Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všichni nejexponovanější STBci si materiály skartovali ještě v r. 89, a pokud to Babiš neudělal, tak nebyl tím nejexponovanějším. A za čtvrt století nás tu všechny skvěle prolustrované vlády rozkradly se svými kamarády v čele s právě tímto donem Corleonem Kalausem, který jim navíc ještě jejich rozkradené majetky posvětil zákony k tomo přímo na míru vytvořené a amnestií zajištěné. Z Babiše právě radostí neskáču, ale zatím jsme nedokázali vygenerovat a zvolit OSOBOST, která by s tím mafiánským Palermem pohnula, tak musíme nechat Babiše otestovat a doufejme se, že se to alespoň částečně pohne k lepšímu a Klausovi přeji pobyt ve vězení do konce života s celou jeho rodinou i kamarylou.
  • Komunisté nikdy neudělali v žádném případě tolik zla, jako Klaus s Havlem, který zahladili amnestiemi a abolicí možnost potrestání největších rozkradačů našeho státu a způsobili největší škody, zadlužení a zničení důstojného života pracujícího lidu.
    Komunisté byli a jsou zlatí.
  • Tuneldědek by měl zalést a držet ústa. Pod záštitou lustraci nechal rozkrást celou naši zem
  • Zmlkni ty pokrytče!
    Lustrační zákon byl na nic. Ta největší StBácká ESA mělasvazky dávno skartovaná.
    Na Slovensku se za Mečiara schválně nechala ukrást část svazků a u nás to jistě
    proběhlo stejně.
    Rodinky převlečených kariérních soudruhů dnes v novém tržním kabátě vesele podnikají
    a dál si kradou hrabou. Mají se ještě lépe protože už je neomezuje všemocná strana
    která je nechávala krást drobky ale nenechala je rozkrást stát!
  • Komedie nebo zázrak ? STbáci a premianti komunistů brání lustrační zákon?
  • Zločinec Klausů patří za katr
  • Ať tento člověk jde do pekel. Už to tady ku vil dost dlouho. Máme ho plné zuby. Tolik zla a pořád ještě bude někomu radit. Hajzl je to. Ty jeho kydy už nemohu snášet. Dělá se mi zle, jakmile slyším jmémo Klaus. Okradl celý národ. Kdy už konečně bude zticha? Zloděj ve velkém. Vyhostit na nějaký pustý ostrov, a tam ať si kecá co chce.
    • I když mojí rodině komunisté znárodňovali a já jsem se za jejich kritiku musel prošlápnout až k soudu,tak za jediný komunistický zločin,který by dnes stál za řeč,bylo to,že komunisté hned nepostříleli,všechny ty,lumpy,kteří se při údajné revoluci drali k moci a oblbovali národ budoucím kapitalistickým rájem,hned jak vlezli na tribunu oblbovat národ..Stačilo tehdy stovky lumpů postřílet a nemuselo být dnes Česko na pokraji státního bankrotu.Scénář těch lumpů,kteří se po komunistech prolhali k moc byl jednoduchýi.Nejprve prodat majetek státu cizákům a uvedené finance rozkrást.Pak se na vše dlužit aby byl obyčejný český blb v pohodě.O nějakém splácení dluhů nemluvit.Tak zatahli Česko do spáru mezinárodního kapitálu.Když se pak Česko začalo svižně zadlužovat,tak se cena koruny nadhodnotí.Takže při směně dostanou Češi málo korun.Až,při dalším dlužení,když finanční magnáti dojdou k závěru,že lze spustit státní bankrot Česka,zvýší prudce úrok za půjčky.K tomu rychle sníží hodnotu koruny.Takže pak je hned dluh Česka nesplatitelný.Aby státní bankrot Nečasova vláda pojistila,tak zločině prosadila církevní restituce a ještě,jako nutnost požadovala výstavbu Temelína na dluh.To s dvou bilionovým dluhem by byla ,,spolehlivě zajištěná cesta do státního bankrotu a odsunu Čechů do Izraele,Arabům k odporažení.Proto to chce ,aby se národ zvednul k velice kruté revoluci.Všechny vlastizrádce odporážel na katovských mučírnách,co nejkrutějším způsobem a znárodňoval veškerý majetek jejich rodů.Tak zajistil stávající životní prostor pro sebe a i budoucí generace.
    • .... shoda, přesně takové myšlenky - slovo od slova mi jdou dnes na jazyk ***
  • Pan prezident vesmíru Václav Neomylný ba měl už konečně držet ústa. Už by si měl uvědomit, že není prezidentem, ale jen ukecaným občanem. Kdyby namísto lustračního zákoa platil zákon, že spolupachatelé rozprodání a rozkradení republiky byli zavřeni dostal by tak jako jsou tresty v Americe nejméně 3x 100 let. Líto by mi ho nebylo.
  • Nebýt mého známého,tak jsem dodnes nevěděl že mé jméno je taktéž ve svazcích Stb jako spící agent.A při tom jsem žádného agenta nikdy nepotkal a jen občas mně vyslýchali za menší politické delikty takže mi z toho vyplývá že v těch jejich seznamech může být kdokoliv a Cibulka je magor když ty seznamy zveřejnil a nadělal slušným lidem nemalé problémy ale pan Cibulka je vůbec jednodušší člověk což jej omlouvá.Z mého pohledu už jsou po 25 letech k ničemu a navíc jsou nevěrohodné.Tím nechci nikoho omlouvat,jen vám píši svůj případ.
    • Cibulka je především fanatikem a ti jsou vždy nejhorší a nadělají nejvíce zla a svinstva a to za jakéhokoliv režimu a za jakékoliv situace.
  • Každý byl proti legalizaci zlodějin a tunelů,přesto jste amnestii podepsal,tak držte .....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit