Přejít na výpis diskuzí
Kocáb hledá protivníka pro Zemana. Padne kosa na Horáčka?
23.5.2016 | Jaroslav Bican
348 příspěvků
-
Pane Kocábe, sice nás štvete s podporou degešů, ale to že jste z naší krásné vlasti vypráskal prašivou sovětskou armádu už vám nikdo neveme
-
-
Howno vypráskal. To je jen slogan dementů. Mocnosti se přece dohodly na odchodě dementů. Majkl se k tomu je náhodou připletl jako pozorovatel a informátor. Toť vše. *1*
-
-
Nic horšího než Zeman nás potkat nemůže, takže jsem klidnej.
-
-
Může: Zeman podruhé.
-
-
Ještě hůře by bylo, kdyby se tam dostal Trautenberk s přichcaným koláčem na rozkroku.Výhoda Zemana je, že alespoň udrží moč a nechodí se do práce vychrupkat.
Zemanův opilecký exces navíc neprokázaný je samozřejmě faux pas.Pochcaný intelektuál samozřejmě faux pas není. Zeman nahovuje Rusku a je to problém, trautenberk nahovuje všem jen ne zájmům ČR a je to v pořádku.Zrovnatak Ondra Vetchý volí slušnost, myslel zřejmě tu kdy ženatý aristokrat se na veřejné akci promenáduje s plcenou společnicí(rozuměj stětkou).Takže tady nepindejte kraviny a až seženete někoho bezúhoného, tak dejte vědět *3*
-
-
-
I já věřím, že pan Horáček bude dobrým a předvším slušným prezidentem.
-
-
Já zase vím, že když se lejno zabalí do celofánu nestane se z něj cukrovinka.Pan Horáček je toho důkazem.
-
...poslušným...
-
je dobře, že vy havloidi jste pořád takto naivní *4*
-
-
Nejlepším kandidátem,jak se mi jeví po přečtení všech příspěvků by byl člověk povolný,
bez vlastního názoru,který by byl jen jakousi nesvéprávnou figurkou se kterou se dá šoupat dle libosti.Takový, aby nepřekážel různým kšeftíkům a manipulacím .Navíc by měl být možná
trochu fotogenický kvůli bilboardům pro oblbnutí široké veřejnosti. -
-
ano Zeman není loutkou Rusáků ani Číňanů *15* ty jsi komik
-
to přesně Zeman není *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
Proč mám takový dojem, že
Jourova a Stropnický navrženi za ANO jsou jen mlhou před Zemanem? Co nejvíce kandidátů roztříšti Zemanovy oponenty. Ani Halík, Horáček a další známé tváře asi nesplní tajná přání slunickaru o vysachovani Z. z křesla . Jedině jeho nemoc by mohla pomocí! Zapomínají, že jeho převaha tkví v ,,lidovosti,, a to i přes přílišnou zovialnost. A zahraniční orientace se také lidem zamlouvá, tedy většině. Sluníčkari jsou mimo realitu a hlavně fandí prodejnym umělcům a bohatým podVOdnikatelum. -
-
navrhuji Milouše Jakeše, je to pořád bodrý stařík, voliči by si ani nevšimli, že se prezidenti prostřídali
-
-
prezident republiky ing.Miloš Tuzeman dnes navštíví Olomocký kraj kde bude probíhat agitace na příští prezidentské volby, sraz primitivů na každé návsi bude odměněn prezidentovým úsměvem..
malé ukázka zde :https://www.stream.cz/porad-ludka-stanka/10008613-silene-vanocni-porady-a-usmevy-v-nich -
-
krásný úsměv p. prezidenta je na 6 minutě *14*
-
-
Příští prezident bude jistě slušný člověk a vlastenec, z čehož vyplývá, že Zeman to nebude.
-
Pan Horáček bude dobrý prezident.
-
-
To se ví.
-
Nic horšího než teď, už nikdy mít nemůžeme.
-
Horáček je miliardářký spratek, ale každý by byl lepší než ta alkoholem násáklá, ulhaná hradní kreatura která teď okupuje Hrad *11*
-
Horáček je miliardářký spratek, ale každý by byl lepší než ta alkoholem násáklá, ulhaná hradní kreatura která teď okupuje Hrad *11*
-
-
Kocáb má jedno velké plus a to je, že vyhnal tu sovětskou chátru co nás tu 20 let okupovala, ten pocit když bolševická armáda táhla z ČR jako banda zpráskaných psů, je překrásný.
-
-
Kocáb nikoho nevyhnal stejně tak, jak Havel nepřinesl téhle zemi svobodu. Jsou to jenom figurky.
-
Vážený, ano pocit to byl fajn, ale s Kocábem to nemá nic společného. Kdyby to stálo pouze na něm, tak tu sovětská armáda byla zřejmě dosud. Figurka jako je on, může dělat binec pouze v rozsahu našeho pašalíku, ale záležitost oněch vojáků byla zcela jiná úroveň. Pouze pan Kocáb a jemu podobní hujeři tvrdí, že to byla jejich zásluha. *8*
-
-
fakt nejsem homosexuál, fakt ne
-
-
souhlas
-