Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zak teď mně klidně dejte STOPKU ale tohleto by si šéfredaktor neměl dovolit. Ukrošce Alíně zdá se že projde ledacos.... sympatizantka banderovců a uřezávačů hlav a vrahů těhotných by se neměla věřejně vyjadřovat a ty vrahy podporivat, žzvlášť v českém tisku.... no B"H V8s natřes Alino.... ony ty jeho mlejny melou.....
  • For Whom the Bell Tolls? .. Alino, Alino, styď se! .. Aspoň si to po sobě přečti.. *3*
    Dle mých informací měly články tohoto typu vycházet až v druhé polovině měsíce... Schapiro.vo.tom.ví? .. *6*
  • Nemusela moje rodina je celá z Rakous jen já jsem Čech a komáry jsem ani nezažil. *3*
  • Mne stačí vědět že celé Minské sezení neuznávají radikálové ze západu a celé to Kyjevu pohnojí.....
  • žádná má válka nebude,jsem proti válce,válku vyprovokují USA protože podporují takové zrůdy jako je jaroš
  • Když jsem si přečetl nadpis článku, tak jsem hned věděl jaká tady je diskuse, aniž bych ji četl. Rudí brundibáři zmateně poletují, stále se ujišťují, že to tak není, že jejich vůdce Putin všechno zvládne a odmění se jim za jejich vlezdoprdelství a udavačství. *1* *1* *1*
  • Dovolím si malou úvahu.
    USSA na dohody kašle a chce válku. Rusko dobře ví, že nejde o Ukrajinu ale o jeho vlastní území a nerostné bohatství.
    Tedy Rusko boj nevzdá a poučeno tím, že dohoda s fašisty je nemožná mu nezbývá žádná možnost než boj.
    Představitelé Novorossie se rovněž nevzdají obhájených území.
    Takže to vypadá bledě, vypadá to na válku.
    Snad nepotkám na bojišti soudružku Pusinku musel bych jí udělat to co udělal Brad Pitt důstojníkovi SS na konci filmu Hanebný pancharti *16*
  • Vaše rodina musela před početím žádat KSČ o povolení? To vás tedy lituji.
    Moje ne. *1* *1*
  • Juro ty už raději mlč!

řeveš tu od rána do noci že Doněck i Luhansk patří Rusku. Nepatří! Je to Ukrajinské
    území a Rusko ho může jedině okupovat. Pak bude ta tvá válka!
  • aha jsi z vesmíru *1* *1* *1*
  • Vaši směšnou dělnickou výplatu bych utratila za 5 minut. *2* *2*
  • zrůdy z USA vyprovokovaly tento konflikt,který nepůjde jen tak uhasit,copak to může někdo nevidět?
  • Jak se někdo takový, kdo píše o věcech,které neumí posoudit může nazývat novinářem. Asi opět jeden článek na objednávku. Paní si musí uvědomit, že zvítězil Putin. Neříkám,že stoprocentně, ale západní struktury couvly. Merkelová prohlásila,že si nedělá žádné iluze a že vlastně se budou muset překonat velké překážky. V každém případě Putin odrazil snahy o vtažení Ukrajiny do spárů EU a NATO. EU si uvědomuje, že není možné připustit opakování jugoslávského scénáře (taky občanská válka). Pro celou EU je to obrovská komplikace v situaci, kdy musí čelit bezpečnostní hrozbě radikálních islamistů zevnitř Unie. A navíc eroduje i unijní jednota trvající ekonomickou krizí na jihu, jak ukazuje povolební Řecko,nebo negativní vztah některých zemí k protiruským sankcím. Toto vše může ovlivnit i samotnou budoucnost EU.
  • Moje maminka rozhodně vaše soudruhy o povolení k otěhotnění nežádala.
    Takže vaše strana mě na svět opravdu nepřivedla. *2* *2*
  • radši nelez do toho, když tomu nerozumiš
  • Nu kak budět s tovariščom Putinom, pojďot on v Sibir pěškom ili pojedět pojezdom?
  • ta bida měla tak bídný zdravotnictví že tě nechala narodit *7*
  • to se opravdu povedlo! takovou blbost napsat! ať radší plete ponožky
  • jseš soudružko jen na mytí nádobí, toto je pro tebe vysoká politika
  • československo už satelitem Ruska bylo a nic dobrého mu to nepřineslo.
    Pokud se ti po bídě a totalitě stýská kup si jízdenku na vlak - směr Putinovo Rusko. *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit