Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • .
  • soudruh je označení člověka se kterým sdílime druh s druhem společné myšlenky , ženu nebo něco jiného. Pochybuji ,že právě s Váma by se chtěl někdo družit.
  • Ty ubožáku piš si pod svou značkou. Já se nepotřebuji chválit, Ale tvoje značka asi nebude nic moc. (Myslým kvalitu přízpěvků).
  • v USA a EU. Stačí jen opustit Ruskou Rudou divočinu a spatříš ho soudruhu. *2*
  • Kde je možno najít ten civilizovaný svět?
  • Soudruhům v Rusku už zvoní hrana. Na tento okamžik civilizovaný svět čekal
    od velké zločinecké komunistické revoluce v roce 1917: Konečně se dočkáme. *14*
  • Publikováno 11. 2. 2015
    VPE | Bývalý německý generál: Putin může Kyjev dobýt za 6 dní *1* *2* *15*

https://www.youtube.com/watch?v=-dBnVh2d4co

*5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
    Copak nato asi nalžou zdejší fašistické trosky? *1* *1* *1* *2* *15*
  • To je jak s vycpaným Leninem. Stále se mu chodí do myšího oleje klanět a nosí mu tam kytky.
  • A do toho se vložila Frau Merkel: "Puňťo, zalez do boudy a přestaň štěkat nebo ti zase zmaluju záda holí." *1*
  • Zlý soudruhu ihned navštiv psychiatra.

CIA se neobtěžuje psát články na Tiscali pro 5 zdejších Rudých přízraků kteří marně
    sní o návratu starých časů kdy se s rudou knížkou dalo vraždit a krást. *15* *15*
  • Tento článek je opět výplod CIA a majdanských banderovců.Novorusko ani prezidenta Putina nic nezmění. *12* sláva hrdinnému ruskému lidu.
  • Soudružko omyl, já si za kopmunistů dovoloval dost,ale argumenty a nestalo se mi,že by mě někdo mazal nebo mínusoval jako teď,když mám jiný názor na Západ,který mě velmi zklamal a dal bych si pár facek,že jsem argumentoval a soudruzi mi říkali ,víme,že si synek kapitalisty a není to tam jak si myslíš a je to pravda.Tehdy jsem si stěžoval na dovezený vadný výrobek ,promtně vyměněný a nyní jídlo hnus na Ntou a výsledek ,ne výměna,ale okecávání.Skutky soudružko ,ne kecy těmi se nikdo nenají.
  • Já si myslím,že celou redakci tiscali.
  • Putina dosadil zrádce Gorbačov,který je dnes odepsán na Východě i Západě jak bylo vidno v Berlíně a hrozně se tomu diví,kdyby tam byl Brežněv tak jsou ruské tanky na hranicích Slovenska a je klid.Starejte se o problémy u nás a ne do čeho vám nic není.Aby vám ukrajinec neklepal na dveře,že chce chleba,který sám třeba nemáte.Jinak kam chodíš v té zimě?Nebo v Perlovce dávají zimní příplatky?
  • Nediv se - "blahoslavení chudí duchem - co si myslí, že jejich bude království nebeská. Ostatně si myslím, že reeaktoři přišli do práce a pustilise do roboty... ach jo, bejvávalo, bejvávalo tiscali...
  • Divím se, že tolik lidí na tento blábol reaguje. *13*
  • Když se podívám na náš pupek a jeho 25 leté výsledky tak tomu opravdu nevěřím.Asi to bude obráceně.Myslím,že nastalo vystřízlení po Mejdanu,že oranž není pomeranč.
  • žádná citace _ manipulace a vyhrůžka - nebo taky slabost ducha něco vymyslet vlastního a tak si půjčit aby to bylo co nejvěrohodnější..a nejpádnější.
  • Ne, v celém Česku krom Bechyně a Orlíku.
  • No kdyby si ho chtěli pověsit sami bylo by to ideální ale to se nestane. To by nás měl pán bůh příliš rád. To by jeho famílie a kamarádíčci mohli o těch svých 130 miliard dolarů taky hezky rychle přijít.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit