Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zemana nemusím.Ale jestli je poslední přehradou před ustoupení Bruselu, v přijímání uprchlíků, jsem za něj rád.
    • kdo je pro přijímání uprchlíků není čech ani vlastenec
      • Já jsem Rus. Kdo je víc?
        • Kam kráčíš. Všichni jsme si rovni. Ale zloději přezdívek jsou si lřivější.
        • Dva rusácí!
  • Jak z nás udělat ideální cíl pro Islámské teroristy.

http://www.novinky.cz/domaci/404362-americky-konvoj-se-pres-cesko-presune-v-deviti-kolonach.html

Ještě jim napište přesně v kolik pojedou. *1* *1*
  • Makám Čapisrál!

Vyskoč a zameč!
    • Neurážej moje soukmenovce!
  • Co to má na tom tácku, houno?
  • Hodnej pašík Sajmon, hodnej.

Tak už hup, klik, kvíík! *5*
  • 30.05.1996
    Takže zase za dva měsíce. pa pa
  • Proč mám takový dojem, že
    Jourova a Stropnický navrženi za ANO jsou jen mlhou před Zemanem? Co nejvíce kandidátů roztříšti Zemanovy oponenty. Ani Halík, Horáček a další známé tváře asi nesplní tajná přání slunickaru o vysachovani Z. z křesla . Jedině jeho nemoc by mohla pomocí! Zapomínají, že jeho převaha tkví v ,,lidovosti,, a to i přes přílišnou zovialnost. A zahraniční orientace se také lidem zamlouvá, tedy většině. Sluníčkari jsou mimo realitu a hlavně fandí prodejnym umělcům a bohatým podVOdnikatelum.
    • navrhuji Milouše Jakeše, je to pořád bodrý stařík, voliči by si ani nevšimli, že se prezidenti prostřídali
  • Už jste si všimli, jak tu my havloidi střídáme nicky a hystericky blijeme jednu lež za druhou? No počkejte, to je teprv začátek. Dva měsíce před volbama to teprv bude maso!
  • Kocábe ty lidská zrůdo, co budete falšovat volby jako v Rakousku?
    • zlej trolle, ty volby byli podfuk ?? *8*
  • my pičusové od přírody volíme jen cizáky
    • Rusáky, viz Zeman.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit