Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za všechno se platí. I Wencl Klaus-Kikina Pružinskij bude jednou stát před Nejvyšší Spravedlností.
  • Tu druhou polovinu se nepodařilo po loupežích ještě pochytat. Lidská práva bastardů důležitější než zdraví a majetek slušných lidí.
  • ale ti smejdi omilostnmeny z H-Systemu ty ne co? no mozna se tam dostanou chudaci co svoje baraky zaplatili 3x a stejne dneska nejsou jejich....
  • To nebylo to samé. Komunisti zavírali své odpůrce ostatní jim nepohodlné lidi za vykonstruované majetkové a podobné trestné činy. Kdyby nevyhlásil amnestii, tak by ti nevinní díky našim poskomunistickým soudů seděli dodnes.
  • Za kdysi slavný Havlovy amnestie to bylo to samý.
  • Klaus ten národní deprivant se nepovedl celý,copak si toho nikdo za celý jeho život nevšiml?Vice není co dodat,je zbytečné nad ním vůbec ztrácet čas,at se smaží v pekle s Havlem ta lidská zrůda.
  • Klaus je vinen tím že poctiví občané kteří chtěli bydlet a jejich vklady rozkradla daná společnost a byli Klausovi kamarádi,že ONI přišli o miliardu!Za co dostal jeho synáček 56 milionů od sponzora!?Kdo kontroloval zdali byly tyto miliony investovány do jeho školy a nebyl to jeden z dalších úplatků pro KLAUSE starýho!?Proč policie nekoná!?Žádný milionář by nedal jenomtak nějakýmu podvodníkovi 56 milionů,to vždy musí být protislužba!
  • Vrátili se tam jenom cikáni a drobní podvodníčci!Ovšem Klausovi kamarádi kteří okradli občany o miliardy,ti se tam již zřejmě nepodívají,to by museli přijít k moci strany ÚSVIT nebo KSČM.Ovšem dnešní vláda i opozice dokud budou moci a bude při nich stát i tisk a sdělovací prostředky budou mladé lidi oblbovat dokud jim to budou žrát.Ovšem až i další statisíce občanů přijde v brzké době o práci a ostatní budou muset pracovat na imigrující a nepracující cikány z Balkánu a Slovenska a potom na imigranty ze Sýrie a dalších zemí,potom bude český občan cizincem ve vlastní zemi neštěkne po něm ani pes!Takové dobrodruhy a zrádce máme ve vládě a na všech politických postech!
  • Neviditelná ruka trhu zapracovala, Venca to myslel dobře
  • prezidenta budou občané uvědomělí a pravicově zodpovědní a zvolí taťku loupežníků, aby jeho "děti" dostaly opět amnestii a volné ruce a tento stát zmítající se po dvou desetiletích modré rakoviny v předsmrtné křeči definitivně dorazily. A až budeme definitivně v pr..eli budeme povinně pět chvalozpěvy na velkého kormidelníka a jeho "suverénní demonkreténické rozkradené hospodářství".
  • To asi čekali všichni. Ale Klausovi přece šlo jenom o malou skupinku, která se s tím "odpadem" nenápadně svezla. A ti si už užívají nakradené miliardičky na svobodě. *5*
  • Rusofilové nadávají na Klause a přitom obdivují Putina - směšné!

    Putin dal také po nástupu na trůn milost tunelářům. Podepsal státní dekret který
    Jelcinov klanu zajistil beztrestnost za rozkradení Ruska po rozpadu SSR.

    Takže Rusové mají také svého Klause - Putina! *15* *15*
  • Klaus by se na tyhle debily vys.al, dělali jen zástěrku pro ty jeho kumpány, se kterými musel být zákonitě nějakým způsobem spojen.
    .
  • ... tipuji, žes to sepisoval půl hodiny, blbe :)))
  • ... nebylo by něco nového?
  • ... ale sluší se umět správně psát, když si někdo bere Václavy do úst :)))
  • ... konečně to celý národ ví od blba :)))
  • U Václava I.byla teorie velké amnestie vysvětlována předešlou komunistickou justicí,kdy prez.Havel,který sám poznal vězení, snad chtěl všechny lidi u nás přesvědčit,že ti chmatáci a různí delikventi byli političtí vězni.Byl to fatální omyl.U Václava II. se amnestie ve velkém opakovala,ač ji prez.Klaus u předešlého prez."velmi" kritizoval.U Klause to velké množství propuštěných bylo křovím pro abolice,to jest propuštění a nekonání procesních důkazů u delikventů hospodářské kriminality,krátce řečeno-u tunelářů.Bylo to zdůvodněno lapidárně-neoddůvodněná zdlouhavost soudů.A dost.Prezident má na to z Ústavy právo.Nesluší se na to právo jakkoliv nadávat.
  • Trestní zákon č. 40/2009 Sb.,:
    § 403: Kdo ZALOŽÍ, PODPORUJE nebo PROPAGUJE hnutí, které prokazatelně směřuje k POTLAČENÍ PRÁV a SVOBOD člověka…
    § 404: Kdo VEŘEJNĚ PROJEVUJE SYMPATIE k hnutí uvedenému v § 403,..
    § 405: Kdo VEŘEJNĚ POPÍRÁ, ZPOCHYBŇUJE, SCHVALUJE nebo se SNAŽÍ OSPRAVEDLNIT nacistické, KOMUNISTICKÉ nebo jiné GENOCIDIUM nebo ZLOČINY nacistů a KOMUNISTŮ PROTI LIDSKOSTI…
    bude potrestán ODNĚTÍM SVOBODY až na DESET LET. A jelikož

    1) KSČ podporovala, propagovala a veřejně projevovala sympatie ke komunistické ideologii, veřejně popírala, zpochybňovala, schvalovala a snažila se ospravedlnit komunistické zločiny,
    2) KSČ(m) jako pohrobek KSČ PODPORUJE A PROPAGUJE ZRŮDNOU KOMUNISTICKOU IDEOLOGII, která prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka, proto

    3) členové KSČ(m), její STOUPENCI a SYMPATIZANTI hlásající veřejně zrůdnou komunistickou ideologii, se dopouštějí trestných činů podle §§ 403, 404 a 405 TZ, za což jim hrozí až DESET LET ODNĚTÍ SVOBODY.
  • Tu čistku je třeba dělat při volbách. Jednak je třeba nebýt líný, zvednou p.del a jít volit a jednak dát hlas slušným lidem. Mezi ně rozhodně nepatří komusti ať současní nebo "bývalí", protože komunismus je stejně zrůdná ideologie jako nacismus. *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit