Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ještě bych dodal,když by vypukla chřipka tak podniky okamžitě své zaměstnance nechali očkovat a to zadarmo .Můj syn přechází chřipku a chodí do práce to je ten blahobyt nám slibovaný Havlem a Václavem klausem.V neděli je již upoután na lůžko a platí pohotovost 90Kč.Co to je za život?Pochopil jsem příbuzné,kteří k nám jezdili a říkali tak vy chcete mít demokratickou svobodu nezaměstnanost,postávat na ÚP a být ponižován?Zákony,které platí jen pro někoho.Překrucovat skutečné události o Palachovi.Já tu dobu prožil a viděl na vlastní oči a uši i to kdo ho hasil.Věřím,že příjde doma ,kdy tento ne/demokratický /teror skončí.A vláda občane bude zase v rukou tvých..
  • Lžeš, nejsou tí komunisti, kteří například pohrdají VŠEMI obětmi tzv. Východní fronty, kteří neuznávají, kdo vlastně tuto zemi od nácků skutečně osvobodil! Kdo neuznává pakt odstoupení kusu ČSR Hitlerovi, aby, jak prohlásil Chamberlain "přinesl světu mír"!
    Porovnej si učebnice dějepisu z doby třeba 50. let a dnes. Tam se psalo o západním odboji, dnes o tom, co se dělo v tehdejším SSSR, nebo o partyzánských skupinách u nás, řízených a zásobovaných zbraněmi v drtivé převaze z Moskvy se nedočteš, a pokud, tak jen o Chatyni (to bylo zvěrstvo, to je mimo diskuzi).
  • Vážení,pravda je,že Grebeníček je nebezpečný demagog,kterej je schopnej překroutit i Archimedův zákon.On totiž bravurně překroutil obsah té důvodové zprávy a jak vidím,spousta lidí mu to sežrala.Možná je to tím,že tu zprávu nečetli. Tam se totiž nemluví o tom,že Palach se upálil na protest proti komunistům,ale o tom,že se STAL SYMBOLEM BOJE [neboli odporu,chcete li] proti komunistiíckýmu totalitnímu zřízení. A to je přece něco jinýho a tak to bylo.To přeci člověk,který v tý době žil musí vidět.
  • Bu bu bu placenej provokatére. Jsi zde akorát pro smích.
  • Perfektní! A ještě by se dalo dodat, že člověka ti hnusáci přemlouvali, aby si vzal týden rekreace (pro čtyřčlennou rodinu za 500,- týdně s plnou penzí!!), třeba i k moři se jezdilo skoro zadara. A nebylo to jen pro funkcionáře, jak tvrdí ti, co to nezažili! Naopak se lidi museli přemlouvat, protože kapacita těch rekreací (až na výjimky) byla mnohem větší, než poptávka.
  • Všichni tady bádáte proč jsou komančové na vzestupu a víte proč.Protože je lidi volí a o tom přemýšlí hejna politologů.
  • Komunisti jsou stále stejné zrůdy, pohrdají památkou obětí jejich zvěrstev a chystají se, že budou opět krást, loupit, zotročovat a terorizovat lidi, mučit a vraždit. Mají to v genech. Stačí si přečíst příspěvky té rudé spodiny, která jenom číhá na příležitost.
  • palach se stavěl proti spojenecké invazi a lhostejností lidí. ovšem nestavěl se proti komunistům.
  • No myslím si, že Jakeš taky říkal, že komunismus byl je a bude, a svazáček má podobné spojení o vládě. Tak bych si nebyl tak jistý. Mimo to to vře v celé evropě, ale to ty hlupáku nemůžeš vědět. Ty se zmůžeš jen na kradení nicků
  • Komunisti hlavně dobře věděli,že kdo nebude pracovat bude dělat bordel.Proto taky makali všichni,hospody se v 23.00hod. zavřely. A kdo si přesto nedal říct skončil v base za příživu.
  • Já ano, proto vím, že grebeníček mluvil pravdu. Ono ho ani nešlo nečíst, bylo to na všech kanálech mimo pětky a té druhé kraviny
  • To je sice pravda ale říkali tomu tak. 6e to bylo jinak, tak to je jako u nás demokracie a svoboda.
  • Alenko, ono už dnes je ústava cárem papíru. Nezaručuje náhodou bezplatné zdravotnictví a školství? Já mám pocit, že ano. Ale už máme poplatky u lékaře a asi nás čekají zpoplatněné vysoké školy. A tomu já neříkám ani rovný přístup ke vzdělání. Pokud bude vysoká škola zpoplatněná, tak moje dítě v tuto chvíli studovat nepůjde. Já na to mít nebudu. A nevím, jestli i když na to mít budu, tak na sebe vezmu závazek 5ti let studií dítěte, když doma je nejistá, a to že dneska na školné mám neznamená, že na něj budu mít zítra.
  • Alexandře, obětí tohoto režimu je strašně moc. Jsou to třeba lidé starší 40ti let, kteří přijdou o práci. Na trhu práce jsou téměř bezcenní. Práci shání velmi těžko, i když mají třeba vysokoškolské vzdělání. V dnešní době je kombinace žena, vysokoškolačka, nad 40 let téměř nezaměstnantelnou kategorií. A když je ještě k tomu samoživitelka, tak má jedinou možnost. Uzavřít dobrou životní pojistku, aby děti něco dostaly a jít si to hodit.
    A když o práci přijde vlastník hypotéky, tak je žhavým kandidátem na exekuci a bydlení pod mostem.
    Počet sebevražd za poslední dva roky také povážlivě stoupá.
    A já osobně mezi oběti režimu považuji i lidi, kteří v práci tráví 10 - 12 hodin denně za pár korun, jen aby o práci nepřišli. A nedej bože, aby tito lidé měli děti. Pak jsou obětí i tyto děti, které se celá odpoledne poflakují po sídlištích s klíči na krku. V lepším případě rodiče vydělají tolik, aby jim mohli zaplatit nehorázně drahé kroužky.
    Nejsem líná, pracovat chci. Ale nemyslím si, že můj smysl života spočívá v tom, že odejdu ráno v 7, vrátím se v 7 v tom lepším případě a nebudu mít čas na děti, na své záliby a vlastně ani na domácnost. Moji rodiče byli ve 4 doma. Pak jsme měli čas i na nějaký rodinný život. Tohle, co dnes předvádíme, rozhodně život není. Je to honba za penězi na přežití. Howgh
  • Tím, že si udržíš práci si nebuď tak jist. Nepřeji ti to, ale může se to dnes stát dřív, než bys řekl "švec"....
  • . Zlí komunisté. Ano byla to neskutečná hrůza!
    Každej musel do práce a to si ještě mohl vybírat, zda přijme práci, kde se upíše třeba na 10 let a oni mu dají podnikový byt nebo nenávratnou půjčku na stavbu rodinného domku. Například jistota, že pokud budu makat a neudělám průser, budu mít práci třeba až do penze, lidi neskutečně deptala.
    Neskutečné násilí bylo pácháno na nemocných. Místo, aby byl vybírán regulační poplatek u lékaře a poté v lékárně včetně tučného doplatku jako v každé demokratické společnosti za léky, odbyli pacienta tím, že za jeden recept musel zaplatit jen jednu korunu.
    A co teprve vnucování sociálních jistot, že po odpracování 40 let má člověk právo na penzi. Ženský si vybrečely oči do krvava, když odcházely do důchodu po porození dvou dětí již v 55. letech. Kolik lidí tenkrát snilo o tom, aby mohli dělat o 10 - 15 let déle.
    Po operacích se dělo lidem také bezpráví. Zpravidla 6 týdnů se člověk zotavoval v nemocnici a poté doma. Vůbec mu nebylo dopřáno sladkého pocitu hrůzy, zda ho po návratu do práce hned nepropustí.
    A co teprve když Vás do půl roku po operaci poslali do lázní. A ti komunističní tyrani nám nedali žádnou možnost finanční spoluúčasti. Ne přátelé, nedali nám možnost zaplatit si ani třetinu.
    Bylo to opravdu děsivé a devastující období našich dějin. Z lidí a hlavně dětí se stala bezcitná zvěř. Za komunistů mladší vstávali v autobuse, aby pustili sednout ty starší. Dnešní mladí již znají svá práva v demokratické společnosti a pěkně zůstanou sedět.
    Již nikdy nechci zažít sociální jistoty ani morální zhoubu, která tenkrát panovala.
  • Tys tam byl a počítal je, co ??? Vždyť sotva napočítáš do deseti...
  • Správně a tak je to také správné, Alenko. Je třeba změnit ČZR ( Českou Zlodějskou Republiku !!!
  • Nemají se Alenko lépe, jestliž ty se lépe máš, to je možné, ale to neznamená, že jsou to všichni. Už jenom nezaměstnaných je kolem milionu, zkus si žít za půjčky, které tě po krátkém čase vyženou pod most díky exekucím. Podvodníci páchají zvěrstva na starých lidech, kteří špatně vidí apod záminkou jim pomoci je přimějí k podpisu nějaké smlouvy, z níž s enakonec vyklube smlouva darovací, a dědečka s babičkou vyženou na ulici a pod most, kde umírají "!!! A ty to obhajuješ, protože před svinstvem zavíráš oči...Jo, svinstvo na tvé osobě, to bys viděla, ale na druhých ne ...
  • Ale máš zbytečné obavy. Hladem umírá každoročně několik tisíc lidí, většinou bezdomovců, kteří diky vaší vraždící nenakrkanosti posíláte pod mosty. Nikdo to přesně neeviduje, protože se ke svému vraždění pomocí exekutorů a podvodníků, nemluvě o metanolu a dalších jedů, které mícháte do potravin a vraždíte předem neznámé lidi ve jménu svých zlodějen !!! Jste zloději a vrazi vy, ne komunisté !!! Až se sem vrátí Němci, změníte názor, protože lidé pod mosty je zajímat nebudou a nechají je být, ale budete je zajímat vy, majetní zloději. A připraví vás o majetky, jako to dělali za Hitlera. Slováci se tenkrát přidali na jeho stranu, aby uloupili český kapitál, ale Hitler s nima vyjebal - české majetky sebral sám a k tomu i ty jejich a ještě je vyhnal na východní frontu. A tak skončili hůře, než pověstní "sedláci u Chlumce" a tak jednou dopadnete i vy , chytráčci. Komunisté vám nic už brát nebudou, klidně to nechají na nich...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší