-
Je asi zbytečné se opakovat ale slovani nidky válku nevyvolali, jen se bránili. Válčit chce ami, je to v jejich povaze - impérium. Jsem slušný člověk,slovan a vím, že válku chcete, ale potom bůh s vámi.
-
To se autorce povedlo! Stačí napsat pravdu a hned vypukne panika v Ruském
rudém úle. Soudruzi tu jen zmateně poletují. *1* *1* -
njn vzteklina holt utratit třeba *3*
-
vzpomatuj se, tetko! co to pišeš za nesmysly? Co ti Putin udělal? Bez něho byli by sme satelitem černého amerikosa! *16*
-
Stížnost na ČT, na neplnění jejích povinností daných zákonem č. 483/1991 Sb., o České televizi, v platném znění;
Pavel Rejf
13. 2. 2015 Czechfreepress
ČT svou činností nenapomáhá k zachovávání mediální plurality, jak stanovuje § 2 odst.2, uvedeného zákona a je v rozporu s ustanovením § 2 odst. 2. písm. a) uvedeného zákona, který stanovuje, že ČT má poskytovat objektivní, ověřené, ve svém celku vyvážené a všestranné informace pro svobodné vytváření názorů.
Informace, které podává Čs. televize, o probíhajícím konfliktu na jihovýchodě Ukrajiny, narušují uvedená ustanovení zákona o ČT. Nejsou objektivní, ani všestranné a již vůbec ne vyvážené.
Straní viditelně Ukrajině, poškozují ty, kteří brání své rodiny a domovy v Novorusku a informace nejsou jen rusofobní, ale občas i až rusohostilní, jak se zmiňují i někteří naši politologové jako např. Prof. Oskar Krejčí nebo Jaroslav Bašta.
http://www.novarepublika.cz/2015/02/stiznost-na-ct-na-neplneni-jejich.html -
Jsem kočka takže neštěkám ale zato moc ráda koušu. *15* *15*
-
No mám rád pohádky ale tahle je naprosto blbá.Autorka článku je buď cvok nebo kopíruje něco z dikobrazu. *7* *7* *7* *7*
-
nebýt ruska tak tu nejsi *7*
-
soudružka Pusinka vy tu bojujete se svou sklenici vody tak bych moc neštěkal.
-
Nebýt materiální pomoci z USA tvé Rusko padlo již v roce 1942: *2* *2*
-
chudá Ukrajina....vy ani nevíte o čem píšete. Urážíte jednu z nejůrodnějších zemí na světě.
-
Pro tebe je IQ 50 hora kterou nikdy nezdoláš. *15* *15*
-
Tak je to a vzteklé bzučení Rusofilů na tom vůbec nic nezmění.
Vojáci chtějí válčit protože z toho bohatnou. Stačí se podívat jak Ruské velení zbohatlo
na odsunu z Východní EU a na válce v Čečensku.
Překabátěna Rudá šlechta je však majetnější a mocnější. Té jde jen o peníze a ne o
chudou Ukrajinu kterou budou muset dotovat. Chtějí se vzdát lupu.
Pokud Putin neposlechne padne. -
Já mám vnoučata, v jejich zájmu budu do konce svého života bojovat proti zlu, které přichází z USA.
-
autor: Alina Holušová
Tak to je ta SS pyzda co tady vystupuje pod nickem Alina, skvělý výkon na IQ 50 nacimámo *1* *1* *1* -
životnost pěšáka je možná 5 minut užijte si je *3*
-
Jsi naštvaný že tě tam nepustím na návštěvu. *2* *2*
-
Až ho sesadí smích ho přejde. *15* *15*
-
Jsem ráda že propagujete Ruské Rudé barbarské metody. Proto budu jako
správná demokratka proti zlu co přichází z Kremlu i nadále tvrdě bojovat. -
Žil, byl, adin Raz Putin.