Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem nekuřák, ale takhle blbě útočit proti skupině spoluobčanů - kuřáků? Co alkohol - to je OK? Jak působí na mladé sportovce název naší nejvyšší fotbalové soutěže - Gambrinus liga? Chlast jako sponzor olympijského sportu? A k tomu prachy z hazardu (SAZKA, SYNOT)? Tak proč ne třeba Marlboro liga? Likvidují kuřáci své rodiny jako alkoholici a gambleři? Nemám rád kuřáky, ale co je tohle za zas.anou dlouhodobou kampaň?!!!
    • rozdil je v tom, ty jantare, ze o chlastajim sousedovi pode mnou vubec nevim, zato o hulicim sousedovi pode mnou vim velice dobre .. teda jestli to dokazes pochopit
  • On je dnes halloween ?? co ta milionářská příšera ? jeho starosti na mou hlavu.Ksindl ! *16*
  • Ja si mylsim ze pan ministr si koupil hlavne hodne luibrigacniho gelu aby mohl lezt Kalouskovi do riti .to co zase pronasel v Tv je fakt neco .Taky jsem kouril nastesti jsem se tohodle zlozvyku zbavil ,ale na druhou stranu jen jedna vec pokud pretanou vsichni kourit jak pan ministr chce ,normalni lide na to doplati tim ze jim zvednou naprosto vse co se da koupit protoze v tom monete zacne Kalousek hodne ale opravdu hodne nadavat protze mu z rozpoctu zmizi strsna spousta penez z dani z prdane hodnoty a spotrebni dane .Tudiz pan ministr sice usetri zdravi danovych poplatniku ale na druhy strane je ozbraci jestevic.
  • Včera byl Světový den vody. Všiml si ho někdo z novinářů? Nechám stranou, že i vodoprávní úřad neví, že je vodoprávním úřadem, takový tu máme mrdník, vašnosti.
    Každá akce proti kouření působí spíše jako reklama na kouření.
    Kdysi, opravdu kdysi jsem shlédl jakousi studii, kde se uvádělo, jak působí nikotin na ženský mozek a na mužský. Lze tomu věřit, žena kuřačka vykouří cokoliv, komukoliv, kdekoliv... Když chlapovi řeknete, že tam a tam od do nebude kouřit, tak prostě kouřit nebude, zatímco ženská spáchá státní převrat, aby si zapálila.
    Za fašismu platilo, "Německá žena nekouří", a šlo to. Po převratu v ČSSR není ulice, kde by nepostávaly před svými kvelby prodavačky a nevypalovaly si zobáky, zatímco mají zboží pokryté vrstvou prachu - cikáro je přednější. Takže nikotin u ženy devastuje osobnost. Říkám jim, dříve než se vám rozpadnou plíce, rozpadne se vám osobnost. Žel, je to tak... Smrdí a vagle jsou od hlubokých hvozdů až po rušné ulice. Smrdí a dělají bordel, beztrestně.
    • Nejhorší je, že přibývají hojně mezi kuřáky mladá děvčata. Když jde člověk po městě a pozorně kouká, vidí se žvárem v puse víc mladých holek než u stejně starých kluků.
      • To je dáno tím, že ženská "myslí" ku.dou a tak se rychle přizpůsobuje tomu co dělají ostatní slepice v hejnu.
        • A čím myslíte Vy? Na hlavu to taky nevypadá.
      • Kdyby raději ty holky hulili kokoty, tak by to měli zdravější a hodně chlapů by se našlo co by jim dalo kuřbu. *1*
        • A ty si myslíš, že jsi vtipný?Předtav si svoji dceru---
  • Co řešíte,už staří indiáni kouřili.Sice né tento dnešní sajrajt,ale kouřili.Jak je dnes známo,tabákovník již neroste v plantážích,ale v pěstitelských stanicích.Upřímě,jsem kuřák a neobtěžuji pokud možno tím nikoho.Není to vanilka a myslím že pokud ministersvo bude takto "útočit"na kuřáky,nic nesvede.Jsou to jisté peníze do kapsy,mladí si tím dávají sebevědomí.Jenže výrobci cigaret ovládají hodně a jsou v porovnání s farmacií asi tak stejně u koryt zisku.Myslím že je třeba jedno,bud je to zdraví škodlivé a tím by se to mělo zakázat vyrábět a dovážet,nebo at kouří kdo chce a odpustit si hloupé varování na cigaretové krabičce.Samozřejmě brát ohled na ty co nekouří či si to nepřejí dýchat.
  • Spousta mladých žen- cigáro, mobil u ucha, pes na vodítku, prcek pobíhá poblíž..
  • Kouřil jsem v životě jednou a vykouřil jednu a ještě necelou cigaretu. No a bylo mně tak *11* , že za mnou mohli medvědi týden klouzat. Přál bych tohle každému začínajícímu kuřákovi a pak by se mohl jako já stát antikuřákem. ... raději si nechávám ... *2*
    • "... medvědi mohli týden klouzat" ... *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Tady nejde o kouření, chlast škodí a rozbíjí rodiny, gembleři totéž, drogy zabíjejí a v pohodě je v praze veřejně mládež koupí na náměstí. Ale škodí kouření, vepřové, máslo a kdo ví co. Proto se dováží z polska, tam je "lepší". Znám také blby co si hned po napsání příspěvku hodí plus, ti škodí nejvíc. nebudu jmenovat, že rudolfe blbe na entou. *16*
    • at si kazdej zere a chlasta co chce .. .to je mi zcela fuk, tim me narozdil od kuraka neobtezuje ... v tomdle je ten problem, ze huleni obtezuje ostatni, chapes to ty jantare ?!
  • Nezávidím nekuřákovi/nekuřačce, když si vedle něho/ní lehne partnerka/partner, co smrdí jako zatuchlá prohulená popelnice. *11*
    ... i když jsou výjimky ... *3*
    • Jsou, kdysi jsem slyšel, že správný chlap má smrdět tabákem, koňma a kořalkou, pak jsou prý ženské v transu.. No nevím, já jsem nekuřák...
    • Třeba to partnerovi/ partnerce voní! Proč se jim do toho míchat?
  • Hegr a tahle imbecilní vláda škodí, strasuje a otravuje. Kdyby jen jejich voliče, tak jim to přeji, ale otravují i jejich nevoliče a těch lituji. Voliči týhle garnitury gestapa, chcípněte na rakovinu. Na to, abych věděl co jste za póvl nemusím kouřit jako gauner geodet nebo co kalousek. Chcípni v bolectech ty pojebanej rentgenologu, a hodně dlouho v nich chcípej dobytku!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit