-
Kam se komunisti hrabou na tohle:
http://www.rodon.cz/print/clanek.php?id=3880
http://www.rodon.cz/clanky/Politika/DVE-STE-LET-TERORISMU-USA-Prehledny-seznam-vsech-americkych-valecnych-zlocinu-teroru-a-valek-cast-2-od-valky-ve-Vietnamu-do-soucasnosti--3886 -
-
Každý je tam zotročenej a furt se tam všichi serou. asi masosochisti, co ?
-
ivislo
NEUVĚŘITELNÝ přehled. Úžasné! Konečně se někdo odvážil udělat přehled historie vývozu "lidských" práv.
Věřím stále, že "Láska a pravda zvítězí nad lží a nenávistí" ale opravdu, opravdu ... -
Vím ale přesto děkuji !!!
Budoucí vývoj neurčuje ani Zeman nebo Babiš nebo kdokoliv s těch " jako" co do toho mají mluvit a co dál ? I když stále jsou takový snad názory o nějakým bohu ale jsem naprostý materialista i když vím ,že i myšlenka se může stát hmotou. A Tesla dokonce tvrdil /Já mu naprosto věřím/ že všechno je světlo!?! Abych šel k zemi takže takový ty debaty na TV mě vůbec ale vůbec nezajímají a jen je vidět jak se jednotlivý politici snad snaží zabezpečit asi rodinu !? Co bude dál ?! Asi naprudím ty kteří nevěří v Marxe.Marx nic nevymyslel jen ale opravdu jen popsal vývoj a danou skutečnost !Jen ještě dodatek ten proletariát je stále TADY! -
-
ANO, M jen popsal realitu
-
-
-
udržet hlavně Putin a také Trump pokud dokáže odolat nátlaku a podrazům těch svých fašistů. Zdejší komunisté a jiní tady v protektorátě "česko" nato mají pramalý vliv
-
Já jsem feudál. Buržoasie je náš společný třídní nepřítel! *2* *14* *1*
-
Naděje umírá poslední :-))
-
Nejaka Slonkova Sabina je hazeckou spiny.Neni se. ji co divit.Zpackana prace zpackany zivot neni se koho oprit.Ze by se i tady Tiscali vydalo na cestu vseobecneho zatraceni aopovrzeni?Nikdo neni zvedavy na zlostne prskani zakomplexovanych smudlu od novin.
-
jégle ty komunistická zrůdo, co tvůj fotr?
-
Podobný osud stihl i ČSSD, TOP 09, ODS apod. Těch usmolených 11,5% ? Nenabízí nic státotvorného, jen stranické handrkovačky a polemiky o demokracii. Nechme Andreje co dokáže. Těch 30% a 78 mandátů ? Ti političtí povaleči zprofanovaných stran jen bijí na poplach a vyhrožují. V podstatě nebojují za demokracii a lidi, ale jen o své politické ego. Žádná přidaná hodnota. Karty jsou rozdány.
-
Dinosauři vymřeli. A ty Jégle tady stále prudíš
-
Nemám ráda komunisty, ani bývalé, proto nemám ráda ani toho ožralu z Hradu Mana. Věrka Špinarová mu ze záhrobí vzkázala, že s tím metálem, který jí nabízí, si může vytřít...
-
-
Nemám rád čarodějnice Aleny ale nic s tím nenadělám, stějně tak ona nic nenadělá s naším nejlepším prezidentem, který bude opět zvolen do čela státu. Zatím jen múžeš odletět na koštěti.
-
-
-
Ondráček *12* *12* *12* *16* *16* *16*
Neměla by ta zrůda místo rozvalování se za naše peníze v prdlamentu spíš jít kopat uhlí?
A že komunistům ubyli voliči? Přesunuli se k ÁNO. Zjevně si myslí, že Burešova smečka je fašističtější než KSČ(magoři).
Ale nikdo to nemá na věčné časy a nikdy jinak. I ten vrah carských dětí co je tam na obrázku se topí v myším oleji. A čeká to všechny. Soudruzi, jednou uvidíte, že peklo existuje *1* *16* *1* *16* *1* *16* *12* -
-
Pokud se voliči KSČ(m) někam přesunuli, tak k Okamurovi. Spočítej si to, přesně to odpovídá.
-
-
však ten Kanimůra je taky fašista, jenom japonskej
-
-
Ty jsi - pro změnu - fašista českej. A navíc hlupák.
-
-
Krákoro nekrákorej,ale máš pravdivý přízvisko.
-
-
-
-