Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Koukám, že se tady zase sešla parta kryplů, kteří jak zbytečně žili tak i v tichu chcípnou a nikdo pro ně neuroní ani slzu. To že je jindřich blb to už víme a asi se hodně množí krypl zmutovanej
    • to platí pro jindřicha
    • Nevšiml jsem si, že by slovo vidět bylo ve vyjmenovaných slovech a nebo se dalo klonovat jako ty kret*ne modrá zlodějská *16*
  • proletáři všech zemí,vyližte si p r d e l e *3*
    • snad všude kolem, když v ní už jsme *5*
    • A ty také jim všem. Prdelkáři!
  • No samozřejmě, recividisté se také rádi vracejí do basy, adaptace venku jim dělá problém.BNX
  • Když se podívám na datum u nadpisu článku,přemýšlím nad tím proč se tady objevuje nic neříkající článek,navíc takto podává klamající zprávu. Podsouvat článek z 26.9. 2011 je .... dosaďte si jakékoliv sprosté slovo.
    Přeji všem krásný den.
    • Alespoň vidíš,jaká je úroveň zdejších zpráv(ařů)
  • Z čeho?
  • Podle příspěvků lze soudit, že máte krátkou paměť. Komunisti vás přesvědčí, že ve své ideologii se od marxismu neodklonili, jsou nepoučitelní. Chtějí zpátky moc, kterou měli. Pak uvidíte. Budete znovu plakat a trpět. *5*
    • blbečku, budeš trpět až ti někdo nase.e na hlavu !!!
    • trpet budes ty a tvoje banda ODS. na kazdeho zlodeje jednou dojde a to si pis ze v base se smpanske nepodava.
  • Hezký večér
    kdysi jsem slyšel názor,že kdo není komunistou do 20 let, nemá srdce,kdo je komunistou v 50 letech nemá rozum.Osobně si myslím,že je toto tvrzení pravdivé.Komunismus je jako sen.Tento systém by bylo možné realizovat jenom za předpokladů importování lidí z jiné planety.On,podle mého názoru nemá nic opravdového s člověkem,jeho vlastnostmi,touhami apd.Mohl by se zase udržet jenom absolutní silou,za cenu zničení a promarnění lidských životů.Nemohu pochopit,proč někteří vzdělaní lidé tomuto systému stále fandí.Tento systém je naprosto nefukční.Skutečnost,že strana KSČM je stranou parlamentní jenom blokuje možnost shody ostatních parlamentních stran.
    • Asi nemám podle Vašeho příspěvku rozum je mně víc než 50 let.Nedovedu pochopit jak vládní strany oblbující voliče svým programem,tento nesplní,rozkradou a zadluží stát.Nevím kolik Vám je let,ale kdybyste "hospodařil doma",tak,jak tyto vlády po hadrové rvoluci tak byste si musel hodit špagát.Měl byste doma prázdnou kasu,plno dluhů a ceny a daně byste zvýšit nemohl,aby nějaká koruna spadla k Vám.Zkuste se nad sebou zamyslet.
    • tak to nemas vubec pravdu.asi jsi moc mlady nebo moc stary. jasne, lidi jsou ruzni a podlehaji davove psychice.kdo ma svuj selsky rozum a musel se starat nekdy sam o sebe. a nemel bohate rodice, spatne kamose a trochu mysli---nemuze jinak nez podporovat komunismus.samo ze mas jiny nazor-neberu ti ho-ale muzes se taky nekdy zamyslet a zkusit se dostat do role obycejnych lidi, nebo jen tak se do te role VCITIT.
      • Pocházím z chudé rodiny, vypracoval jsem se díky svému velkému úsilí a nikdy bych komunisty nevolil. NIKDY. Doporučuji přečíst knihu,pokud ji seženete,, Černá kniha komunismu" .To budete koukat, co bolševik umí. Nějaké upalování čarodějnic, co zde různí ikváči píši je reklamní letáček nevalné úrovně.
  • Je vidět jak STEM k tomu přistupuje.Samý podvod,do září nám chybí ještě dva měsíce a oni už ví,jaké budou preference.Ať žije levicová vláda ????
    • Určite je vidět, že svému inkognitu děláte čest, podívejte se prosím do kalendáře a zjistěte si jaký je rok a v kterém roce byla tato zpráva zveřejněna.
  • Ke komunismu se stále upírají falešné a prázdné naděje pologramotných lidí – jako k „ópiu lidstva“ - produkovanému lstivými šarlatány za účelem vlastního bezpracného zisku a slávy. Proto vždy spustí potrefené kejhání kdykoli musí rozzhodovat a starat se každý sám za sebe. Na toto kejhání se vždy nachytá dostatek naivní a nevzdělané chátry, přesvědčené, že stát je povinen produkovat peníze pro jejich hladová, neschopná a líná parazitická břicha, namísto toho, aby se zodpovědně postarali o sebe a svoji rodinu sami, případně založili zdravé a výkonné české firmy a banky, nebo alespoň kibucy - nejsou-li zrovna nebohými invalidy.
    To jé vše ovšem důsledek toho, že jste volali Havel na hrad a ten se obklopil bývalými komunisty(Čalfa- spoluautor pendrekového zákona, gaunery Kocáb- Kotva,privatizační fondy,opilci Holubová, Landovský).
    V první vlně privatizace dostali šanci jen soudruzi, kteří byli v té době v klíčových pozicích na klíčových místech a nebyl problém se dostat k informacím o ekonom. stavu firem a konec konců ani k penězům( vždyť ředitelé bank zase jen soudruzi).
    V Německu byla důsledně provedena denacifikace tj. bývalí nacisté nesměli zastávat veřejné funkce a nesměli být ve vedení podniků a to ani v pozadí. Kdyby u nás proběhla dekomunizifikace a byla zrušena tato zločinecká organizace ( a to je prosím i v zákoně, kde je právem postavena na úrověn fašismu), bylo by asi všechno jinak.
    Nemyslím si, že současní stoupensi a poslanci komunistů jsou imunní proti korupci třeba Dolejš si řekl o úplatek, ale nějak to utichlo. Proč asi?
    Brečíte všichni moc hezky, ale na špatném hrobě! *16*
  • České stádo je nepoučitelné. Už se mu zase stýská po rudém karabáči. Jenomže to stádo zapomíná, že po válce se komunisti zmocnili země bohatší než Švýcarsko, soukromníky okradli, pozavírali a zotročili a toho nakradeného bohatství bylo tolik, že to stačilo na půl století. Dnes by vláda komunistů znamenala a bídu nové otroctví. To ale tupé stádo nechápe.
    • Petře, tvoji fotku bych si dal do kredence, aby tam děti nechodily na bonbony.V tvý palici by kulka už nemohla nadělat žádnou škodu.Ale piš víc, alespoň těm komančům porostou víc preference.
    • myslím,že zatím nejtupější za stáda jsi tady ty
    • Ty jsi ty hlupáčku žil v dobách socializmu ??? Po válce tu byla totálně vybombardovaná plzeňská Škodovka, ČKD, Waltrovka a další spousta objektů. Takže komunisté "ukradli leda tak ruiny", které ani jejich majitelé opět stavět nechtěli. Zajímavé, že vybombardovány byly těsně před koncem války, zatímco ti slavní angloameričtí spojenci je do té doby nechali netknutě vyrábět zbraně pro wehrmacht, aby němečtí vojáci měli čím zabíjet. Ty sám jsi tupec, který jen provokuje. A jednou se ti to může pěkně vymstít, jestli Američané začnou mít starosti sami se svým lidem, tak na nějakou interpomoc z NATO zapomeň. Komunisté podle tebe také zřejmě ukradli i metro ( které tu v té době bylo na Václaváku pouze v podobě veřejných záchodků. Kde jsi sebral, že naše země, zplundrovaná bombardováním a frontovými boji na Slovensku byla bohatší, než Švýcarsko, na které nebyla vystřelena jediná střela... Nikdy bych nevěřil, že u nás může žít takový janek !!!
      Za socializmu tu nebyli bezdomovci, nezaměstnaní, školy vč. VŠ zadarmo, lékaři i nemocnice zadarmo, léky zadarmo, pak za korunu, oběd v kantině za 4,80 Kčs, v hospodě minutky za 15-20 korun, plzeňská 12ka za 4,80 Kč, předtím za 2,80 Kč desítka za 1,20 Kčs. Na zábavu jsem si vzal 25 korunu s hlavou Žižky, zaplatil vstup, večeři, ožral se a ještě jsem přinesl hnědou desetikorunu zpátky. Neměli jsme auta, ale motorky ano, hlad nebyl, všechno levné. Za socializmu jsem si pořídil domek, auto a žili jsme si jak prasata v žitě ( a to jsem nebyl jsem žádnýn papaláš, normální zaměstnání s platem menším, než měli dělníci). Po listopadu jsem si pořídil jednu televizi a jedno auta na leasing, za 22 let toho tvého pitoméhom kapitalismu nemohu vyjít od výplaty k výplatě, hadry jen od Vietnamců, boty také, prostě žijeme teď v bídě. Notebook z kterého píši jsem koupil ve výprodeji použitý za 3 tisíce, na lepší nemám. A ještě se divíš, že bych bral socializnus všemi deseti ???
    • Pane Petr. Buď jste zklamaný životem v pokročilém věku, nebo mladý člověk, který toho moc neví. Zkuste se vžít do tehdejší situace a nehodnoťte to z dnešní pohovky u televize a ústředním topení. Pokud jste si to neprožil, co to byla po válce za hrůza, tak nemluvte a neházejte kolem sebe špínu. Stačilo by možná vedle Vás vystřelit ze samopalu a už by jste se posral, hrdino.
      • Doporučuji všem na Petra nereagovat. Jedná se o romského středoškoláka z Plzně,který provokuje a má radost,jak vytáčí svými stále stejnými mantry ostatní diskutující,což mu činí zvláštní uspokojení! Je znám a vyhošťován i jinde...Byl jsem na to upozorněn,když jsem se chytil do jeho sítě a chtěl s ním vést dialog... *3*
    • Vážený, žil jste v té době? Po válce bylo československo rozkradeno a zničeno německými okupanty, část průmyslu rozbita US těsně před koncem války. Já jsem to prožil, byli jsme vděčni za každou bramboru a kousek chleba. Jen váleční šmelináři a kolaboranti se měli dobře i po válce. Pokud chtěla matka ke konci války uživit své děti, často tomu šmelináři dala ze své výbavy poslední povlečení, protože v té době už nechtěli protektorátní peníze a ani marky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit