Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jan Palach se úpalil proti okupaci ne, nikoliv proti komunistům. Současní komunisté jsou ale pokračovatelé těch komunistů-kolaborantů. Takže Odésáci i Grebeníček si to trošku přibarvujou.
  • Slyším u Moravce p.Zaorálka. Pořád lituju,že důležitá levicová strana ČSSD má v čele troubu. Zaorálek by byl předseda jak fík a premiér. To by byla volba.
  • Upozornuji zůčastněné na kreaturu píšící pod nickou tečka, nebo Komunisti jsou zločinci, Zeman není můj prezident, pepa atd. dříve Petr, je to středoškolsky vzdělaný rom od nás z plzně a jen se tady snaží provokovat.Jeho pravé jméno je Pišta Žiga a jako jeden ze sto tisíc začazených luceren umí číst a psát.Nemá názor, jelikož je frustrovaný z toho,že je jen prachsprostá nula a hlavně pořádně zamindrákovaná, proto ty pěkné názory a "duchaplné" komentáře.Nutno si uvědomit, že když se dělá deratizace, mohou se otrávit i ti kteří umí číst a psát, tak bacha na to Petře,teda Pišto.Navíc je to internetový gambler který prosedí na netu i 18 hodin denně a otravuje svýma připitomělýma rádobychytrýma úvahama.
  • Pišta Žiga se bojí že mu Zeman zkrouhne dávky a nebude se moct válet u PC, už aby to bylo!!
  • Všichni tady bádáte proč jsou komančové na vzestupu a víte proč.Protože je lidi volí a o tom přemýšlí hejna politologů.
  • Palach byl mladý muž mdlého rozumu,který se nechal vmanipulovat do aktu,který měl nulovou šanci na úspěch.Poslední jeho slova na veřejnosti byla,že volal na nádražáka,aby na něj hodil kabát.Kdyby se neupálil tenkrát,tak by měl příležitost se upálit nyní,když by viděl jací političtí zloději si s jeho jménem už třiadvacet roků proplachují hubu.
  • Současní komunisté jsou,na udělání pořádku ve stávajícím kapitalistickém svinčíku strašné měkoty.To chce mnohem tvrdší ruku mladé generace.Zprovoznění dostatečného množství katovských mučíren a ty osadit těmi nejkrutějšími katy.Pak aby kati makali v trojsměnném provozu a ještě dělali přesčasy.Politické,novinářské a kněžské lumpy pak zpracovávat na tuhý krvavý biftek.
    • To chce ale fofr než vám ta loupeživo vraždící sv-x-ině grebenbíček chcípne. Ten určitě mám po tom svém zmrdském vrahovi fotrovi sprívné návyky a určitě vás správně vyškolí.
    • Ještě ty jsi tu chyběl, s těmi svými katovskými mučírnami. Dnes bít důchodce kvalitním bejkovcem nebudeme?
  • to se udělá nejlíp tím, že je pustíte k moci a zavřete O-rganizaci D-ementních S-poluobčanů
    • Ty jseš úplně přesně dělanej proto , aby se komoušové chytli u moci.... Je fakt velké dilema budoucí volby...Ale prý se čeká na to, až bude Zeman jmenovat nové ústavní soudce, protože Ti budou levicoví, senát má levice v hrsti, a parlament bude příště opravdu oranžovo rudý... a pak ústava, bratři, pro ně bude jen cár papíru, s kterým si vytřou svoje sedínky. Od jednoho místního socdem politika jsme slyšel, když se jeden známý navezel do komoušů tak řekl: "Pozor, pozór, to jsou naši bratři.." nevím jak to myslel....

https://www.youtube.com/watch?v=rkgcCk7V1Ls
      • Proč ne? Pravice, já jim říkám kapitalisti je gestapo plné prospěchářů. Za dobu 7 let co tu vládnou a před tím 8 let klausovy kliky tu nezůstal kámen na kameni. tímto jednáním se řadíš do fronty těch, co se budou podílet na zaplacení škod, ti nahoře ještě budou čelit obvinění z vlastizrady.
      • Alenko, ono už dnes je ústava cárem papíru. Nezaručuje náhodou bezplatné zdravotnictví a školství? Já mám pocit, že ano. Ale už máme poplatky u lékaře a asi nás čekají zpoplatněné vysoké školy. A tomu já neříkám ani rovný přístup ke vzdělání. Pokud bude vysoká škola zpoplatněná, tak moje dítě v tuto chvíli studovat nepůjde. Já na to mít nebudu. A nevím, jestli i když na to mít budu, tak na sebe vezmu závazek 5ti let studií dítěte, když doma je nejistá, a to že dneska na školné mám neznamená, že na něj budu mít zítra.
      • Správně a tak je to také správné, Alenko. Je třeba změnit ČZR ( Českou Zlodějskou Republiku !!!
  • "Je dnes opravdu zcela jedno, kupujeme-li Rudé právo nebo Svobodné slovo, Lidovou demokracii nebo Lidové noviny. (...) Všude se opakují stejné otřepané fráze, všechny události se komentují stejně zaujatě, pokud se ovšem nezamlčují úplně. (...)"

"Není třeba zvláště upozorniti na skutečnost, že dnes již neexistují objektivní zprávy, neboť vše, co je nepříjemné, zamlčuje se buď úplně, nebo se podává opožděně a zkresleně, všechny zprávy jsou tendenčně zabarveny a často úplně zkreslují skutečnost. (...) Články a komentáře pochopitelně nemají jiného zaměření. Věci podřadné je dovoleno kritizovat do určité míry (...). O věcech choulostivějších se mlčí anebo se otrocky přijímá jejich oficiální výklad."

"Je také velkou chybou většiny lidí, že zavrhujíce určitý řád, směr nebo skupinu, zavrhují i jejich dobré stránky, které každý směr bezpochyby má, a jdou tak obyčejně z jednoho extrému do druhého. Komunisté tak činí s kapitalistickým řádem, jehož vymoženosti (...) pokládají za zastaralé zbytečnosti. A budou tak pravděpodobně též činit lidé, kteří jednou svrhnou komunisty. Kdy konečně přijdou lidé k rozumu? Kdy konečně přestanou jedni utlačovat druhé?"

Bedřich Loewenstein, září 1948

(cit. ze Soudobé dějiny č. 4/1999, str. 595-596, 616)
  • Vypráskat hajzlíky kapitalistické--nebo radši je pověsit do průvanu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit