Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • My se Vás nebojíme, my se modlíme aby jste to dali do pořádku co nejdříve. Kapacit máte dost. Ale ještě není Váš čas, švejkovi ještě není zle *16*
    • Dost bolo švejkov v českých luzích a hájích, ale rozum se jaksi taksi po hrstích vytrácí...Kde ho ale vzít, komunisti a nekrást?, toť filozofikcá otázka?
      • Ono tu jde ještě něco ukrást? Ftip týdne vepřová hlavo *12*
  • Zde je dle příspěvků jasně vidět, kdo se koho bojí. Já dělím komunisty na komunisty a komunisty. Jedni patří do nuceného výseku, v noci ze 17 na 18 listopadu 89 sežrali stranickou legitimaci a jsou zalezlý v ODS a dalších partiích gaunerů a jejich parchanti, nenažraní stejně jako ku*vy co je vy sra li, druzí jsou slušní občané této země. Mají své vize, kterým se nikdy nezpronevěřili viz KSČM. Nejsem komunista, nikdy jsem nebyl ale mám možnost porovnávat a tak porovnávám.Bylo uděláno spousty chyb do roku 89 ale po roce 89 nastala doba temna pro československo a lid v něm, chápej obyčejný lid. Budu sice levné sousto pro ty první z nich ale jste mi vážení u p r d e l e. Vy mi výplatu nedáváte. *16*
    • Myslím,že musím souhlasit,protože jsem stejného názoru a o opravdové demokracii něco vím.Ta je budovaná na sociálním státu a ne tady tou pakáží,která se vzhlédla v nedemokratické a roztahovačné USA.Kam se nastěhoval póvl z celého světa např.i od nás.Okupační armáda USA jim dala za vraždy ve svých zemích imunitu.
  • *6*
    • Zatím nepopravovali....jako jedna dnešní levicevá strany, která říká o sobě demokratcká. Opět největší podnikatelé budou největší komunisti..
  • Ať si kdo chce co chce říká , fakta jsou nesmazatelná.Kdo mně může jmenovat nějakého současného poslance, nebo ministra, který se nějak nenapakoval, zdůrazňuji nějak!Přitom víc jak třetina obyvatel státu trpí chudobou!Lidé nemají na činže,na školní pomůcky pro své děti, na zdravotní péči, léky atd.Při tom různí Kožení, Dalíci, Řebíčkové se otevřeně smějí současným mocipánům do očí, protože aniž by nějak pracovali, nahrabali si astronomické majetky.Za totality byla zdravotní péče zdarma, děti dostávali učební pomůcky zdarma, obědy měli za tři koruny,pracující j žáci a studenti jezdili do práce za pár korun, a přesto ti zločinní komunisté dokázali nashromáždit státní majetek v hodnotě bilionu korun!Fakt ale je, že se stály fronty na banány.Dnes banány hnijí ve vitrinách obchodů, protože lidé na ně nemají, ale stojí se fronty na práci!Státní dluh je téměř dvoubilionový a přesto se najdou současnou impotentní proagandou zdebilnění jednotlivci, kterým tento antihumání, zkorumpovaný a navěrohodný režim vyhovuje! Inu lidská blbost je nekonečná.
    • Jo,jeden takový zdebilněné individuum je zrovna nad tebou a teď zrovna používá nick Pišta Žiga.
  • A oni už někdy nějakou chybu udělali? Jakou? Když existují od 1990.
    • Počkej, až se probudí pravičácký prasata, ty tě roznesou na kopytech *1*
  • Například ČEZ bych zestátnil určitě.
  • Já doufám ,že to bude brzo bývalý pravicový občan .A REMEK bude for president!Té svoloče bylo již dost odrodilých komunistů od KSČ.Jedině KSČM!!
    • Matka -strana- je vždy pravá, ale otec je nevždy nejistý...
  • Je nutné pořád dokola zdůrazňovat kdo, kde a jak moc krade? Ono se to evidentně dobře říká, že všichni politici kradou , a proto je lepší volit to "menší zlo". Každý normální člověk si myslí, že v té politice je ta menšina, která si to tam hrabe pro sebe (a možná to tak i je) ,a že on, ten normální člověk s tím nemůže nic udělat. Ano ta zločinnost tam bezpochyby je. Ale bezesporu důležitější než tato ohraná písnička je, jakou politiku ta strana dělá. Jestli pro dobro státu, nebo naopak. Jestli se snaží krotit dluhy, nebo ne. Jestli se snaží dělat důležité reformy, jít dopředu, nebo stagnovat, nic neřešit, lidem slibovat, dávat a zadlužovat a nutné reformy, co nejvíce oddalovat. Takže je někdy lepší nepolemizovat o zločinnosti v politice, o které normální člověk nic neví, který by se jí často také zúčastnil, kdyby měl na to tam být. Většina lidí když stojí před volební urnou, tak vidí jen krátkozrace. Když beru dávky tak budu volit toho, kdo mi je dá nejvyšší. Když podnikám, budu volit toho kdo mě nejméně zdaní. To hlavní je ale volit toho, kdo udělá/dělá pro stát a tím pádem i pro občany nejvíce.
    • To folt:
      To je vyjádřeno velice přesně. Bohužel, mnoha lidem stačí zamávat buřtem před čenichem a jdou toho mávače volit.
      • A né jenom komunisti!Takový pán Abrahám z Brna co vlastní drom,dal důchodcům(pořadatelům) guláš a pivo na schůzi a oni mu odhlasovali vše
        co chtěl.Teď si staví vilu za 30 melounů.Kde na to vzal?Všechno s tím bývalým
        ministrem školství takhle pěkně sehráli! Za k...y je pověsit do průvanu!
      • Jakým buřtem? tím sójovým, nebo tím z těch slepičích pařátů? *16*
  • Ten bordel v této republice nezachrání komunisté ani marťané. Pořádek mohou udělat jenom normální lidi, to bude ale chvilku trvat. Stát je rodina jako každá jiná s tím rozdílem, že je trochu větší. Pořádek v této republice si musí udělat národ sám, v každém případě je to možné, ale bez politických stran. Politické strany se totiž znemožnily sami skrze své členy a jejich hamížnost. Bude ale potřeba udělat inventuru státního dluhu s tím, že naši hladoví politici vrátí to, co si neprávem přivlastnili. Nebude od věci naše mezinárodní neutralita alespoň příštích 40 let.
  • Je to kus debila. Ty státní podniky za socialismu vyráběly úžasné věci ! *1* *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit