-
T 34 jsi srandovní. Odsuzuješ fakt že Ukrajina dostává zbraně na uhájení
své celistvosti a zcela ihnoruješ Ruské zásilky pro svou menšinu která krade
sousední území. *2* *2*
A timure tobě doplním vzdělání. Rusko nedávno ščkemralo u Arabských šejků o
zvýšení cen ropy. Šejk nechtěl a tak Ruská ekonomika připomíná Titanic. *15* -
Ten článek Holuši odpovídá tomu, co dnes hlásili z USA:"Američané hlásili zemětřesení v Rusku,místo toho bylo v Atlantiku! Zdá se že se ve své protiruské zanícenosti dost sekli, není-liž pravda??
-
-
Zdejší Rusofilové zase tvrdí že sankce neúčinkují i když jde Ruská ekonomika ke dnu.
-
-
Ještě fašizující baby a je to v Česju v prdeli s těmi medii. Nějaká Holušová - věštkyně z Česka. Na tu dají ve světě. Pokračuje antiruská propaganda a když někdo poruší dohodu - tak ze Západu se ozve, že to bylo Rusko. Fakt připravená zrada ze Západu jako obvykle.
-
-
žádná češka - je to ukroška vyslaná sem síajej aby nás postavila do,latě... che
-
Prostě ti vadí jiný než Kremelský názor. Gratuluji ti. Jsi pravý komunista. *1* *1*
-
-
Soudružko omyl, já si za kopmunistů dovoloval dost,ale argumenty a nestalo se mi,že by mě někdo mazal nebo mínusoval jako teď,když mám jiný názor na Západ,který mě velmi zklamal a dal bych si pár facek,že jsem argumentoval a soudruzi mi říkali ,víme,že si synek kapitalisty a není to tam jak si myslíš a je to pravda.Tehdy jsem si stěžoval na dovezený vadný výrobek ,promtně vyměněný a nyní jídlo hnus na Ntou a výsledek ,ne výměna,ale okecávání.Skutky soudružko ,ne kecy těmi se nikdo nenají.
-
-
-
Stropnického podpora fašismu a genocidě na východě Ukrajiny
1. 1. 2015
Česká republika: Česká armáda, která se topí v přebytcích, se rozhodla darovat část nadbytečné zimní výstroje ukrajinské fašistické juntě. "Materiální pomoc zahrnuje podle ministerstva například dva tisíce kabátů vzor 97 s vložkou, 800 bot vzor 95 či tři tisíce plyšových ušanek," praví se v článku.Tak to je moc dobře. Jednak si to můžeme dovolit, a jednak to pomůže dobré věci. Teple oblečení ukrajinští vojáci budou radostněji vybíjet polozmrzlé Ukrajince, kteří mají prostě smůlu, jim nikdo oblečení zdarma neposkytne. Pokud by se nějaký ten chrabrý banderovský voják zranil, převezou ho do ČR, kde mu poskytneme bezplatnou léčbu.
*11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11*
STOP podpoře fašismu v ČR!!! -
-
STOP podpoře Ruské agrese na Ukrajině v ČR!
-
-
Alino. Zdá se, že jsi ta baba, co o ní Slováci říkají:"ČO SA BABE CHCELO, TO SA BABE ZDALO!" No jak to dopadlo, si řekneme do roka.
A jinak jestli nevíš, tak cena ropy Brent dnes stoupla nad 60 USD. A jak se ceny ropy zvednou a vyroste rubl, tak se bude měnit situace ve prospěch Ruska.
Generální ředitel koncernu ENI dokonce předpovídá, že s ohledem na pokles investic do těžby ropy se mohou cenu vyšplhat až k 200 USD.. A uvidíme, jestli se ti bláznivé sny, odpovídající tvému přání a touze budou zdát i potom. -
Soudruzi co teď budete dělat!
Už máte nazpívané a naučené oslavné písně na Putina ale připravuje se střídání stráží.
Tak honem zjistětě jméno a jděte skládat nové. Ať z toho něco máte. *1* *1*
Je jasné že zvítězí tamní kmotrovská strana nad vojenskou. Protože válkou by Rusko
nic nezískalo. Byla by to strašná destrukce a nakradený majetek by jim byl naprosto k ničemu. -
-
Nejsem soudruh ani nikdo z rodiny.Vím jedno bouchnu šampáňo protože je víkend.
No a pokud válka pokračovat nebude.Tím se ukáže jak velkej a užasnej státník Putin je.A když bude Putin půjde od válu přijde jinej Putin a ukrajina stejně nebude ukrajinou.
A mne to bude fuk. -
-
Protože budeš jen stín na zdi svého bydliště. A nezapoměň se dívat na ta sluníčka na obloze, protože jiná už neuvidíš.
-
Já budu spokojená když Ukrajina bude svá a ne Ruská. *14*
-
-
-
Ano samozrejme toto je velmi pravdivi clanek s kvalitni myslenkou!!! Soudruzi budou zurit ale to jim nic nepomuze a Rusko se sesype jak domecek z karet -tezke casy je cekaji kdyz i milovane Rusko zkrachovalo!!! Pak uz zbyva jen KLDR a Kuba!!! *15*
-
-
Co k tomu dodat, Holušová lže a bůh ví jestli také nekrade. Zkrátka Holušová je V.L.
-
Už jiní předpovídali Rusku zhrouceni a vždy se z toho dostalo, ke zlosti jiných. Je ti léto, že tam není jelcin, že?
-
Až budeš viset napíchlej na bodáku Ruského bohatýra a ze zadku ti budou viset střeva přijdu se podívat jestlis byl tak dobře živenej jak se tady chvástáš, nebo jenom kecáš, troubo *1* *1* *1* *1*
-
-
Ruský mizerně placený voják bodák jako vždy prodá aby měl na vodku. *2*
-
-
-
soudružka pusinka: Vaši směšnou dělnickou výplatu bych utratila za 5 minut. ...zde je jasné, jak jste hloupá. Směje te se lidem, co něco dokáží a navrch se nad ně povyšujete a to celé za peníze....škoda mluvit. OSTUDA! Teď již klasická:-(, divná, smradlavá, konzumní mentalita..... *10*
-
-
Jsem tu neustále urážena takže trochu nadsázky si snad mohu dopřát. *3*
-
-
Alina Holušová Je přihlouplá slepice, dobře placená Central Intelligence Agency
-
Jo jinak to v originále bylo asi nějak tak:
"A proto se nikdy neptej, komu zvoní hrana.
Zvoní tobě." SS mrdko Alino Holušová
*5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* -
-
Ruský tanku máš hodně špatnou mušku. *2* *2*
-