Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Máš pradvdu.Co si dvaadvacet roků obyčejný český blb většinově volí,tak to zde dvaadvacet roků vládne.
  • Když nemáš 50 euro na noc v Norimberku, tak neseď u komplu a jdi si je vydělat. Je zajímavý, že na ten kompl máš. Před 89´ bys ho neměl a nemohl takhle blbě kecat.
  • A není daleko doba, kdy si nezaměstnaní, kterých bude stále více, budou muset podporu v nezaměstnanosti zasloužit a pracovat zdarma na plný či vyšší úvazek. V Británii to už zavedli, naše vláda se k tomu chystá. Nová forma nevolnictví na obzoru. Jistě, každý bude mít možnost svobodného rozhodnutí a podpory v nezaměstnanosti se vzdát. Stát ušetří na podpoře a vydá její násobky na nové věznice pro ty, kteří budou tak drzí, že sáhnou na posvátný soukromý majetek v supermarketech a jinde, aby nezemřeli hlady.
  • Asi jsi jeden z těch gaunerů,kteří oblbovali tento národ a pomáhali tuto zemi rozkrást.Pro takové lumpy,bude kapitalistický ráj příští rok končit.
  • Měl ses učit, hňupe.
  • Když takhle mluvíš, tak jsi v 89´ měl tak pět let a tahal za sebou kačera. Nebylo nakonec nejlíp za Rakouska? O tom víš taky H***o.. Anebo víš "svoje" - protože jsi byl komanč nebo estébák a pak se ti pochopitelně stýská.
  • Klaus je opravdu prachsprostý gauner.
  • Komunisté - vraťte se ! Proti současnému zlořádu jste byli zlatí ! Vše Vám odpouštím a prosím za promunutí, že jsem byl v roce 1989 taky pomýlený.
  • Klaus na hrad.(Mírov)
  • Asi tak,mít ty zkušenosti s pseudodemokracií co tu je 20 let v roce 89 , kdy jsem v ulicích bojoval za svobodu.Tak jdu vlastnoručně pomáhat policajtům ten dav v roce 89 rozhánět *16*
  • No jo, ono se to kecá, když se krade. Poctivě sis na ty cesty nevydělala, to nelži ty !!! Ono to totiž nejde, za normální pracovní plat. Takže buď jsi si přikrádala, podváděla, či něco podobného. Jinak se na procestování celého světa dá vydělat na E55, či v lepším zařízení erotických služeb. Ale v normálním zaměstnání ne ! Platy jsou tak malé na dnešní drahotu, že 70% občanů nevyjde od příjmu do příjmu , dluhů už nadělali za 2 biliony, tak jakpak mojou cestovat ??? Leda tak na chatu, kterou si postavili ještě za komunistů, protože dnes je to na hypotéku úplná blbost. Atakové cestovatelky mohou pro 70% lidí klidně cestovat mezi polokoule sedací části těla. Tak se přiznej, máš-li odvahu. Ale spíš to zase budou jenom lež na lež...
  • a takhle dobře jako dnes jsem se nikdy neměl. Mohu si autem vyjet na západ, na jih nebo na sever a to že jsem za hranicemi poznám pouze podle toho, že se tam nemluví česky. Nebo si mohu zajet vlakem do Norimberku, za 50 euro se v pensionu vyspat včetně bohaté snídaně, takže nemusím obědvat. A pak si užít nezapomenutelnou atmosféru na Nürnberger Oktoberfestu, dát si tam Bratwurst a Glühwein. Stejně tak si mohu zajet do Vídně nebo do Berlína, le i do Bruselu, do Paříže...
  • Tak to bylo, jak píšeš, ono vzdělaných lidí je dnes málo. 2 světovou vyhrál SSSR, který nesl 90% válečných útrap, porážek i vítězství a zaplatil za to 20 miliony životů. A za to si Stalin diktoval poválečné uspořádání Evropy, výměnou za vyhlášení války Japonsku, které USA nebyly schopny porazit. Nešlo tu o atomové bomby na Hirošimu a Nagasaki, ale o pozemní válku s milionovou japonskou armádou v Mandžusku. A tu amíci nebyli schopni porazit, až teprve Rudá armáda je zlikvidovala za 3 týdny. A za to západ schválil Stalinovi " nárazníkovou zónu" v Evropě, ve které Československo bylo nejdůležitější částí. A tak nás amíci a spojenci museli chtě nechtě pustit Stalinovi. Takže o nějaké neutralitě nemohlo být ani řeči na žádné straně...Takových joudů tu dneska máme miliony, samá kule ve škole a blábolení hovadin považují za nejlepší světové názory, přitom kolikrát mají potíže s malou násobilkou. Ale to jim nevadí, kecat do všeho...
  • Komunismus musí zvítězit nad lží a nenávistí !!! To, co dneska prohlásil Václav Klaus, že se lidem žije po roce 1989 lépe a že se lidem co se mají hůře, že si za to mohou sami a jsou jen dílčí věci. Údajně podle Klause byl hlavním úkolem změnit systém a to se podařilo. Za ten posměch všem občanům by zasloužil....
  • Ano ano, bohužel s tím musím souhlasit.
  • na co je mi cestování, když na to stejně nemám, je mi 50 let, celý život makám, za totáče jsem byl aspon na Rujaně, v Bulharsku, .....
  • Něříkám, že nemá v hodně věcech pravdu a určitě nebylo v té době všechno špatné, ale zase jsem tak příliš nezestárnul a paměť neztratil, abych těmto věřil každé jejich slovo. Pravda je, že když jsem sice složitěji ,ale přece jen mohl už v 88 tehdy ještě pod n.v. podnikat a lidi by mohli jezdit normálně ven, tak už by se v tom žít i dalo na rozdíl od dneška..
  • Lukasi máš plnou pravdu.To chce vyjít,a nejen jednou za čtvrt roku,do ulic a dát hlasitě najevo,co chceme.Ale platí i jedno - kdyby mohly volby něco změni tak už je dávno zrušej.
  • Zasloužite si tuto vládu.
  • Nevím,nerozumím této splečnosti.Ale za komunistů nebylo vše tak černé jak teď pořád mladí,nezkušení,vyřvávaj .Tak jen vzpomínám,nebyl ,při předání moci,tak zadluženej stát jako dnes.Spíš dlužili nám.Nebylo tolik bezdomovců,nezaměstnaných,žebráků.Zdravotnictví zadara,no a při "všimném" ,dnes úplatku,také vše šlo.Československé zdravotnictví mělo dobré jméno ve světě.Já díky komunistům chodím neb jsem prodělal polio-obrnu a díky několika operacím (zdarma) a pravidelném pobytu ve Velkých Losinách a Janských lázních ,dlouhodobých pobytů a také zadarmo jsem na tom docela dobře.Nebýt toho,a dnes to čeká postižené DMO - dětskou mozkovou obrnou,bych byl nemohoucí,nechodil,jen jezdil s cizí pomocí na vozíku.Dnec chtějí lázně zrušit,zrušit pravidelnou lázeňskou léčbu.Ne úplně likvidovat ale nechat vše platit.A postižení,tělesně postižení,invalidní důchodci,na to mít prostě nebudou.a jejich zdr.stav se bude rychle a nenávratně zhoršovat.Odebírají finanční pomoc,nebo silně omezují,na zakoupení kompenzačních pomůcek,finance na bezmocnost (platíme si z toho osobního asistenta) prostě není na nic nárok.Je to stejné,jako by beznohému zdravý tvrdil,jak se hezky chdí na protézách.A nebo,jakto občas slyšíme od zdravých a od posudkových lékařů - Vy se máte,máte příspěvek na benzin,vyhrazené parkovací místo před domem,příspěvek na zakoupení auta.Takže kdy bylo pro nemocné,staré,invalidní lépe???Dnes NE!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit