-
Soudruhu Já.
Ano Ukrajina se odtrhla z Ruské náruče která ji přinesla jen bídu a utrpení.
Chtěla jít do EU a orientovat se na Západ. Proto ji Rusko sprostě napadlo a zneužilo
k tomu po Hitlerovsku svoji menšinu.
Cl je jasný: škodit Ukrajině ekonomicky a potrestat ji za to že už není lokaj Moskvy.
Rusko už neovládá své malé sousedy. Nechce to chápat a tak bude muset dostat tvrdou lekci. -
Autor může psát co si myslí. Jestli však některému světovému lídrovi zvoní hrana, tak je to Obama v USA, viz výsledky voleb.
-
já jsem člověk vzdělany na vysoký škole a ne nějaky tupec z fabriky!
-
Máš pravdu Putin už dlouho prezidentem nebude. *2* *2*
-
neměl jste se ale zač tehdy stydět, protože se ukázalo, ž to vše bla pravda *3* *3* *3*
-
já myslím, že pověšení Porošenka a Jaceňuka nechají na Ukrajincích samotných *2* *2*
-
Je tomu rok, co se slavni ukrajinšti synci na kyjevskem Majdanu semkli a hrdinně vystupili proti zlemu oligarchovi, za lepši ekonomiku, za volny přistup do EU. A po roce su v hajzlu. Maju jineho oligarchu, ekonomika se zhroutila, lidi nemaji na žradlo a jedinym statem, kde fčil maju volny bezvizovy vstup bez omezeni, je Rusko, kaj zdrhaju desetitisice mladych synku před mobilizaci. Kdyby nezdrhli, museli by střilat jine mlade synky.
http://vetvicka.blog.idnes.cz/c/448190/Ukrajina-Zeme-urcena-k-likvidaci.html -
mýslím, že jen ty nejblbější *15* *15* *15* *15*
-
možná někomu hrana zvoní, ale pan prezident Putin to nebude *15* *15* *15* *15* *15*
-
Zase Holušová? To si radši přečtu blog toho hňupa Polaneckého na iHeute.
-
Takovýmto titulkům může věřit snad jen duševně chorý jedinec. To paní Alina nemá o čem psát, tak si vymýšlí kr.viny! Raději si čti pohádky!
-
Putin připravuje díky sankcím rudé mafiany o velké peníze.
Putin byl k moci Kremelským klanem dosazen. Jeho popularita byla stvořena uměle díky
načasované válce s Čečenskem. Jistě mají i pojistku pro případ že by přestal sloužit
- nějakou tu nahrávku která ho stejně rychle může zdiskreditovat.
Jinak soudruzi vám se tu prý špatně žije. Já od půlnoci do 4 vydělala 21 tisíc.
Pak sladký spánek a zase je tu krásný den v demokratickém Česku. -
Ale zmanipulovat se podařilo dost ovcí *1* *1* *1* *2*
-
Ježiši to je zase propaganda.
-
Jo, skoro jak tvůj 5ti letý vnuk. *1*
-
Já nevím, ale napsal jsem to dobře, že?
-
Hodně naivní představa, že Rusko-nejbohatší zem na světě jen tak někdo či něco přemůže. Asi chyběla na hodinách dějepisu. *1*
-
Já nevím, ale ta Holušová mi připadá jako můj 5ti letý vnuk. Také uplyne nějaký čas než bude na úrovni dospělého člověka.Zatím jen pohádky.
-
Jenom pozor, aby nebyl zrzavý diktátor prcek Putin nesmrtelný, jak ten nesmrtelný zrzavý prcek Voloďa.
-
http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/5531-neuzitecna-minska-dohoda-kterou-vsichni-chteli-dulezite-shrnuti