Přejít na výpis diskuzí
Krampol politikům: Chytit za držku, kopnout do prdele a vyhodit. Hovada
22.1.2012 | Michal Polák
75 příspěvků
-
Po Paroubkovi už nemá s kým kočovat ???
Po listopadu se jediná konsolidovaná strana KSČ leninsky strategicky rozdělila na tři bojové a koordinované proudy: 1) užiteční idioti zůstali v KSČM, 2) mazanější hajzlové „obnovili“ zničenou ČSSD, 3) nejcyničtější svi.ě založily ODS a pomalu zakládají novou krajně nacionalistickou partaj, ani levicová křídla v nabídce nezůstávají pozadu. Takto je zmatený a bezradný volič fackován z více stran a může si vybrat, komu střídavě skočí na lep.
Pravda a láska sice nezvítězily, ale „nepolitická politika“ má paradoxně reálnou a logicky zdůvodněnou šanci.
Všechno už tady jednou bylo – jenom adresný volební systém na účetním principu nikoli.
Nepomůže nic jiného, než úplná personální adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče:
Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly (TGM).
Existuje stručný a logický projekt: "Právní stát" na Seaplanet: http://www.seaplanet.eu/index.php/souvislosti/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-je-spoluvlastnictvi-oban-nikoliv-koist-politik -
Říká jen názor drtivé většiny obyvatel, jen se to nebojí říct na plnou hubu.
-
Krampol na hrad
-
Chytit za držku, kopnout do prrdele a vyhodit - ano, ale politika Krampola. Pro mě jsi socdemák, krampole a tohle je jen tvá agitka, takže si s tím vytři a krm si s tím ty "své" ovčany.
-
-
Mindrák !!!
-
Souhlasím s panem Krampolem, s Vámi moc ne. Když má někdo jiný názor než ODS, TOP 09 či VV, tak je hned socdemák a komouš. Říká se, že pro pravdu se každý zlobí, a pan Krampol jí má. Asi nevidíte a neslyšíte co se v tomto státě děje. Jak se rozdávají a kradou peníze, které pocházejí také z Vašich daní, pokud nějaké platíte. Jak to tito rádoby politici z ODS, ČSSD, TOP 09, VV US a bůhví jakých stran ještě za těch 21 let rozkradli a rozprodali cizákům a nechali sem nalézt různou chátru a vlastním občanům házejí klacky pod nohy. Asi to nevidíte a neslyšíte. Chce to zvednout klapky na očích, vyndat ucpávky z očí a pozorovat co se děje v ulicích i mimo ně. Chce to také se oprostit od všech stran co taky parazitují na státě a jeho rozpočtu. A začít myslet střízlivě a nenechat se oblbovat prolhanými řečmi. Atp. ... *3*
-
-
OPRAVA:
...vyndat ucpávky z uší ...
-
-
dyk ma pravdu, woe a navic se to neboji rict, tak mi ani nevadi, ze je dle tveho jiste vytribeneho usudku "socdemak", takovejdle socdemak budu taky rad
-
-
Navrhuji amnestii pro ty lumpíky, co párkrát něco ukradli, aby nechcípli hlady a dnes sedí v báni, aby se uvolnilo místo pro vládu, parlament a senát !!!
-
-
Já bych ještě dodal. Ať je Krampol jaký je, ale srovnejme jeho negativa s těmi co nám vládnou. Někdo to musí říkat "na plnou hubu" ,když si jiní netroufnou. Jen více Krampolů, Ringo Čechů, Babišů. Čím více se lidí ozve tím to snad s LIDMI KONEČNĚ HNE?? !! V současné situaci není účelné pitvat, jestli podporoval Paroubka či jiné, ale je nutné nastartovat ten moment a projevit nesouhlas s tím, co tato prohilá vláda provádí s touto zemí a jejími lidmi!!! Je nutné dostat lidi do ulic a nepřestat, dokud nebudou tam, kde si zasloží být to je v Nápravném zařízení na věky!!!
-
-
no s Babisem bych byl opatrnej, ten nejspis sleduje jen svy cile
-
-
I kdyby Babiš sledoval jen své cíle, ale pomohl vypráskat tu verbeš co je u koryt a nechtějí se jich pustit dokud bude z čeho krást a z čeho obírat střední vrstvu obyvatel, tak ať klidně své cíle sleduje. Pak by musel nastat krok č. 2 nepřipustit, aby se tam dostal ke korytům stejný dobytek jako je tam dnes!!! Jeden Babiš by republiku nerozkradl. Ono už stejně nebude z čeho krást!!!
-
-
-
-
Není to ten pán co dělal Paroubkovi kampaň ?
-
-
No a co, jen proto nemůže být pravda co říká?
-
-
Vládne nám vláda hrobařů. Pohřbívá všechno, co tu fungovalo, pohřbívá nemocné, invalidní a straré lidi. Pohřbívá rodiny s dětmi. ,Pohřbívá tuto zemi.
-
Souhlasím s paní Věruškou,že Krampol je b...c
-
-
vedle tebe je to porad dusevni gigant, a ted to myslim v tom dobrem smyslu slova
-
-
Kde nepomáhají demokratické volby, pomůže přítel kalašnikov.
-
Vážení diskutující, zachovejte si svůj rozum a taky pocvičte paměť! Jirka Krampol- důvěryhodná tvář kampeliček-záruka výnosů/ ...já nic, já muzikant, vzal jsem jen kšeft a co ?/ Jirka Krampol- kamarád Jirky Paroubka na jeho předvolebních akcích /.. není co dodat !!! / Snad jen - komedianti dnes- jako králů šašci dříve, jsou ti poslední, co se mají právo pohoršovat nad politikou!!!
-
-
To právo máme všichni...tedy i umělci....
-