Přejít na výpis diskuzí
Komunisté: Už 22 let nám vlády lžou! Kde je slibovaná prosperita?
17.11.2011 | Michal Polák
122 příspěvků
-
Toto je pro anonym pepa. *10*
-
Když jsem si přečetlt tvoje příspěvky, tak seš buďto kur.. zlodějská a obhajuješ je, nebo tak vypatlanej.
Nevím co je horší. Ještě ,že takýho blba jako ve svém okolí nemám. Jinak bych mu doporučil se znesvéprávnit aby nemohl volit! *16* -
heslo nasi vlady a je jedno jaka pravo nebo levo vsech to sou banda neschpnejch čuráku+zlodeji
heslo je tak dem tak dem vsechno to rozkradem!!!!!!!!!!! *16* -
O jakých táborech to hovoříš a v jakých souvislostech?
-
Blbe,neříkám,že vše bylo košér.Ale nebylo vše špatné.A dnes nikoho nezabijí v kriminále ale chcípne hlady nebo umrzne jako bezdomáč na ulici.
-
Jo v koncentráku se policii pracovalo dobře, viď ty ženYsto ! *1*
-
kde asi je slibovana prosperita? vsechnu jste ji ukradli! meli jste na to 40 let udelat z lidi neschopny vlastniho usudku a zodpovednosti. zavisly na zlodejich jste z nich udelali zlodeje, kteri ted bojujou za spravedlnost okradajic okradene.
az vsichni vychcipate a vas zpusob mysleni hanbou zanikne, tak se narod probudi s veselejsim pohledem na budoucnost. Vsichni Komunisti - jste mrak hoven vznasejici se nad nasi malou zemickou. -
Jen pro připomenutí před rok 90:
Soběstačný jak hospodářsky tak průmyslem
Děti měli školky a školy jen za poplatek za jídlo a mimoškolní aktivity
Funkční policie a armáda i v případě přírodních katastrof zde bylo silné ženyjní vojsko.
Byty pro mladé rodiny
Sociální politika pro každého.
Všichni tihle hajzlové za mřížemi nebo na oprátce.
Toto je fakt, který žádná lama tady nevyvrátí. K čemu mi sou celý rok kokosy a ananasy? Pro mě to byl symbol krásných vánoc. Teď je všeho dostatek, akorát v menší kvalitě a 10 krát poměrově dražší. Kvete zde neřešená korupce, jsou zde daně jak tele a jediný trestný čin je, že člověk chodí poctivě do práce a snaží se něco mít poctivou cestou. Gauneři a vyžírkové v lochu se mají lépe než obyčejný člověk. Nemakačenkům se rozdává zbytek toho co se nestačí ukrást. Stát vedou gauneři, se kterými nejde jinak než sprostě komunikovat a armáda s fízlárnou chrání cizí státy v misích, hajzly doma a když jsou povodně, tak si půjčují mosty od soukromníků, nebo se válejí v kasárnách. Tak sakra vy kryplové co se vám na tom co tu posledních 22 let líbí *16* -
"mladí,nezkušení" To řeknětě mojí babičce a vysvětlete jí proč její syn už nežije .
-
Popravy nevinných lidí chceš promíjet?Zrudo.
-
Já bych šel volit ale není koho a to není žádná výmluva milý jasnovidče, já totiž žádný tý straně něvěřim ani nos mezi očima. *3*
-
to tady neni stat,vlada nase je svinska a skurvena,ale skurvena,jen nam ublizuji.kurvy mafianske,co to ma znamenat ,nafta stoji 35,80kc ste se pojebali ci co,preji vam vsem prijemne peklo.vy vite jak lidem kteri zijou normalne,podjebat nohyPS!!!!na kazdou svini se voda vari a vam preji moc horkou,ale kurevsky horkou!
-
milý pane, vy mi připomínáte mého muže.on se svy ani ne pruměrnym duchodem měsíčně prokouří 2000 korun. to to dělá 24000 za rok. to už jsou 2 velmi slušní dovolené.kdyby na chleba nebylo na cigarety mít musí. a nadává mu někdo do zloděju-- nenadává.já si za ty peníze jedu na krásné zajezdy a lidé se ptají kde na to beru. někdo má rád holky někdo vdolky. zamyslete se nad sebou nenaříkejte jak stará ------ a pojedte taky. na jaře pojedu na kapferdy.
-
Na stáří a nemoc se může šetřit, ale to by mělo být jen a jen na přilepšenou, nikoliv nosným pilířem. Smpolečensky morální a osobnostně správné je poděkovat tomu, kdo pro svého zaměstnavatele pracoval celý život, mnohdy na tento pomyslný oltář položil svoji rodinu a přátele, aby mu právě ten zaměstnavatel zajistil důstojné stáří a pomoc v nemoci. *9*
-
Kdyby to věděli tak by si snad dali pozor koho do tý vlády dosaděj ne?
Demokracie je krásná věc narozdíl od naší pseudo demokracie kde práva maj jen lumpové. -
Já moucha jsem jen maličká ale pravdu vám teď musím říct. Kdybyste nás jste nesvrhli tak mohli jsme se všichni mít těch hoven sraček pro všechny by jistě bylo dost. Takže příště volte KSČM a slibujem lejno za každý hlas! Mouchy všech zemí spojte se!!! *16*
-
Gulagy vynalezli Američani? To jsem nevěděl.
-
kocoure, mohl bys mi říci, kterými 16 jazyky Marx plynně mluvil? Pocházel ze židovské rodiny a tak se doma nejspíš hovořili jidiš, možná se naučil i hebrejsky, potom znal němčinu, jistě dobře francouzštinu angličtinu,protože pobýval v Paříži a v Anglii a pak na gymnasiu se učil latinu a možná i řečtinu. Takže to mi stále nevychází na těch 16 jazyků. Nebylo to spíš šest jazyků? Tím vůbec nechci říci, že by snad byl hloupý.
-
No to je tedy "Amerika" *1* Koncentráky, ale stavěli demokraté - Angláni již za bůrské války.Tak neplácejte o nějakém rudém či hnědém vynálezu.
-
Mám státní zkoušku z marxismu-leninismu a také proto vím, co je komunista za ksindl a nenávidím je.