Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ty dva dny se stopkou užil jinak, admine. A doufám, že ty ses s tapetujícím trollem jistě dobře pobavil. *1* *1* *1*
  • Konec EU už aby to bylo *1* *2*
  • Řecko se zadlužilo - Řecko ať si dluhy zaplatí.
  • že máš jít s tím tapetováním o Rusku do hajzlu?

    A admine, při tvé inteligenci a spravedlivosti, očekávám, že mne - zase, za toto jistě stopneš....Mne totiž nebaví diskutovat v prostředí, kde se zlodějský tapetující trollda pohybuje zcela bez tvého povšimnutí a dělá si co chce! Nemám náladu diskutovat tam, kde pravidla platí jen pro některé a tak ti dávám najevo po svém. *16* *16* *16*
  • Nebyli to ale Nizozemci, ani Němci, kteří hlasovali po více než 40 let pro PASOK (socialisty) a Novou demokracii (konzervativce). Odpovědnost je i na bedrech řeckých občanů, což nemohou ignorovat," upozornil bývalý lucemburský premiér na řecké poměry, v nichž vlády obou zmíněných stran zemi stále více zadlužovaly.
  • Řekové nemohou chtít v eurozóně úlevy na úkor ostatních, kteří své závazky plní, případně chtít vyšší minimální mzdu, než jaká je v řadě jiných zemí. Přesto je Řecko legitimním členem evropské rodiny, a proto nepřipadá v úvahu, aby eurozónu opustilo, řekl Juncker v nejnovějším vydání německého ekonomického časopisu WirtschaftsWoche.

    Šéf Evropské komise také připustil, že mezinárodní program úvěrové pomoci Řecku vyžadující na Aténách rozpočtové škrty a strukturální reformy "obsahuje opatření, která ubrala průměrnému Řekovi na náladě žít". "Nikdy nevzniklo ovzduší nového začátku, protože každý Řek měl pocit, že byl ponížen a že se mu dělo něco nespravedlivého," podotkl Juncker a zároveň upozornil, že lidé v Řecku se nedomnívají, že jsou zodpovědní za problémy ve své zemi.
  • Minulý týden to už vypadalo nadějně, mohla začít invaze. Dva britské letouny RAF Typhoons umístěné v Estonsku vzlétly a sledovaly dva ruské vojenské letouny nad Baltským mořem. Nicméně, tyto naděje padly, když odborníci poznamenali při pohledu na mapu, že Rusko má hranici na Baltském moři a to je sakra blíž, než je odsud vzdálená Velká Británie.
  • "Jsme si jisti, že Rusové chtějí obnovit Sovětský svaz. To je to, co náš prezident řekl a my nemáme důvod mu nevěřit. Prvním cílem před dosažením Johannesburgu musí být jistě pobaltské státy a potom Polsko. Tak proč je nenapadnou? Je to záhada pro nás, ale budeme pokračovat s našimi vazaly ... omlouvám se, myslel jsem naše spojence ve strašení lidi, aby pochopili hrozbu, a myslím si, že je důležité si uvědomit, že ruské neútoky mohou být považovány za součást jejich pokračující agrese, "uvedl ve Washingtonu zmatený tiskový mluvčí ministerstva zahraničí.
    *15* *15* *15*
  • "Rusko napadlo Ukrajinu ne méně než 47 krát za posledních 12 měsíců. Nevíme, proč napadnou Ukrajinu a zase se stáhnou a pak znovu, ale víme, že to dělají, protože jsme to sledovali na Twitteru a Facebooku a taky to říkal Arsenij Jaceňuk. Samozřejmě, že jsme došli k závěru, že dříve nebo později, by došlo i na nás, alespoň to říkáme našim lidem. Pokud ale Rusové nepřicházejí, lidé by si mohli začít myslet, že to byl hloupý podvod, který měl odvrátit pozornost od našich domácích problémů v Polsku a to by mohlo být katastrofální, " uvedl nejmenovaný vládní zdroj z Varšavy.
  • *15* *15* *15* *15*
    Odmítnutí války vyvolalo zděšení ve Varšavě, Rize, Talinnu, ale obzvláště tvrdou ranou je to pro litevskou prezidentku Daliu Grybauskaitėovou. Vláda ve Vilniusu začátkem roku vydala informační stostránkovou brožuru - jak se chovat v extrémních situacích válečných situací, jak přežít ruskou invazi, jak organizovat civilní odpor a jak se chovat na bitevním poli.

    Mluvčí litevského ministra obrany, který v lednu brožuru propagoval , byl zjevně podrážděný ruskou reakcí na válku:

    "Dalo to hodně práce a s tím spojených problémů než se podařilo brožuru vydat a teď nemají Rusové ani dost zdvořilosti a klidně si řeknou, že nás nenapadnou. To je tak typické od Rusů. Nemůžeme jim cokoliv věřit. Teď abychom vydali novou brožuru, jak se chovat v míru. "
    *15* *15* *15* *15*
  • Jaresková uklidňuje Ukrajince: Nebojte se slova default! Tak proč by se mělo bát Řecko, i když Bezprostředním následkem defaultu bude počátek zhroucení průmyslu a rostoucí chudoba obyvatel Ukrajiny? *3* *3* *3*

    no bóže, že "Ukrajinští senioři začnou krást jídlo v obchodech, aby nezemřeli hlady," uvádí News Ukrajina., hlavně, když oligarchové mají dost, a výborně se baví *1* *1* *1* *1* *1*
  • a tak je to u tebe se vším, že, jen drby vymyšlené bůhvíkde *3* *3* *3*
  • Řecko si za potíže může samo

    Brusel - Řecko se v souvislostí s finanční krizí lituje zbytečně, za své potíže si může hlavně samo. Řekl to předseda Evropské komise Jean-Claude Juncker. Fungování tohoto státu je podle něj horší než jinde v Evropě, korupce vládne na všech úrovních a neuspokojivý je systém výběru daní.
  • Řecko prostě utrácelo jak se dalo, státní zaměstnanci brali šestnáct platů a měli neskutečné výhody. Jak uvedla včera v reportáži 168 hodin Česká televize tak z 3,5 milionů tamních zaměstnaných lidí jich 1,5 milionů pracuje pro státní sektor, přičemž by zemi velikosti Řecka odpovídalo číslo tak třetinové. Kdysi se mnou do školy chodil Nikos Stavridis (v Brně žila poměrně silná řecká komunita), který se později vrátil do své vlasti a nyní žije a pracuje v Aténách. Když to přiblížím k našim poměrům, tak dělá na úřadu městské části a on mi už dříve při jedné své návštěvě Brna řekl: „Honzo, někdy ani nepřijdu do práce a nikomu to nevadí, protože kdybychom se sešli všichni, tak se tam nevejdeme.“ Je jasné, že tohle nemůže vydržet věčně.
  • aha, a k čemu? Rusko potřebuje na Ukrajině mír.... to ti osatní rozhodně nepotřebuují
  • zajímavé, ře ruské zdroje jsou "téměř jistě podvrhy" zatímco zdroje ukrajisnké=, USA a NATO jsou podvrhy nabeton i s přesnou lokací.... čím to,. Simčo?
  • se pouze bojí o budoucnost a vliv Německého EU a nesplacené půjčky z Řecka. *3*
  • ano, mezi zloději zavládla panika... co kdyby museli vracet... ale klid, žádný zákon ještě kapitalismus nenapravil a systém, který je na krádežích založen nemůže být zákonem napraven, leda by sám odešel do historie, jinak nebude přijaz žádný zákon, který by pod kapitalisty tedy zloději podřízl větev
  • možná by americká banka měly více vyšetřovat vlastní politiky a finančníky... provází je množství mimořádných podvodných aktivit.....co ty jejich oblíbené hedgeové fondy? *15* *15* *15* *15*
  • no jo, další základna by se hodila, mají jich málo... a bude jen 450 vojáků stačit k vyškolení bojovníků ISIS?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit