Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Klausi, zalez do boudy a drž tlamu. Ty jsi ubížil celému národu, už bys mohl pochopit, že tě nikdo nemá rád, tak si nech ty své moudrosti pro Klívii a pokud bude ve tvé boudě dost místa, vem si s sebou i Zemana, vy dva jste opravdu výkvět našeho národa. Bez vás dvou by tu bylo lépe.
  • Pane Klaus vy jste na svůj věk stále bystrý,děkuji za info,lámal jsem si s tím hlavu zbytečně.
    A travička má barvu jakou?
  • Pokud bude Zeman tvrdě cenzurovat na svých stránkách,jako dělá nyní,tak se brzo vypracuje na titul největšího ničemy V Česku.
  • Klaus byl v mnohém lepší jak Havel, to je bezesporu, pohoršil si to ale s tou amnestií-
  • Takovou moudrost by němý neřekl - i kdyby mu hubu rozbili.

    Baziliška Klause vystřídal Buran Zeman. Podobně se střídal „hodný“ estébák se „zlým“. Řídícím důstojníkem zůstává Putin. Klaus i Zeman zničili své mateřské partaje jako použitý a nepotřebný kondom na cestě za Ural. Na jiné vzory národ prostě nemá.
    Chátra si dokutálela Milouše na hrad, jako hovnivál svoji tlustou kuličku. Až ji budou chtít použít, bude vyschlá a prázdná, jako prognostický „čestný předseda“ - obřezaný d-ment Walter.

    Pokrytecké tanečky šamanských gottwaldovských „politiků“ kolem větší adresnosti politického systému pro naivní voliče i sockovskou hladem bučící lůzu,:
    Miloš Zeman např. navrhuje přímou volbu poslanců - avšak bez jakékoli zpětné vazby - a navíc ve velkém počtu záměrně rozdrobených obvodů, takže brzy bude poslance volit jen jeho vlastní rodina, i když on ovlivňuje životy milionů občanů, kteří jsou nuceni ho akceptovat. Podobně je to s jeho populistickým fondem pro snížení státního dluhu. Jen blázen nebo cynický a pokrytecký populista by do něj přispíval. V adresném a zpětnovazebním systému - každý zmocnitel (volič), který se dostane do vlastního individuálního debetu (nikoli dnešního 170 ti tisícového) ale dejme tomu několikakorunového - může si vybrat mezi možností vyčkat "ve vyloučení z voleb" do té doby, až schopnější spoluobčané státní pokladnu doplní i za něj - nebo z vlastní kapsy svůj konkrétní dluh státu vyrovnat a tím okamžitě opustit "trestnou lavici" a opět volit.
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • Klaus byl v mnohém lepší jak Havel, to je bezesporu, pohoršil si to ale s tou amnestií!
  • Zato kročeje tvé byly vždy správné, ò veleduchu!
  • Klaus jen závidí
  • Tiscali.cz je banda která strainí jen co oni vyprodukují a uznají za pravdu. Proto chtějí v diskuzi nejlépe adresy :-
  • V normální zemi by tento člověk měl velké popotahování s justicí. Jen v Kocourkově dostává tento nemocný člověk prostor něco říct a tak si ulevit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit