Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Soudruh Janoušek je vzorný člen KSČM a my si za ním natvrdle stojíme. Čest jeho práci!
  • do dneska nevim proc dostal takovy trest.je to politikum
    • ... buď v klidu, od pitomečka jako ty to také očekávat nelze :)))
  • Netroufnu si soudit. Na mě působí, že je fakt na tom zdravotně špatně.
    • ... ty zdravotně špatně nepůsobíš, jsi naprosto jasná, dě*ko :)))
    • Ano ano na mě taky působí jako hodný starostlivý strýček který za nic vlastně nemůže. Promiňte ale uvědomujete si proč šel za mříže? Řídil auto i když podle jeho stavu neměl za volantem co dělat. Byl totálně na šrot (i když tvrdí že za jeho stav mohl úraz hlavy) a málem zabil člověka. Kdyby srazil děcko a zabil ho taky by jste ho litovala? Já teda ne.
      • ... neponižuj se, pitomečku, už nemáš kam klesnout, holt vzdělání je nezastupitelné :)))
    • ... nebylo by od věci, kdyby zhebnul :)))
    • Vy máte medicínské vzdělání?Že na vás něco nějak působí neznamená že tomu tak je.Je to všechno podvod a někdo tahá za nitky.Holt naše česko,jsme země která nikdy nezklame.Tady u nás se dá předvídat jako z křištálové koule.Více snad ani není co dodat.Zákon je zákon a ten bohužel chrání darebáky ale jen ty bohaté,chudák by se z basy nedostal ani náhodou.
      • ... ty ani náznakem nemáš na posuzování Česka, balíku, už nepij a sem nejlépe nepiš :)))
  • prosím Vás mám otázku : je okusování kaštanů s ruských zadnic odbojovou činností ?
  • Za soudruha Janouška se naše organizace ráda zaručí Je třeba ho propustit, ať může nadále aktivně pracovat v naší teroristické organizaci.
    • Máte k tomu moje svolení!
      • Ja vohl!
  • Komunisti jenom navlékli "demokratický kabát" a mají se líp jak za komunismu. A ovce jim k tomu pomůžou. Za koblihu. *1* *1* *1*
    • A komunistický ruský kolaborant Klikáček se tady může uklikat za mizerných pár rublů. *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit