Přejít na výpis diskuzí
Komunistům nedovolme ideologicky manipulovat. Jsou stále nebezpeční, varuje historik
9.2.2013 | red
230 příspěvků
-
Trestní zákon č. 40/2009 Sb.,
§ 403: Kdo ZALOŽÍ, PODPORUJE nebo PROPAGUJE hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka…
§ 404: Kdo VEŘEJNĚ PROJEVUJE SYMPATIE k hnutí uvedenému v § 403,..
§ 405: Kdo VEŘEJNĚ POPÍRÁ, ZPOCHYBŇUJE, SCHVALUJE nebo se SNAŽÍ OSPRAVEDLNIT nacistické, KOMUNISTICKÉ nebo jiné GENOCIDIUM nebo ZLOČINY nacistů a KOMUNISTŮ PROTI LIDSKOSTI…
bude potrestán ODNĚTÍM SVOBODY až na DESET LET. -
Jan Palach se úpalil proti okupaci ne, nikoliv proti komunistům. Současní komunisté jsou ale pokračovatelé těch komunistů-kolaborantů. Takže Odésáci i Grebeníček si to trošku přibarvujou.
-
Tak si přečtěte ,kolik životů stála Masarikova první republika,kolik lidí umřelo hlady, kolik spáchalo sebevraždu a kolik bylo vězněno se dodnes ani neví.
Nevím proč,ale nejde dát odkaz přímo na stránku se soupisem.
http://www.novysmer.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=1039:stileni-do-pracujicich-za-prvni-republiky&catid=39:historie&Itemid=50 -
V období komunistické diktatury v ČSR:
* 10 občanů bylo popraveno
* 15 lidí bylo zastřeleno na západní hranici
* 18 občanů zahynulo v elektrických drátech na západní hranici.
* nejméně 80 lidí zahynulo v koncentrácích a vězeních
* okolo 60 lidí bylo zlikvidováno při zatčení a výsleších
* 24 občanů bylo odsouzeno z politických důvodů
* 30 jich bylo perzekvováno v zaměstnání a studiu
* 24 občanů uprchlo před zločinným komunistickým režimem -
Holá skutečnost dle pravdy, jenomže se dnes nehodí a tak opět překrucujeme dějiny.Hlavně tí co mají nebo chtějí dobré korytá.
-
Tebe ty dobytku dostat do rukou tak ti tu prolhanou tlamu roztrhnu od ucha k uchu!!!
-
A ty se vrať zpátky do detenčního ústavu
-
Dej si pozor, jsi na hraně: Trestní zákoník § 198a Podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod
(1) Kdo veřejně podněcuje k nenávisti k některému národu, etnické skupině, rase, náboženství, třídě nebo jiné skupině osob nebo k omezování práv a svobod jejich příslušníků, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.
(2) Stejně bude potrestán, kdo se spolčí nebo srotí k spáchání činu uvedeného v odstavci 1.
(3) Odnětím svobody na šest měsíců až tři léta bude pachatel potrestán,
a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem, nebo
b) účastní-li se aktivně činnosti skupin, organizací nebo sdružení, které hlásají diskriminaci, násilí nebo rasovou, etnickou nebo náboženskou nenávist. -
Jeden gauner (nejspíš vymodralý) tady vyřvává o tom, že někdo jiný je gauner.
-
Vychvalováním komunismu a popíráním jeho zrůdností se dopouštíš trestného činu!!!
Trestní zákon č. 40/2009 Sb.,
§ 403: Kdo ZALOŽÍ, PODPORUJE nebo PROPAGUJE hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka…
§ 404: Kdo VEŘEJNĚ PROJEVUJE SYMPATIE k hnutí uvedenému v § 403,..
§ 405: Kdo VEŘEJNĚ POPÍRÁ, ZPOCHYBŇUJE, SCHVALUJE nebo se SNAŽÍ OSPRAVEDLNIT nacistické, KOMUNISTICKÉ nebo jiné GENOCIDIUM nebo ZLOČINY nacistů a KOMUNISTŮ PROTI LIDSKOSTI…
bude potrestán ODNĚTÍM SVOBODY až na DESET LET. -
Nechte už ty komunisty být. Zatím vidím,že se chovají slušně, ale stydím se za ty ostatní. *16*
-
Skutečně, ti komunisté byli zlí
:Ano byla to neskutečná hrůza!
Každej musel do práce a to si ještě mohl vybírat, zda přijme práci, kde se upíše třeba na 10 let a oni mu dají podnikový byt nebo nenávratnou půjčku na stavbu rodinného domku. Například jistota, že pokud budu makat a neudělám průser, budu mít práci třeba až do penze, lidi neskutečně deptala.
Neskutečné násilí bylo pácháno na nemocných. Místo, aby byl vybírán regulační poplatek u lékaře a poté v lékárně včetně tučného doplatku jako v každé demokratické společnosti za léky, odbyli pacienta tím, že za jeden recept musel zaplatit jen jednu korunu.
A co teprve vnucování sociálních jistot, že po odpracování 40 let má člověk právo na penzi. Ženský si vybrečely oči do krvava, když odcházely do důchodu po porození dvou dětí již v 55. letech. Kolik lidí tenkrát snilo o tom, aby mohli dělat o 10 - 15 let déle.
Po operacích se dělo lidem také bezpráví. Zpravidla 6 týdnů se člověk zotavoval v nemocnici a poté doma. Vůbec mu nebylo dopřáno sladkého pocitu hrůzy, zda ho po návratu do práce hned nepropustí.
A co teprve když Vás do půl roku po operaci poslali do lázní. A ti komunističní tyrani nám nedali žádnou možnost finanční spoluúčasti. Ne přátelé, nedali nám možnost zaplatit si ani třetinu.
Bylo to opravdu děsivé a devastující období našich dějin. Z lidí a hlavně dětí se stala bezcitná zvěř. Za komunistů mladší vstávali v autobuse, aby pustili sednout ty starší. Dnešní mladí již znají svá práva v demokratické společnosti a pěkně zůstanou sedět. Již nikdy nechci zažít sociální jistoty ani morální zhoubu, která tenkrát panovala. -
Stoupenci zrůdné komunistické ideologie tady ve svých příspěvcích dokazují, že jsou stále stejné zrůdy, které se nestydí za zvěrstva, která tady komunisti spáchali. Je vidět, že komunista se nezmění a že měli skončit dílem v kriminále, dílem v blázinci a ty největší rudé sv.ně na kandelábrech.
-
KOMUNISTICKÁ ZRŮDO!!! Neštítíš se překrucovat fakta a snižovat počet obětí komunismu?! Skutečný počet obětí je mnohonásobně vyšší. V období komunistické diktatury v ČSR:
* 234 občanů bylo popraveno
* 374 lidí bylo zastřeleno na západní hranici
* 188 občanů zahynulo v elektrických drátech na západní hranici. * nejméně 8000 lidí zahynulo v koncentrácích a vězeních
* okolo 600 lidí bylo zlikvidováno při zatčení a výsleších
* 240 000 občanů bylo odsouzeno z politických důvodů
* 300 000 jich bylo perzekvováno v zaměstnání a studiu
* 244 000 občanů uprchlo před zločinným komunistickým režimem. -
Tak místo kradení se nažer těch svých knižních blábolů - uvidíme, jak ti budou chutnat ...a zapij si to tou svobodou...kteou dnes miliony nemají !!!
-
Tobě taky !!!
-
V období komunistické diktatury v ČSR:
* 23 občanů bylo popraveno
* 37 lidí bylo zastřeleno na západní hranici
* 18 občanů zahynulo v elektrických drátech na západní hranici.
* nejméně 80 lidí zahynulo v koncentrácích a vězeních
* okolo 60 lidí bylo zlikvidováno při zatčení a výsleších
* 240 občanů bylo odsouzeno z politických důvodů
* 300 jich bylo perzekvováno v zaměstnání a studiu
* 244 občanů uprchlo před zločinným komunistickým režimem -
Co to plácáš ??? Ve Vsetíě prohlásil Čunek, že komunisti jsou "obtížný hmyz, který je třeba vyhubit". Inu opravdový demokrat, že ??? Tak kdo tu chce vraždit ??? Hádám , že začíná potřeba obstarávat si zbraně ....Nedáme se zabíjet jako hmyz, ale budeme se bránit !!! A poteče i ta vaše krev a vaše majetky budou létat do povětří !!! To chcete ??? My ne, ale pokud nás k tomu doženete, nebudete bez obětí. Umírá se vždy na obou stranách. Takže si vy prasáci dejte pozor a jděte k psychiatrovi si pro uklidňující injekci ... a buďte rádi, že můžete zatím beztrestně krást. Jestli zahájíte válku, tak to už pak jen tak nepůjde...Ty sám jsi fašista, horší, než miliony komunistů. Začínáte k té občanské válce se přibližovat. Ne komunisté, ale vy se bojíte a chcete vraždit !!! Uvědom si, jaké vášně a nenávist zahajujete pro nic za nic - jen kvůli volbám, které začínáte prostě prohrávat díky své zlodějské nenakrkanosti a lidé už to prohlédli !!!
-
Taky jsem prožil celou dobu vlády komunistů. V jejich partaji jsem nebyl, po jistou dobu jsem s nimi měl problémy, protože jsem odmítal papouškovat jejich bláboly a svobodně vyslovoval své názory. Pak mě vzali na milost, protože jsem dělal odbornou práci, které jsem se cele věnoval, celý život jsem se učil nové věci a navíc díky znalosti cizích jazyků jsem jezdil služebně i na Západ. Mám domek po rodičách, který jsem vlastní prací zveleboval. Postupně jsem se zmohl i na auto, jezdili jsme do Maďarska, do Bulharska a také k moři do NDR. Ale chyběla mi svoboda pohybu (na Západ jsem mohl rodinu vzít až po pádu komunismu), chyběla mi svoboda informací, i když jsem si ze Západu přivezl řadu knížek, chyběla mi svoboda projevu, nemohl jsem svobodně kritizovat komunistické bezpráví a to, že za svoji práci jsem žil hluboko pod úrovní jaké dosahovali lidé např. v Západním Německu.
Považovat za jedinou svobodu to, když má člověk práci a bydlení, to stačí primitivu. Ale Člověk žádá víc!
Srovnáním se Západní cizinou jsem poznal, jak komunisti zdevastovali naši zem a zejména tradiční hodnoty vzdělanost, morálku lidí. A po pádu komunismu si komunisté rychle natáhli převleky, začali žvanit o jakémsi kapitalismu a pokračují v ničení, rozkrádání zadlužování naší země ! -
Pišta Žiga se bojí že mu Zeman zkrouhne dávky a nebude se moct válet u PC, už aby to bylo!!