Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vypadá to na vítězství Kčs ve volbách, jsem zvědav, co se vytáhne na komunistické poslance.
    Asi zákaz činnosti, najdou se zbraně nebo drogy v sekretariátě a bude to.
  • Za vzrůstající preference komunistů poděkujme zejména Kalouskovi za jeho hulvátství a aroganci. Petici ze jeho odstoupení můžete podepsat zde:

http://www.petice24.com/odvolani_ministra_kalouska

popř. zde:

http://www.petice.nazory.cz/petice/petice-detail.php?id=418
  • Za tiscali se není potřeba stydět, běžte zkusit novinky na seznamu, byli by jste pořád zablokovaní, tam to řídí modrý straky. Jsem rád že jsem se na tiscali zaregistroval . Doufám že volby vyhraje KSČM. Modrým voličům přeji celotýdení vydatný průjem. *1*

A Kalouskovi a celé vládě alespoň dva měsíce. *1*
  • Modrý ptáci všech regionů - polibte si prdel!!!!!
  • Komunismus vznikl jako reakce na zločiny kapitalizmu !Protože kapitalisti stále více vraždí a kradou po celém světě zcela logicky musí posilovat komunismus !
    • komunisté dělali a dělají to samé..

logicky i nelogicky přijde něco nového , žádný kapitalismus ani komunismus ..
      • pak jedině anarchie a to ----nevým
      • No, já nevím, já, když jsem byla dítě, tak jsem měla sourozence a matka měla čas se nám věnovat. Já mám jedno dítě, protože víc nemůžeme s hypotékou uživit, a věčně děláme přesčasy atd atd. Díky za svoje krásný dětství
        • No já nevím, Kajolinko. Japa to, že nemůžete mít dětí víc? Ono je to jinak. Můžete mít víc, ale dávate přednost konzumu. Jedno dítě. Je hezké mít větší rodinu a užívat si spolu jen tak na výletě v motoráčku.Pamatujete jak jste seděla ve vagonku, vytáhla svačinku z batůžku a remcala, že to stojí na každém rohu,jede třicítkou,děsně to háže a dívala na ta malebná prvorepubliková nádražíčka? Ještě dnes si pamatujete na ty výlety.Ale zážitky z obchoďáku se tomu nevyrovnají. Žijete jinak. Mrkněte na cigoše. Mají dětií kupu, berou na ně dost dávek a ještě jedou v automatech, cikarety, pití ,karty. No vy jste dali přednost hypotéce, přispíváte bohatým. A nemuseli jste.Vy jim dáváte část svých peněz a přispívate na blahobyt. Mimochodem,komouši se nevrátí nevěřte tomu. Nelze vrátit dobu, kdy nebyly satelity a info jsme měli jen z TN a popřípadě Svobodné Evropy. Takhle to už nebude. Bude jiný bipolární svět (křesťanství/islám) ale ne komanči a kapitalisti. Smůla. Ale rád bych viděl ty protažené ksichty lidí co si přejí vládu komančů, kdyby vládli. Žili by totiž ve stejných podmínkách jako teď.
          • no teda! většího hajzla jsem nepotkal-
          • i kdyby se vrátili neznamená to že nebudemem mít satelity a nebo že na tom budeme jako v 50 letech , je třetí tisíciletí...

kdo je připraven na změny přejde do jiného světa , kdo není zůstane tu v dualitě a nadále bude řešit podbné problémy jako dnes řeší

takže ještě je čas rozhodnou se vjakém světě chcete žít !!
            • Má třetí oko mezi nohama !
            • Wědmo,máš třetí voko a houby je ti to platný! ČTI POŘÁDNĚ. Píšu, že doba ,kdy neexistoval přenos TV skrze satelity se nikdy nevrátí. V 70´tých letech byly k dispozici pouze zprávy na 1. či2.programu a jiné info nebylo .Díky všeobecnému nedostatku informací, nemožností porovnání zpráv s realitou komunismus žil tak dlouho.
              A k Tvým názorům- cestuj více po světě,poznáš jaký je život.Ne jen v česku nebo EU.Snaž se dívat na věci z nadhledu a takové bludy o transformaci do jiného světa budeš vidět jinak.Změní tě to a uvidíš jiný svět. Jinak doporučuji jarní práce na zahrádce,zpotit se, příjemně unavit -vyvážit fyzickou aktivitu s duševní.Čau
  • budeme vás volit
  • Není překvapivé, že komunistům stoupají preference. Ale překvapuje mě, kolik lidí je stále ještě ochotno se nechat podvádět lumpy z ods, top09 a ČSSD.
    Vypadá to, že v současné době existují jen dvě alternativy dalšího vývoje, pokud nejsme spokojeni se současným stavem, nebo nejsme sympatizanty vlády nějakého novodobého diktátora. Buď emigrace, nebo podpora komunistů. Je to smutné, ale je to tak.
  • Ty přepočty z procent na křesla jsou nějaké prapodivné. 1% rozdíl mezi ODS a KSČM vede k málem 20% rozdílu v počtu křesel? A že je to jejich nejlepší výsledek? Vždyť už byli před ODS a jen masivní postrašení stáda ovcí vlky, je sehnalo zase zpátky do ohrádky. Přitom komunisté by byli padlí na hlavu, jít nyní do vlády. I kdyby dostali "nabídku jenž se neodmítá". Nic by s tím co zde kapitál "vybudoval" sami udělat nemohli a ještě by museli čelit poklesu preferecí z takové neúspěšné angažovanosti. Skutečnou moc má přece ten, kdo vládne ekonomikou státu. V kapitalizmu jak jinak, než banksteři. Dokud tedy nebudete "ryť držkámi v zemi ako červené myši", jak děl mjr. Terazky svým podřízeným, nejsou pro vás komunisté přijatelní. No a ono to platí i naopak.
  • To vůbec není důkaz, jak jsou dobří, ale jak jsou ostatní mizerní ! !
  • Další vítězný únor se kvapem blíží !
    • Myslím, že jste trochu mimo :-(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit