Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nu dááááááááááááááá
  • Se starými lumpy u moci musí mladá generace jednat hrdě a trdě.A to tak tvrdě,že všichni lumpové co Česko zbídačili začnou masově velebit nebožtíka Hitlera ,že jaký to byl podle nich na lumpy veliký humanista.Kvalitní bejkovec porěš zadky zlumpačelých důchodců.
  • http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/403094-z-postoju-zemi-visegadu-k-uprchlikum-dostavam-zachvaty-stezuje-si-asselborn.html
  • Vy nakonec děláte Babišovy ztrytou Reklamu, aniž Vám o to jde, a nebo ANO??!!!! *7* *1*
    • tvůj komentář je přímo úměrný názvu tvého nicku *15*
  • To jsou Zemanovi kamarádi.
  • Anděle a Tiradore! S tím vaším náckem Kotlebou jděte do háje.
    Pokud někdo nosí Hitlerovský knírek tak je jasný pro koho mu srdce bije.
    Rádikální Islám je extrém proti kterému je třeba tvrdě bojovat ale je třeba bojovat proti extrému v podobě nacismu.

Okamura a spol jsou jen populisti. Mají jen pár naučených hesel ale když jde debata do hloubky tak se ukáže že za tím už není nic. Vystoupit z EU řve tu Okamura. A co dál? Pro ČR kde většina majetku patří zahraničnímu kapitálu by to byla ekonomická sebevražda.
    • Zlej troll tirador...sice to tak není, ale rýmuje se to. *14*

Já jsem tady Kotlebu nejmenoval. A taky proč, když je to slovenský poslanec, ne český. *8*

Vystoupení z EU je zásadní věcí, která musí být provedena. Přes to nejede vlak. Stejně tak z NATO. Nabízí se tady ihned varianta, a tou je V4. Jak v podobě ekonomické, tak v podobě obranné. Já jsem srdcem pro neutralitu a lá Švýcarsko. Což současně nevylučuje úzkou spolupráci s V4. Diktát EU-Lisabonskou smlouvou, je pro mne nepřijatelný. Pitomosti EU hujerů a jejich kompletní neschopnost vést Evropu rovněž. Řízená Islamizace Evropy je toho jasným důkazem. Já nevyjednávám s teroristy. Já nejsem křesťan, ani žid. A USA je největší zlo. Ne Rusko. Tečka.
    • No ve větších sračkách snad už ani nemůžeme být. Zkusit by se to mělo a myslím si, že nebudeme sami, půjdou i další. *3*
  • Stoupenci Putina jsou hlavními viníky fašizace ruské společnosti, ve které jsou názoroví oponenti kriminalizováni, zastrašováni, přepadáváni, vyhazování z práce a také vražděni. Výrazně se na atmosféře strachu podílí hnutí Naši.

Dánsko-ruský dokument Polibek do Putina, který včera odvysílala ČT 2, ukazuje pravou tvář současného Ruska na příběhu mladé novinářky Máši Drokové a opozičního žurnalisty Olega Kašina. Máša kdysi dala pusu samotnému prezidentu Vladimíru Putinovi, v 16 letech se stala nadšenou mládežnického hnutí Naši, které je těsně spjato s vládnoucí stranou Jednotné Rusko, udělala v něm kariéru, stala se jeho tiskovou mluvčí, měla auto, dostala krásný byt v Moskvě, zkrátka na ruské poměry Dolce Vita.

Byla však přemýšlivá a začala mít pochybnosti. Jako inteligentní děvče pochopila, že hnutí Naši má dvě tváře, jedna představuje radující se mládež na setkáních, táborech atd., ta druhá je však daleko horší a odkazuje, že putinovská sekta je ve skutečnosti křížencem SA a Hitlerjugend. Tito fanatičtí mládežníci napadají opoziční demonstrace, mlátí jejich účastníky a přepadávají nepohodlné lidi. To vše se souhlasem Kremlu a samotného Putina. Atmosféra stejná jako v Německu ve třicátých letech minulého století před uchopením moci Hitlerem.

Úplně mrazilo ze scény, kdy zfanatizování putinovští mládežníci kráčeli ve velkém průvodu Moskvou s hrdě vztyčenými cedulemi, na nichž byla fotografie a jména údajných zrádců Ruska. Jednou došlo i na novináře Kašina, kterého před jeho domem surově zmlátili a téměř zabili „neznámí pachatelé“, i když je obecně známo, že za tímto zbabělým a zákeřným útokem stojí hnutí Naši. Jenomže má to nejvyšší možné krytí a tak ruská policie jaksi viníky neumí dopadnout.
    • Je to důkaz otřesného stavu ruské společnosti, ve které vládnou totalitní a fašistické prvky. Neonacisté nejsou u moci na Ukrajině, ale v Kremlu. Jak se však říká, všechno zlé je k něčemu dobré. Brutální přepadení jejího oponenta, avšak zároveň kamaráda Olega Kašina bylo pro Mášu poslední kapkou pochybností a impulsem k tomu, aby se s hnutím Naši definitivně rozešla a přidala se k opozici.

To, že ruská společnost je nemocná, a je v ní plno netolerance a lhostejnosti, dokazuje i video, které koluje i po českých webech. V něm ruští mladíci natočili, jak pomáhají lidé v USA a v Rusku těm, kterým se na ulici udělá špatně. Tak v Miami na Floridě přispěchali kolemjdoucí na pomoc ležícímu okamžitě, v Sankt Petěrburgu si ležícího si hodinu nikdo nevšímal.
  • Nejrozumnější je to co se po komunistech prolhalo k moci a Českko zbídačilo co nejkrutěji odporazit na katovských mučírnách.Navíc znárodnit veškerý majetek těchto vlastizrádných rodů.
  • Kotleba na Slovensku zabodoval. Chce to pevnou ruku a dobrý výběr spolustraníků, včas eliminovat kariéristy, kteří se vezou na vlně. Konvička není ten pravý, je to idealista, něco jako pravdoláskař Havel. A Babiš, to je článek proti ANO, ten jedinej za to stojí. Je tvrdý podnikatel, jinak by to nikam nedotáh a jeho práce ve vládě je vidět. Bohužel v demokracii se obvykle dobrý nápad, který někomu nevoní, přehlasuje a ani taková šajba jako Babiš s tím nic nenadělá. Proto tvrdí, že politika je špinavá věc a jsem ráda, že to nevzdává a jde dál. Třeba se zadaří, věřím mu!!!!
    • Politická situace na Slovensku stojí za prd. Kotlebovi někteří poslanci jsou vymaštěná paka s fašounskými sklony. Kotleba se jako takový už "kontroluje". To zatím z toho mála, co je možné sledovat.
      • co to tady planceš?Jedinou chybou pana Kotleby bylo že před volbama už v zárodku ukázal na lumpárny vládních stran.Ono je to tam jak u nás za vlády ODS.Všichni přikrádali ale nikdo nic neřešil.A najednou jsou z ODSáků hnoji všech hnojů.Ano tak jak tomu vždy bylo.Pan Kotleba ukázal prstem a pojmenoval lumpárny.A to dělá permanentně.A to je jedině dobře.Nikomu z normálních lidí nevadí nadávky kterými je častován.To už tak zloději, veřejně přichyceni dělají.
        • Já nic neplancu, blvoňu. Kotlebu sleduji na všech dostupných videích. I proto jsem napsal, že se "kontroluje". Nebylo tomu vždy. Ty jeho uniformy, kožené kabáty, vodca, a další indície byly a on se k nim už nehlásí. Ale je pravda, že jeho někteří poslanci se tak nekontrolují. Pusť si videa a potom mudruj.
  • Už nebožtík Hitler bral Čechy jako méněcennou rasu a chtěl je odsunout na Sibiř.Když se podívám jaké lumpy už šestadvacet roků obyčejný český blb volí,tak se ukazuje,že měl nebožtík Hitler pravdu.Pokud nás nemají převálcovat rozumnější a dravější národy,tak to chce urychleně uměle zvýšit inteligenci národa Čechů.Je třeba začít u důchodců.Těm za většinovou troubovitost a lenost přemýšlet odebrat volební právo aby nemohli mladé a budoucím generacím nadále škodit.Jejich inteligenci začít zvyšovat tak,že se jim za jejich troubovitost začne vyplácet zasloužený a spravedlivý důchod převážně na holý zadek bejkovcem.Ve zdravotnictví bude třeba a by většina důchodců,za podíl na instalaci stávajícího kapitalistického svinčíku,měla nárok jedině na bábu zaříkávačku a i tu si platit ze svých úspor.Uvedená opatření zapříčiní rychlé zmoudření důchodců.
    • Klas Jaroslave, zase viróza? Přestaň chlastat nebo skončíš jako ten virotik na hradě.
      • Klas Jaroslav na Hradě skončit nechce,protože mu prezidentování nevoní.Ten se po revoluci chce v poklidu katovské mučírny věnovat roztrhávání prolhaných politických hub a sexu.
    • zdar primitive, ačkoliv tě zlej trolle obdivuji za non stop agitováni pro rusa, už je toho celkem moc ty zaprodanej vlastizrádče, přece jen jsme češi, všem je tu s tebe na zvracení, levice nejsou takový šašci jak je tu prezentuješ *11*
      • mám stejný názor
        • i já
      • souhlas

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit