Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když mi Šapitó zavelí, tak sem nabliju.
    • Přišla depeše z ambasádyUS " Krabs má zpoždění ". Serg. Du blit okamžitě.
  • Zeman už kandidovat nebude.
    • Fašista Putin už nemá dolary, aby mu zaplatil štvavou a podvodnou kampaň?
      • Znáš tu... přišel mi k svátku gratůlovat Olda a byl sťatej jak dán.
      • Nemá ani na chleba pro své poddané.
  • T. G. Masaryk byl velmi vzdělaný, čestný a věřící v Boha, a říká se, že snad měl i šlechtické původ, to chování tomu odpovídalo. To byla reprezentace bývalých Zemí Koruny České.

Ožrala, lhář, hospodský žvanil, hulvát, všehoschopný křivák, vlezdoprdelka východních komunistických vládců, "bývalý" komunista a konfident StB, to je taky "symbol".
    • A tvoje sprostota je současný symbol tohoto s prominutím státu.
    • Naštěstí je ten ožrala, lhář, hospodský žvanil, hulvát, všehoschopný křivák, vlezdoprdelka, komunista a konfident StB Venca Veškrna řečený Havel už dávno po smrti a smaží se v pekle.
      • Už ti docházejí síly, že zas kradeš nicky, ruskej kolaborante?
        • Zase si povídám sám se sebou. Ignorujte to... my havloidi jsme prostě takoví.
    • TGM který založil šsr na lži.TGM který nechtěl aby se legie vrátili z ruska a když se tak v roce 1920 stalo nebyl zrovna rád.TGM který nechal střilet do stávkujících dělníků.

Tak to snad raději veselej Zeman
      • ochlasta a lhář bude volit Zemana

Ty kecy o TGM šířily rudé bestie v padesátých letech, aby zakryly svá vlastní zvěrstva.
        • To jsou historická fakta ty jedna sámova říše
  • I Kocáb by byl dobrý prezident.
    • no ten určitě,ma hudební zenit za sebou,tak se chce opět zviditelnit v politice,ale další Havel už tady není aby mu poskytl azyl.
  • Už jste si všimli, jak tu my havloidi střídáme nicky a hystericky blijeme jednu lež za druhou? No počkejte, to je teprv začátek. Dva měsíce před volbama to teprv bude maso!
  • Nejlépe zvolit prezidentem nějakého váženého apolitického člověka (snad akademika typu Zahradník, Pafko, Drahoš, apod.), který by plnil úkol daný mu ústavou a nic víc.
  • Id.ot. Stropnický

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Otevrete-si-vino-a-pokojne-cekejte-na-smrt-Zivi-budou-zavidet-mrtvym-Martin-Koller-popsal-kam-az-nas-mohou-zavest-plany-ministra-Stropnickeho-436879
  • To jsou jména ale čím větší pablb, tím lépe říká kavárna.
  • Příští volby snad nebudou zase podvod.
  • v příštích volbách bude zvolen demogratycký prozápadní kandidát na rozdíl od dnešního totalitního provýchodního....

říkali mi to na školení CIA v Langley...jinak prej nám tu udělaj takovej mejdan, že se z toho poděláme.....
    • Ze zápisníku Bělobrádka a Babyše při školení v USA.
    • zlej trolle, neumíš letovat? teče mi ten samovar
      • letovat neumí, ale skvěle gájínkuje *3*
      • pleteš si mne ruský kolaborante. Já jsem udatný Tečka hrdinný bojovník proti Putinovi.
        • OK, zagájínkuj prosím *2*
          • tak dobře. SPOLU: Kdy a kde?
            • musíš upřesnit. Nevím do kterého kaufu na které toalety pravidelně chodíš...... *7* to víš, ještě to neznám jako ty starej přeborník, dělám to poprvé....
            • *14* jako minule, kaufland, toalety ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší