otec zakladatel na jaře min roku německý ministr financí Lafontaine který jak buldozer válcoval země EU, aby si euro vzaly a na jaře řekl, že to byla chyba a jižní státy ať se eura zbaví, jinak to nedopadne dobře. To ovšem Klaus taktně pomlčel. Chtěl být tím geniálním sám. Nerad se dělí. Stačí mít přehled a informaci a názor si dokážete vytvořit sami.
  • Ty by jsi byl taky eurofanatik, kdyby tvůj byznys závisel na dotacích EU, vole!!!!
  • 100 x lepsi Zeman a Babis, nez havel a klaus co zdevastovali CR.
    • Babiš to tady dorazí už si za své a náměstky poradce vybral prověřené zloděje z ODS a TOP09.
    • To se teprve uvidí, protože Babiš je ještě na startovní čáře a Zeman se na rozkradení státu podílel též - kolik z toho dokázal vydojit jeho Šlouf? Sám Babiš řekl, že na Zemanovo jméno vybral obrovské částky a i jinak se tužil. Kdopak tu rozprodal za hubičku úplně všechno ,protože stát nemá vlastnit ani banky, ani pivovary, ani vodovody. Tak to byl Zeman. A navíc to oposmluvně, i když díky Rumlovi a Luxovi, blbům první třídy, pojistil, realizoval , již stávající korupci ještě umocnil. Takže žádné růžové brýle, nojo.
    • Oni to Česko dodevastují, jen se neboj. *16* *11*
    • To souhlasím,ale v tomto souhlasím s Klausem.Euro by byla v současné době největší blbost jakou by tento stát před krachem mohl ještě udělat,to by již byla konečná.Nebo chcete platit dluhy za podvádějící státy a tzv.hujery eura,kteří se měly alespoň chvílku dobře ,což u nás může říkat pouze pár gaunerů,kteří říkají,že se máme tak dobře jako nikdy.Budu brát okradený důchod tak prosím televizi,že budu mít plný nákupní košík se základníma potravinama na měsíc a ten předražený banán tam taky bude ,pokud nebude nahnilý.O tom se mi do roku 1989 ani nezdálo a to jsem byl střední technik THP,že budu 25 let čumět,že žiju ve státě,kde by se Jaroslav Hašek spisovatel,ne moravský korytář vyřádil.
  • Názor jednoho odstaveného mafiosi.
  • euro néééé!!! *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit