Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dvacet čtyři let tady vládly lustrovaný a jak to dopadlo? Jeden větší prevít než druhý. *12* *12*
  • Tečka byl agent STB a udával lidi, jednou mu to spočítají!
  • Já nechci cizáka za ministra. Nemáme do českých občanů?
    • Sedlaku,vždyť on má české občanství,jako já české a švédské.
      *14*
      • Kradou jen cizáci. Domácí čiste omylem a z donucení.
  • sám si svůj spis skartoval hned v listopadu 1989 ( jako většina polistopadových papalášů) a teď machruje
  • .... shoda, přesně takové myšlenky - slovo od slova mi jdou dnes na jazyk ***
  • Klaus ma pravdu,je treba ponechat lustracni zakon,aby byl poradek a nenalezli ke korytum pochybni lide...Zeman uz vadi tem,co si chteji u koryt dle sebe rozhodovat a nectit zakony,i prezidenta by nejradsi ridili,co ma delat...Vsude je sama korupce,intriky a dohadovani o posty,aby si pani nahrabali na konta a zen ,lid je stale ve vetsi bide,v krachu,nic kladneho se zde nedela,jen lid ma stale vic nizsi ziv.uroven a pani si delaji pro sebe nehorazne vyhody...duchodcum daji drobne pro stesti a o hodne vse zdrazi....Ve svete jsme pro smich,pohrdani,chudaci vsude...Venku je levneji co zde,nejsou tam zkrmovani jak prasata ochucovadli a okradani,klamani,staci se podivat na letaky,jak maji levneji,jiny zivot dustojnejsi,mentalita lidi je na vyssi urovni,jelikoz se tam stat o lidi stara.Zde lide hloupnou a ztraceji dustojne podminky k zivotu.Nekteri ziji jak zvirata,spi v oblecich po znamich,ztratili soudrznost s rodinami,odbyvaji hygienu,jidlo,ml.nemaji vzor nikde,jak zit zdrave...a bude se to vse zhorsovat...Otupi si city,nebudou umet delat,udrzovat poradek,zodpovednost mit,nebot nejsou vychovavani moralne,jsou napospas....Rodice deti nestaci uzivit a ml.konci v social.domech,ci na ulici apod...,bude to mit strasne nasledky casem...Zlata doba driv,kdy vse fungovalo a bylo lidem vic lip,nyni bude vetsi bida...
  • Lustrační zákon v dnešní době je v podstatě blbost. Zachovaly se pouze spisy pěšáků,spisy těch ostatních ¨byly skartovány, případně dobře uloženy k pozdějšímu využítí. Jenom ti, co je mají, se s tím moc nechlubí, nechtějí dopadnout jako Mrázek. Ono stačí si vzpomenout, kolik škody nadělali ti s t.zv. čistým osvědčením. Mám na mysli tu nepovedenou amnestii pana bývalého prezidenta. Nebo povedenou? Asi jak pro koho!!!
  • ...dnes povídali v rejdiju, že hledají ombudsmana.

navrhuji pana vladce KLDR Kima. Továrny zbrojní na náboje a textilky na provazy se opět rozjedou.
    Popravy vykradačů našeho státu začnou vždy každou neděli před polednem na každém na náměstí v každém krajském městě..
  • Jo a proto si zase založ novou stranu !

Rozkadači a hrobaři státu.

*2*
  • ať ty jeho srance chodí povídat do zoo hadům.......hrdina,který přežil plastový atentát *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit