Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Se starými lumpy u moci musí mladá generace jednat hrdě a trdě.A to tak tvrdě,že všichni lumpové co Česko zbídačili začnou masově velebit nebožtíka Hitlera ,že jaký to byl podle nich na lumpy veliký humanista.Kvalitní bejkovec porěš zadky zlumpačelých důchodců.
  • Konvička a spol zaslouží do horoucích pekel *16*
  • Už nebožtík Hitler bral Čechy jako méněcennou rasu a chtěl je odsunout na Sibiř.Když se podívám jaké lumpy už šestadvacet roků obyčejný český blb volí,tak se ukazuje,že měl nebožtík Hitler pravdu.Pokud nás nemají převálcovat rozumnější a dravější národy,tak to chce urychleně uměle zvýšit inteligenci národa Čechů.Je třeba začít u důchodců.Těm za většinovou troubovitost a lenost přemýšlet odebrat volební právo aby nemohli mladé a budoucím generacím nadále škodit.Jejich inteligenci začít zvyšovat tak,že se jim za jejich troubovitost začne vyplácet zasloužený a spravedlivý důchod převážně na holý zadek bejkovcem.Ve zdravotnictví bude třeba a by většina důchodců,za podíl na instalaci stávajícího kapitalistického svinčíku,měla nárok jedině na bábu zaříkávačku a i tu si platit ze svých úspor.Uvedená opatření zapříčiní rychlé zmoudření důchodců.
    • Klas Jaroslave, zase viróza? Přestaň chlastat nebo skončíš jako ten virotik na hradě.
      • Klas Jaroslav na Hradě skončit nechce,protože mu prezidentování nevoní.Ten se po revoluci chce v poklidu katovské mučírny věnovat roztrhávání prolhaných politických hub a sexu.
    • zdar primitive, ačkoliv tě zlej trolle obdivuji za non stop agitováni pro rusa, už je toho celkem moc ty zaprodanej vlastizrádče, přece jen jsme češi, všem je tu s tebe na zvracení, levice nejsou takový šašci jak je tu prezentuješ *11*
      • mám stejný názor
        • i já
      • souhlas
  • Nejrozumnější je to co se po komunistech prolhalo k moci a Českko zbídačilo co nejkrutěji odporazit na katovských mučírnách.Navíc znárodnit veškerý majetek těchto vlastizrádných rodů.
  • pobavilo


    http://www.novinky.cz/ekonomika/403129-analyza-radi-cechum-s-uprchliky-usetrite-s-prehledem-lze-prijmout-80-tisic-migrantu.html
    • No jistě...Kdo má stále zájem o tu"pomoc" a co tím sledují? Nacpat je sem za každou cenu. To je velmi podezřelé a s pomocí to pak nemá pranic společného...
  • se především nebojí nazývat věci pravými jmény.A za to mu patří velké uznání.Protikladem je mu lucemburský ministr zahraničí.Neuvěřitelné, že taková pidizemička má takovou funkci.Klidně mohla zastávat uklízečka na úřadu vlády.Ostatně tady tento bezvýznamný šmudla k ní nemá daleko.V rozhovoru pro media skučí, že má záchvaty když země V4 odmítají uprchlíky.Ale hochu - to je jenom dobře!Protože pokud takový kabaretiér natáhne ráfy bude to jen dobře.Tady není vůle ani zájem integrovat vyčurané vyžírky, kteří přicházejí bez dokladu peněz .....Ale s obrovskou vůlí parazitovat na systému, rozmnožovat se a vzývat toho jejich fousáče v turbanu.Je na nás jim toto zarazit a těm co už tady parazitují, jejich pobyt znepříjemnit!
  • takhle se musí na ovce

    http://www.novinky.cz/krimi/403097-na-letisti-a-v-metru-pribudou-kamery-rozlisujici-obliceje.html
  • Koukněte na video rozhořčeného Slováka…

    http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/VIDEO-Vzkaz-obcana-prezidentu-Andreji-Kiskovi-Nechceme-sem-psat-sprosta-slova-nahlednete-sami-435011
  • prasič stránek jsi tady jedině ty.Tebe mít doma to musí být potěšení! Lopata - prudič je vždy v kolektivu oblíben.Akorát že jej nespustí nikdo ke slovu.Tak se pomatenec realizuje tady.
    • Jasně. Všichni před tou páchnoucí kafilérkou utíkají do bezpečí, tak tvrdne tady a když se s ním někdo baví, tak ho to vzrušuje a mastí si halíka. *15* *15*
  • Ostudné chování ruských hokejistů po prohře ve finále mistrovství světa s Kanadou právem odsoudili všichni normální lidé. Ovšem takové vidlácké vystupování je mnoha Rusům vlastní, takže se nechutné scéně z O2 arény nelze divit.

    To, že Rusové neunesli porážku, se nestalo poprvé. Už v roce 2010 po finálové prohře s Českou republikou si demonstrativně nenasadili až na několik čestných výjimek stříbrné medaile. Nyní v Praze to ovšem silně přehnali, když odešli uprostřed slavnostního ceremoniálu a nevyslechli hymnu vítěze. Uznání si zaslouží Malkin s Ovečkinem, kteří se pokusili své spoluhráče zastavit. Tyhle způsoby ovšem rozčílily i samotného prezidenta mezinárodní hokejové federace IIHF Reného Fasela, který jim pohrozil potrestáním. Doufám, že se tak stane, a nezůstane jen u slov.

    Komičtí jsou ovšem členové proruských skupina na Facebooku, kteří opravdu chrlí nesmysl za nesmyslem. Dozvěděli jsme se mimo jiné, že ruští hokejisté odešli z ledu proto, že jim nezahráli hymnu. To jsou mně věci, odkdy pak se hraje poraženým týmům na hokejovém mistrovství hymna? Hloupost holt nezná hranice.
    • napiš i něco o ostudném chování prašivých kanaďanů
    • Tys nám nějak bouchnul *1* Je zábavné zde potkat tak naštvaného psychopata. Ještě to odnese tvé zdraví. Aby ti z toho nepraskl přehřátý a přetlakovaný úd..... *16* *15* *16* *1* *16*
    • Nazdar kozomrde, ještě tě to d.mentní kydání baví? No nedivím se, jsi tady pořád vylepenej, protože jinak se s tebou nikdo nebaví, ani dveře od haj.lu néé. Všichni tě mají plný zuby, ty smradlavá kafilérko. I tu kozu musíš pořádně uvázat, když ji ojíždíš, jinak by utekla, jen co vidí tvoji Quasimodovskou figuru zdaleka. *15* *15*
      • Nonstop vycapenej na Tiscali jsi jedině ty ruský agente zlej BTW Rybanne trolle *2* *2* *2*
        S tím hlasováním podvádíš moc okatě ruskýá buuzerante *1* *1* *1*
    • Je to jeden z nejhorších zločinů ruských komunistických zločinů v Polsku. V červenci 1945 oddíly rudé policie NKVD povraždily v okolí městečka na polsko-litevských hranicích téměř 600 lidí.

      O této kauze se zmiňuje polský historik Grzegorz Motyka v článku s příznačným názvem Osvobození nebo nová okupace v sobotní příloze Lidových novin Orientace. K tomu není co dodat. Zatímco v případě Československa se dá ještě s přivřenýma očima přijmout teze, že Rudá armáda nás osvobodila, kdežto Sovětský svaz okupoval. U našich severních sousedů panuje shodný názor, německou nacistickou okupaci vystřídala ruská komunistická.

      Rusové se v Polsku chovali jak v dobyté zemi, rabovali, ale především zabíjeli, zatýkali a deportovali do gulagů hrdiny polského nekomunistického odboje ze Zemské armády. Násilím byla Polsku vnucena komunistická vláda, kterou nikdo nechtěl.

      Proto také z Polska nemohly odejít sovětské ozbrojené síly. Sám Stalin varoval polské komunisty. „Vy teď máte takovou sílu, že když řeknete dva krát dva je šestnáct, tak vám to vaši protivníci odsouhlasí. Nicméně jakmile by se stáhla sovětská vojska, tak Vás postřílí jako koroptve.“
      Ruští komunisté pokračovali v roce 1945 v Polsku v nacistické politice teroru. Důkazem tomu byly tzv. protipartyzánské akce oddílů hrdlořezů s NKVD. Proti polským nekomunistickým odbojářům sice rudý režim zpočátku nasazoval jednotky Polské armády, ale tyto akce končily fiaskem, protože polští vojáci odmítali bojovat v lesích proti svým krajanům. Tak do toho museli jít Rusové.
      • To je ovšem jasný důkaz okupace, Rusové na cizím území potlačují domácí odboj. A v červenci 1945 při jednom takovém zátahu povraždily jednotky ruské komunistické policie 592 bezbranných civilistů u městečka Augustów nedaleko hranic s Litvou. Rusové přišli v noci, obklíčili dům, přítomným mužům řekli, aby se oblékli, že půjdou k výslechu, a brzy se vrátí. Ve skutečnosti byli tito lidé popraveni a pohřbeni neznámo kde. Připomíná to něco? Jistě! Nacistické šťáry jako přes kopírák. Rozdíl by akorát v tom, že Němci likvidovali rasově méněcenné jedince, kdežto Rusové pro změnu zabíjeli lidi z nesprávné „třídy“. Obojí teror měl společné jedno, vraždy lidí nikoliv kvůli tomu, že by se něčeho špatného dopustili, ale kvůli příslušnosti k nesprávné lidské skupině. Pro srovnání, v červnu 1942 postříleli nacisté v českých Lidicích 173 mužů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit