Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DAlší trapný multikulti proimigrační a proislamizační článek.
    Islamizace a Afrikanizace Evropy velmi pokročila, jen za poslední dva roky se do EU dostalo téměř dva miliony kolonistů z Afriky a muslimské Asie. Místo, aby tiscali přišlo s nějakým vlasteneckým článkem, tak píše jak jim totalitní EU káže.
    • Je to jak přes kopírák. Nenajde se jediný novinář, který by si troufl napsat to, co si myslí většina lidí. Je to jak za socíku. nebo ještě horší, protože tenkrát jsme věděli v čem jsme a těšili jsme se na změnu. Tady nevím, co by změnu k lepšímu přineslo. Pomalu se propadáme do bahna a tiše tomu přihlížíme. Kdo něco řekne, je okamžitě bandou dobroserů dehonestován. Toto fakt není demokracie. Alespoň taková, jakou jsem chtěl a jakou jsem si představoval po revoluci.. Naopak mám pocit, že se pomalu, ale jistě vracíme k totalitním praktikám (cenzura, trestání názorů i ta podpora něčeho nezákonného - migrace)
  • Pravda, třeba takový p. Kalousek má program přes 25 let stejný a je tedy průhledný, jasný a nabízí řešení. Zadlužit, odklonit do svých kapes, obelhávat a hodně hodně načerpávat energie ze dna lahví.... *5*
    • jenomže ty lahve jsou prázdné. o to se postaral Milosh Bubble Bum *1*
    • *1* *1* *1*
    • ale chtěl zlevnit výživu pro děcka, což by se mi teď moc hodilo..

dětem prý boršč moc nejede
  • Autor zase záměrně zaměňuje nesouhlas za nenávist. Nechcete si vy sluníčkáři a dobrosralové vymyslet už něco jiného? Tahle ohraná písnička už působí dost trapně.
    Ale to autor jistě ví. Možná na víc nemá.....
    • Přesně, ale tenhle článek vznikl jako politická objednávka poradců pana Srálbotky, lokaje Eu a poddaného Makrely.
  • se především nebojí nazývat věci pravými jmény.A za to mu patří velké uznání.Protikladem je mu lucemburský ministr zahraničí.Neuvěřitelné, že taková pidizemička má takovou funkci.Klidně mohla zastávat uklízečka na úřadu vlády.Ostatně tady tento bezvýznamný šmudla k ní nemá daleko.V rozhovoru pro media skučí, že má záchvaty když země V4 odmítají uprchlíky.Ale hochu - to je jenom dobře!Protože pokud takový kabaretiér natáhne ráfy bude to jen dobře.Tady není vůle ani zájem integrovat vyčurané vyžírky, kteří přicházejí bez dokladu peněz .....Ale s obrovskou vůlí parazitovat na systému, rozmnožovat se a vzývat toho jejich fousáče v turbanu.Je na nás jim toto zarazit a těm co už tady parazitují, jejich pobyt znepříjemnit!
  • "...Slabina všech Okamurovců nebo Konvičkovců spočívá především v tom, že nenabízejí nic pozitivního, příliš se upínají na nebezpečí, která podle nich hrozí..." - jaká slabina??? To, že hledí i dál než na náš český dvoreček, který je zaplivaný tak, že ani ti imigrani sem ZATÍM nechtějí??? Nelegální migrace (ve skutečnosti invaze) a islamizace jsou největším současným nebezpečím Evropy, možná nesrovnatelným ani s II.světovou válkou - protože tehdy existovaly proti Hitlerovi jasné a početné síly, zatímco dnes se většina evropských "státníků" tváří, jakože všechno je v pořádku a nic špatného se neděje?! A proto není nic důležitějšího, než abychom my, občané Evropy, volili Pedigu, FPÖ, Jobbik, Mariána Kotlebu nebo Úsvit!!!!!!!!!!
    • Přesně tohle jsem si po přečtení také zkopíroval a chtěl autorovi omlátit o čumák.
      Autore, autore, ty presstitute jeden, dokud se tento zásadní problém nevyřeší, tak není proč řešit cokoliv jiného! Tady jde o holé bytí! Napřed se musí zvítězit v této válce a potom se bude řešit další! S milionem neandrtálců a pod diktátem německo americké unie, bychom už nic stejně nevyřešili! A jaké jsou jejich šance? To nech na voličích! *16* *16* *16*
      • Diktát neandrtálců z Kremlu snad byl lepší? *16* *16* *16*
        • Máte těžký život, když si denně musíte vybírat mezi tím, jestli si řeknete někomu o facku nebo kopanec do zadku.
          To většina lidí neřeší a nechce ani facku, ani ten kopanec. A věřte, že to jde v pohodě. Ale pokud to tak chcete, tak se toho držte *1*
        • Nebyl lepší. Diktát je vždy jen diktát a já si nepřeji, aby to kdokoliv zkoušel. Takto má postupovat naše země a naši politici. Chcete partnerství? Proč ne, ale není možné aby kterákoliv strana měla nějaké výhody, či jiné povinnosti. Nebo aby někdo rozhodoval o druhých. To je nepřijatelné! A to se děje v německo americké unii! *12* *12* *12*
        • Vypadá to, že jo!!!!
  • Radeji oni nez kalousek
  • To,že rozdmýchávají vlnu nenávisti proti zde šestadvacet roků vládnoucím lumpům je jediné rozumné co se dá ve stávajícím kapitalistickém svinčíku rozumného dělat.
    • Souhlas,jestli tady někdo šíří nenávist tak to jsou tzv.redaktoři a písalkové z Tiscali.Bylo velice smutné se dívat v Blesku na lidi,kteří za to,že se můžou zadarmo nažrat a nachlastat na Ruském velvyslanectví Tak i zapomenou,že včera byli v KSČ a dnes si hrajou na pravičáky.Jmenovitě Klaus,Štech,Slováček ,Fischer člen zatajené KSČ a styděl se chudák,že tam vstoupil,Svoboda,svazák Slota -Nečas s manželkou morálka sama,Hamáček zkrátka radost pohledět,tolik křiváků tam nebylo ani v r.1948.Kdo tam byl oprávněně byl Zeman a šapito.Je to trapné,noční vlci jsou frajeři bylo to trapné a jsem rád,že větší část národa prokoukla tu havlovskou komedii.Bylo mi smutno.
  • josef.servit.9
    Pane Bican nebolí Vás často hlava ? Nebo vás platí jako užitečného iddiiootta.
  • bicane, bicane, ty hatefree šikulo... *6*
  • to se zase autor vyznamenal! Je třeba pořád a všude připomínat, že je tady permanentní hrozba vniknutí parazitů.Parazitů kteří chtějí, abychom je nazývali uprchlíci.Minulý týden Mnichov : na náměstí a v parcích posedávají mladí muslímáci.Surfujou na mobilech, pokřikují na lidi, dělají narážky. Kdeže je někdejší čistota.Hromádky vajgů, v koutech náměstí nachcáno, mnohne smrdí hoovna.Banda vyspočívaná se zajde do lágru vyspat a najíst.A takto celé týdny.A právě abychom tady nemuseli takové parazity živit celá léta, ošetřovat je ve nemocnicích, držet na vazbě ..... je třeba se proti nim permanentně stavět!Protože jinak se ONI postaví nám.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit