Přejít na výpis diskuzí
Kolik stojí křeslo ve vládě 'neúplatného' prezidenta
29.12.2016 | Pavel Jégl
100 příspěvků
-
Jsem zmateny, nevim presne, co nam tento clanek chce sdelit?
Ze treba:
ve vlade budou lide s financnim zabezpecenim, snadno nezkorupovatelni
kteri jiz neco dokazali, kteri nebudou zatezi danovych poplatniku atd.jako nekde, kde?!
Nebo, ze by clanek poukazoval, jak bude spatna budouci vlada Ameriky,
ktera se uz na zacatku (zase) nehodla ridit pravidly maleho evropskeho statu.
Pak rikam:: Fuj... fu..j fuj!
To si ale opravdu nesmime nechat libit! -
zrejem se opravdu budou snazit sesadit trumpa a mezitim to s ruskem vyhrotit
-
Jděte do někam. Hou. Lepší vyjádření mě nedovolili. Ale lži připouští. Zajímavé a demokratické. Od sametové revoluce jsem zatím nepochopil co tím naši novináři sledují.
-
-
Co to plácáš? Snad tě dobře platíme!
-
-
Trump jistě nebude spolupracovat s nacisty, jako to USA dělaly za WWII.
-
-
Donaldíku, nejsi ty příbuzný toho potroublého kačera?
-
Pakt Molotov-Ribbentrop... to jsem nevěděl, že Molotov byl Američan. *6*
-
-
Pakt Molotov-Ribbentrop byl podepsán 23. srpna 1939 jako reakce na odmítnutí spojenectví proti fašistickému Německu Francií a Anglií i jako reakce na pakt Neville Chamberlain (Velká Británie), Édouard Daladier (Francie), Adolf Hitler (Německo) a Benito Mussolini (Itálie) (označována také jako Mnichovská dohoda Mnichovská zrada či Mnichovský diktát), který byl dohodou mezi Německem, Itálií, Francií a Velkou Británií o příkazu k odstoupení pohraničních území Československa Německu. Ten byl dojednán v Mnichově už 29. září 1938. Trochu historie a méně kvákání, kačere.
-
-
-
Trump dopadne jako Kennedy, zrůdy se ho zbaví
-
-
A jak skončí Putler? Skončí v myším oleji jako vrah Uljanaov nebo se sám odpráskne jako jeho učitel Hitler?
-
Jo, Kenedyho zabili rusácí.
-
-
Putin zatím žádné Američany nevyhostí, počká si na Trumpa
Chytrej kluk ví že Obama jen na odchodu škodí.A že s Trumpem se dohodne. -
Rusko v reakci na americké sankce nikoho nevyhostí. Podle agentury RIA Novosti to oznámil prezident Vladimir Putin. Ruská diplomacie přitom hlavě státu navrhovala vyhoštění 35 amerických diplomatů a rovněž uzavření dvou budov využívaných Američany v Moskvě. Místo toho Putin pozval "všechny děti amerických diplomatů akreditovaných v Rusku na novoroční a vánoční oslavy do Kremlu".
-
-
Putin je s Trumpem už domluvený, teď se bude politika USA řídit z Moskvy. Jinak ho skřet odvolá.
-
-
U nás v Rusku se mají lidé dobře!
-
Obyvatelé v rusku mají vyšší životní úroveň, než obyvatelé USA!
-
Jsem Slovan!