-
clanek je jedna velka nafoukla proti-ruska propaganda, ktera se prikrmuje ve vsech mediich jiz nekolik mesicu. zadna fakta, zadne informace, jen plky. pro informace si dojdete treba na protiproud.parlamentnilisty.cz nebo na twitter.com kde hledejte hashtagy tipu #ukraine #donbas #NewRussia atd.
-
Avatare ač se tu hádáme jako kočka s pejskem u vaření dortu tentokrát pravdu díš.
Komunisté nadávají na Havla a přitom mu mohou děkovat. Právě on je chránil
a prosazoval jejich nepotrestání. Jenže oni slušnost považují za slabost.
Proto tu zločinci z KSČ StB dnes vesele podnikají a prosperují. Babiš si hraje na pravičáka.
Jiný řídí fotbalový svaz a Semelová si vesele veřejně propaguje vraha Gottwalda
za což by v normálním právním státě šla do vězení. -
-
ámen
-
-
Pro soudružku pusinku. Chrchlu letiště jsem neměl rád. Akedimická úvaha- pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí až když to proserete, tedy ami. Nejkrásnější lidskou vlastností je zapomenout a odpustit. Já řeknu, soudružko pusinko odpouštím, život jde dál. Tak se mají chovat lidé. A ne jako fašouni vedení ami.
-
-
chrchla nepotrestal komáry a tím to celé pos.al....sprostě se s nima dohodl. *10*
-
-
Nejen to, von se vod nich dokonce nechal zvolit prezidentem republiky!!! .. *11*
-
Chrchla byl práskač na dvě strany, neměl karakter. V tom je ten problém.
-
-
-
Rusofilové dočista ztrácejí klid, nevědí co mají dělat. Jeden z toho dokonce mluví anglicky. *1*
-
Ten obrázek je výstižný a typický pro ruské myšlení: samé zlato, sloužící ve vojenské uniformě, okázalost, velikášství, teatrálnost a ve dveřích maličký skřet, trpící kvůli své malé postavě napoleonským komplexem a aspergovym syndromem, který si myslí, že bude vládnout světu. Nepřipomíná to jistého Adolfa Schiickelgrubera, kterému přezdívali "der böhmische Gefreiter? *1*
-
-
Jen pro poučení Rusko je velké, velké bude a již z této podstaty si může dovolit velkolepé síně zlatem vyzdobené.(Jestli to není i tou historií) Chápu, že vás to prudí, když bílej dům je jen bílej:-)
-
-
Tvrdilo se že Jelcinova dcera vlastní nahrávku která by Putina mohla snadno
zkompromitovat a zničit. Jsem zvědav zda přijde na scénu pokud Putin neposlechne.
řada nepohodlných prokurátorů v Rusku už byla takto odstřelena.
Jo vy proletáři! Ruským soudruhům jde jen o peníze a ne o územní zisk v podobě
chudého Krymu který budou muset ještě dotovat. *2* *2* -
Zak teď mně klidně dejte STOPKU ale tohleto by si šéfredaktor neměl dovolit. Ukrošce Alíně zdá se že projde ledacos.... sympatizantka banderovců a uřezávačů hlav a vrahů těhotných by se neměla věřejně vyjadřovat a ty vrahy podporivat, žzvlášť v českém tisku.... no B"H V8s natřes Alino.... ony ty jeho mlejny melou.....
-
For Whom the Bell Tolls? .. Alino, Alino, styď se! .. Aspoň si to po sobě přečti.. *3*
Dle mých informací měly články tohoto typu vycházet až v druhé polovině měsíce... Schapiro.vo.tom.ví? .. *6* -
Mne stačí vědět že celé Minské sezení neuznávají radikálové ze západu a celé to Kyjevu pohnojí.....
-
Dovolím si malou úvahu.
USSA na dohody kašle a chce válku. Rusko dobře ví, že nejde o Ukrajinu ale o jeho vlastní území a nerostné bohatství.
Tedy Rusko boj nevzdá a poučeno tím, že dohoda s fašisty je nemožná mu nezbývá žádná možnost než boj.
Představitelé Novorossie se rovněž nevzdají obhájených území.
Takže to vypadá bledě, vypadá to na válku.
Snad nepotkám na bojišti soudružku Pusinku musel bych jí udělat to co udělal Brad Pitt důstojníkovi SS na konci filmu Hanebný pancharti *16*