Konec vytápění budov plynem. Evropská unie chce přejít na ekologicky vyráběný vodík
-
Proboha co to zase vymýšlí? To by mě teda zajímalo jak toho chtějí docílit. Ať se klidně celá EU staví na hlavu, to je mi celkem jedno, ale my zůstaneme u topení peletami. Ty jsou relativně levné a oroti jiným zdrojům tepla pořád i docela eko. To jim musí stačit.
-
proč nepřejdou radši na topení dřevem? Vždyť může být ve všech domech kotelna, jako to bylo dřív. Akorát kromě uhlí by se mohlo topit dřevem a bylo by po starostech. My máme taky doma krbová kamna a je to to nejlepší, co nás molo potkat. Je od nich krásné teplo :-) .
-
Já bych doporučoval pálení deutéria, to má o třetinu větší výhřevnost než vodík 😉😎
-
-
Tritium je ještě účinnější.....🙂
-
-
Nejúčinější je blbost celé EU.
-
-
-
EU už dávno ztratila zdravý rozum a smysl pro realitu, takže mě už ničím nepřekvapí. Vládnou nám zelení šílenci.
-
Pro jistotu už se připravuju na samovýrobu plynu. Nakoupil jsem metrák hrachu a fazolí a sud kysaného zelí.....😉
-
Tak nevím.....Volnou energii pustit na veřejnost nechtějí......Studenou fůzi pustit na veřejnost nechtějí.......soláry a větrníky jsou sice dobré ale asi kapacitně nedostatečné a nevyvážené.....hydroelektrárny to asi samy nezachrání.......jaderné byly jsou a budou rizikové nemluvě o druhotných nákladech na provoz a likvidaci paliva. Mně to všechno připadá, jako tlouštík, který sice chce zhubnout, ale odmítá se hýbat a změnit druh stravy za kvalitnější a jediné co připouští, že bude dál jíst stejný odpad jako dosud a ležet dál v posteli pouze drasticky omezí množství. Tím bude v hladu, stresu a zničí si svalovou tkáň. Říká se tomu, vytloukání klínu klínem....
-
-
Krávy nechtějí a přitom by měli dost metanu. Bylo by dost masa a ještě teplo. Trotlové z EU. Těch byl čert dlužen. Hlavně, že ke všemu mlčí soudruzi MAN a KLUK. Ti byli u zrodu. V rámci ekologie si vezmu vrtulník na Vysočinu na uvítání žáčků ve školním roce.
-
no studenou nemůžou přeci tu mají pod palcem naši uměle vytvoření novodobí nepřátelé přeci co kdyby ji mohli zneužít jako jadernou
-
-
Já bych chtěl letos v domě při rekonstrukci udělat krbovou vložku. Komín tu naštěstí je, a tak bych teď potřeboval vybrat správnou krbovou vložku, která bude mít opravdu výkon. Podle čeho se vybírá?
-
-
Budete vybírat teplovodní nebo teplovzdušnou variantu?
-
-
Zcela určitě bych chtěl teplovodní variantu, aby se tím dalo teplo opravdu pěkně rozvádět po celém domě. Jen mi nějak není jasné, podle čeho bych měl zvolit správný výkon krbové vložky?
-
-
Já mám doma teplovodní krbovou vložku, která má velmi dobrou účinnost a dá se s ní dobře vytápět od výrobce https://www.krby-bef.cz/ Našel jsem si na jejich stránkách nejbližšího prodejce, a tam jsem si pak už nechal poradit i se správným výkonem krbové vložky.
-
-
-
-
Bylo by tu jedno řešení jak získat levně mnoho vodíku abychom si nemuseli komplikovat život výrobou. NATÁHNOUT PLYNOVOD SOLARSTREAM PŘÍMO ZE SLUNCE. Odstavili bychom NORTHSTREAM a položili 150 milionů kilometrů nových trubek. Samozřejmě kvůli vysokým teplotám na povrchu bychom ho čerpali POUZE V NOCI. 😯