Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Polovina míří zpět za mříže a ta druhá polovina byli komplicové toho psychopatického vlastizrádce Pružinského, kvůli kterým tu amnestijní p.asárnu udělal. Ale mnohem větší gauner je Nečas-Nagy, který to tomu zločinci za zády vlády podepsal. A to za pomoci toho užvaněného brněnského takyprávníka Blažka či jak se ten d.bil jmenoval a kterého si ti dva gauneři dosadili za ministra spravedlnosti. Proto také musel ministr Pospíšil na hodinu vypadnout, protože by té Nečas-Nagy-Klausově p.asárně jistě zabránil. Však taky ODS kvůli těm grázlům po právu skončila v žumpě.
  • Tady nešlo o polovinu a nešlo ani o třičtvrtiny. Šlo jen o několik lidí, které Klaus šikovně do té amnestie zabalil a schoval.
    • ... konečně to celý národ ví od blba :)))
    • Sakra, mezitím co jsem to výše tak dlouze okecával, tak ty jsi to vyjádřil krátce, stručně a výstižně. *14* *14* *14*
  • A co poslat Vašíka s nima za ty mříže-pokud by vlezkanílníci nevěděli proč,mělo by se začít vyšetřováním rumové aférky a lavina by se rozjela......
    • ... nezlob se, ale to není téma pro balíky tvého kalibru, blbe :)))
  • U Václava I.byla teorie velké amnestie vysvětlována předešlou komunistickou justicí,kdy prez.Havel,který sám poznal vězení, snad chtěl všechny lidi u nás přesvědčit,že ti chmatáci a různí delikventi byli političtí vězni.Byl to fatální omyl.U Václava II. se amnestie ve velkém opakovala,ač ji prez.Klaus u předešlého prez."velmi" kritizoval.U Klause to velké množství propuštěných bylo křovím pro abolice,to jest propuštění a nekonání procesních důkazů u delikventů hospodářské kriminality,krátce řečeno-u tunelářů.Bylo to zdůvodněno lapidárně-neoddůvodněná zdlouhavost soudů.A dost.Prezident má na to z Ústavy právo.Nesluší se na to právo jakkoliv nadávat.
    • Klaus je vinen tím že poctiví občané kteří chtěli bydlet a jejich vklady rozkradla daná společnost a byli Klausovi kamarádi,že ONI přišli o miliardu!Za co dostal jeho synáček 56 milionů od sponzora!?Kdo kontroloval zdali byly tyto miliony investovány do jeho školy a nebyl to jeden z dalších úplatků pro KLAUSE starýho!?Proč policie nekoná!?Žádný milionář by nedal jenomtak nějakýmu podvodníkovi 56 milionů,to vždy musí být protislužba!
    • ... ale sluší se umět správně psát, když si někdo bere Václavy do úst :)))
  • Klaus by se na tyhle debily vys.al, dělali jen zástěrku pro ty jeho kumpány, se kterými musel být zákonitě nějakým způsobem spojen.
    .
  • Ale povedená.Do lochu jdou příštipkáři ne lvy *7*
  • To asi čekali všichni. Ale Klausovi přece šlo jenom o malou skupinku, která se s tím "odpadem" nenápadně svezla. A ti si už užívají nakradené miliardičky na svobodě. *5*
  • Vrátili se tam jenom cikáni a drobní podvodníčci!Ovšem Klausovi kamarádi kteří okradli občany o miliardy,ti se tam již zřejmě nepodívají,to by museli přijít k moci strany ÚSVIT nebo KSČM.Ovšem dnešní vláda i opozice dokud budou moci a bude při nich stát i tisk a sdělovací prostředky budou mladé lidi oblbovat dokud jim to budou žrát.Ovšem až i další statisíce občanů přijde v brzké době o práci a ostatní budou muset pracovat na imigrující a nepracující cikány z Balkánu a Slovenska a potom na imigranty ze Sýrie a dalších zemí,potom bude český občan cizincem ve vlastní zemi neštěkne po něm ani pes!Takové dobrodruhy a zrádce máme ve vládě a na všech politických postech!
  • Tu druhou polovinu se nepodařilo po loupežích ještě pochytat. Lidská práva bastardů důležitější než zdraví a majetek slušných lidí.
  • Klaus ten národní deprivant se nepovedl celý,copak si toho nikdo za celý jeho život nevšiml?Vice není co dodat,je zbytečné nad ním vůbec ztrácet čas,at se smaží v pekle s Havlem ta lidská zrůda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit