Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem znepokojen, že to soudruzi KGB Bureš a Zeman neudrželi!
  • Byl to můj člověk.
  • ferda
    A za takový to bordel lidé kdysi protestovali a cinkali.Je to hnus fialový.
    • Tak broučku. Hnus fialenkovatý!
    • Bravo Ivane. Dostaneč +25 rubl!
    • Nikoli, za to lidé neprotestovali a necinkali, ale zapomněli na skutečnost, že "bývalý" komunista je jako bývalý černoch. A tak se komouši oklepali, naprivatizovali si majetek a nalezli do státní správy a vládnou dál. A ovce stačí postrašit nebo jim slíbit levnější pivo a stále ty "bývalé" volí. "Kdo chce kam, pomozme mu tam", říkali staří. *9*
  • To by nebyl Čapisrál, aby to tu nepochvistal... *15*
    • Stalin by mu natrhl chanďák *14*
  • opět zaútočila. Socky nemající co na práci doma v posměchu a opovržení tady úspěšně prasí stránky svými výblitky. Venku na ulici to spolehlivě drží hubu.Protože jinak by jim kapalo permanentně z nosu.
  • to co u policie udělali Sobotka s Chovancem se projeví ve volbách.Už máme dost té byrokracie ČSSD
    • Pokud převáží občané nad ovcany tak pošlou Tuhé Chovance i se Sobotkou do "píp" *1* *2* *15*
  • Mám to tady pod kontrolou spolu se Sovětskou KGB!
  • Je to málo věrohodná výmluva, že se scházel s Babišem proto, že mu mafie chtěla unést syna..... je to podobně trapné, jako s Čapím Hnízdem.. navíc Šlachta dělá i politické kauzy, kde dodnes není žádné odsouzení... táhne se to již tři roky a občas Ištván někoho obviní, ale bez žádného efektu... a vždy před volbami.... Politici nejsou žádní svatoušci, ale Babiš patří k těm gangsterům také... skoro bych řekla, že vede... dělá to elegantně.. zákon se trochu přihne.. dotace se trochu nastaví....
  • No víte - tak nějak si myslím, že je to správně. Nebo víte o seriozních vyšetřovatelích ve světě - kteříá si poozvou k práci televize? fakt si myslíte, že těmhle šouŠOUMENŮM SE DÁ VĚŘIT - že jim jde o výsledek. Vždyť výsledek vyl nulový ve všech případech. Šaškárny pro televize a vysledek nulový. ALE CHÁPU ŽE SE bABIŠ ZAJÍMÁ MÍT SCHOPNÉ TVŮRCE TAKOVÝCH NULOVÝCH VÝSLEBKŮ VYŠETŘOVÁNÍ SE VŽDYCKY HODÍ
  • Šlachta je náš člověk jak soudruh Zeman!
    • Je to tak.
    • Ano. A krásně voní!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit