Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rád bych se dožil dne kdy cigarety budou v Č.R. zakázané a kouření se stane ilegální čiností.A nechci vidět jak ministru financí potom spadne brada.Někdo kouří,někdo pije a druhej má rád holky.Svádět vše na cigarety je alibismus.Spousta nemocí je způsobena vlivem civilizačních vymožeností.Počínaje potravinami,chemií v každém výrobku který kupujeme,exhaláty z aut,továren,a kdoví z čeho ještě.Dnes budeme omezovat kuřáky,zítra zase lidi co mají rádi jídlo,potom vlítnem na pijáky a pak to teprve bude bašta budem vzorem sami pro sebe.Už nebudeme lidi ale roboti co jdou do rachoty a dělají jen to co nám nařídí ty nahoře.Také bych dával odstrašující obrázky na balené maso,barvy na vlasy,šampony,prací prášky prostě na všechno.Pak by to bylo OK. *1*
    • Máte Recht Cecilko. EU je už město v Bruselu - zákazy, příkazy etc.. Vesměs jsou to trafikanti a paraziti, kteří si žijí nad poměry a za nic neručí. Co jsme slyšeli třeba od těch našich zvolených ? Do těchto voleb jsem nikdy nešel a nepůjdu.
      • A to je velká chyba nechodit k volbám. *9*
  • Navrhuji na krabičku dát foto kuřáka Kalouska. On jde příkladem, aby ostatní posílili státní kasu.
    • A co dát tam obrázek Milouše Becher-Hruškovice?
      • A co takhle kdyby byla Haflovice, Klauzowice, Kraďouskovice nebo Zemanovice, he? *15*
    • A k tomu ještě nápis: Z ceny této krabičky cigaret odvedete p. Kalouskovi částku ... Kč
  • Teto smějící se zločinec je velmi chytrý a svou kampaní proti cigaretám jen zakrývá další připravovaný zločin TOP09 a to další připravované tzv.nadstandardy:
    ...Představte si že vyslovil názor že připlácet si budeme moci v nadstandardním režimu třeba za lepší náhradu koleního či kyčelního kloubu....je to zločinec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Tedy kdo na to nebude mít ten dostane vozík, v případě např.koleního kloubu a vpřípadě kyčelní náhrady dostanete starší technologi která vám vydrží fungovat cca 10 let a pak hurá na další řezání-(((....nové technologie umožnují výměnu kloubních hlavic a lůžka pouze jednoduchým zákrokem ale to bude jen pro zbohatlíky a zloděje kteří nakradli a ne pro poctivé zaměstnance!!!!!...hnus a hyenismus nic jiného......
    Řítíme se do pasti amerického zdravotního systému kde lidé jsou i ponecháváni na ulici bez pomoci......tam až to chcete vy pravičáčtí sociopati dotáhnout???????
    Občané pozor!!!!!!!!!!..běžte k volbám a volte levicové strany jinak skončíte jako otroci na ulici a léčit se můžete sami!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Český Mengele, experimentovat se zdravím lidu a bohatnout na smrti. Klasický doklad o fašisaci společnosti, když je tento vrah vůbec na svobodě, nerci-i ve vládě..
  • Vážený pane ministře a vlastně i všichni kdo si tento příspěvek přečtete,,jsem kuřák ale jsem proto aby kuřáci respektovali nekuřáky tím myslím aby se nekouřilo tam kde jsou nekuřáci,pokud jde nekuřák do restaurace kde ví že se kouří tak tam jde na vlastní nebezpečí.Myslím ,že je dnes dost velký výběr v kuřáckých i nekuřáckých restaurací,vináren i barů.Pokud někdo nemá rád pizzu tak si taky nejde sednout do pizzerie,chci tím říci ,že ano pro respektování nekuřáků ale nejsem pro aby se tady zaváděli nějaké rádoby právní definice kdy kouřit,atd,jsme svobodní lidé a je na každém z nás co dělá a jak nakládá se svým zdravím,možná začnete říkat že zdraví kuřáka stojí víc peněz zdravotní pojišťovny ale myslím,že zas tak zásadní to nebude znám plno svých kamarádů co nekouří a mají horší zdravotní problémy než já kuřák.Prostě si myslím,že zakazovat nebo spíše omezovat nekoho něčím je nesmysl,pokud chceme aby mladí už od 12 let nekouřili tak zpřísněme rodičovskou výchovu,zdražme tabákové výrobky ale určitě se to nezmění tím že řekneme ..tady se kouřit nebude,,
  • Tyto " spasitele " světa bychom měli posílat na nucené práce, aby neměli čas vymýšlet blbosti !
  • ale nezůstávejme v půli cesty. Před každými zprávami by měl být přes celou obrazovku obří titulek POLITICI A JEJICH STRANICKÉ MAFIE ŠKODÍ ZDRAVÍ. způsobují zadlužení, exekuce bezdomovectví podvody zločiny jedovaté potraviny nefunkční zdravotnictví zemědělství armádu sociální a důchodový systém. VYHNĚTE SE VOLBÁM!!!!!
  • Český člověk je prazvláštní živočich. Dva porevoluční prezidenti hulí a bumbají, ale u jednoho se o tom nesmí mluvit a psát, nebo to nevadí, ale druhému to je vyčítáno.
    Nejsem příznivec ani jednoho, takže vysazený nejsem.
    • První prezident je pořád, i po smrti pro představitelé současného režimu ikonou, naopak nynější prezident je pro režimní představitele nežádoucí omyl, který se podle jejich plánů prezidentem neměl stát.
      • On totiž ten první president byl MORÁLNÍM VZOREM. Což se o druhém kvůli jeho lhaní a křiváctví říci nedá.
        • Morální vzor žijící za kapitalistické peníze.
          • Omyl za tvoje, za moje, za naše
          • Kdyby za kapitalistické ,za naše !! A opilec,lhář a vrah nemůže být vzorem !
            • Upřesňuji, za kapitalistické peníze do roku 1989 a po roce 1989 opravdu za naše. A těch operací a co to stálo ? A platil to ze svého ?
        • ...moralnim vzorem, kterej hulil, chlastal prvni ligu, pri druhe volbe skemral o hlasy u komunistu a pro jistotu jeste nechal zavrit do basy poslance Sladka a pri tom vsem mel plnou hubu pravdy a lasky... To je ten MORALNI VZOR
  • Proč ten dobytek nenechá dát na polský potraviny nápis pozor konzumace je životu nebezpečná,dodávají nám kvalitu že by to ani pes nežral,ze chcíplejch nemocnejch zvířat a nestačí jim že to solí posypovou solí,jsou to podvodníci a naši činitelé jsou taky pěknej dobytek a na cigaretách by měl bejt nápis že než stačíte vykouřit jednu cigaretu vláda a spol .stačí prošustrovat stokrát víc než si dovedeme představit !
    • protoze ODSak
  • Kdyby se pan "ministr" radši staral o to jak se postarat o nemocné a nestaral se stále o to jestli někdo kouří nebo ne, teď nedávné jsem by¨l v německu a tam je každej druhej jak tovární komín, včetně žen, a to se nám tady snaží nemluvit že se tam nesmí kouřit (možná nesmí, ale v tom případě to nikdo nerespektuje), tahle přiblblá kampaň jen zase nase.e lidi!! *16*
    • Ba,ba,specialitou všech politiků je vždy zástupný problém,ono se něco najde.
      A podstatné jako vždy se neřeší.
  • Pana ministra už i jako nekuřák resp. napravený nekuřák v roce 1987 neberu vážně. No a jak to vlasně myslí s těmi pseudocigaretami ? On už je tím vším tak posedlý, že by si zasloužil trafiku v EU parlamentu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit