Přejít na výpis diskuzí
Křik, vyhrožování, senioři na ráně. Skrytá kamera na předváděcích akcích
18.4.2013 | red
122 příspěvků
-
No píšete, že mě vidíte. Možná, že vám by bylo jedno, kdyby někdo takovýmto způsobem okradl vaši matku. Mně by to jedno nebylo a pokud zde není právo, které by na takovéhle šmejdy platilo, tak by si holt musel člověk sjednat spravedlnost sám. A neříkám, že bych vyzýval nějakého stokilového pořízka na pěstní souboj. Ale jsou i jiné způsoby, jak jim znepříjemnit život a pomstít se za jejich podvody.
-
Pokud bych žil v právním státě tak by obchodníci s těmito praktikami byli zavřeni a odsouzení .Těch vyjímek za nekvalitní zákony tady máme tolik,že nevím,kdo by to sledoval.Dnes jsem pochopil proč byl zrušen trest smrti a na co je amnestie v podání p.Klause.
-
Fascinujici na cele veci je to, ze se o tom denne pise, jeto v televizi a porad tam lezou za vidinou obeda nebo darku.
-
Lidi jsou buď chytrý a nebo blbý, na věku nesejde.
-
Pane Gorine,dle mně máte špatný pohled na věc.To co s námi tato Nečasova ,před tím Topolánkova vláda a i p.býv.prezident(osvoboditel-ale lupičů a zlodějů všeho zrna) provedli to nemá s pravičáctvím nic společného.Pravičáctví je chápáno jako odpovědnost v myšlení a ekonomice, rozpočtové zodpovědnosti.Tohle co s námi provádějí dnes, to je ten nejsprostější postkomunistický výsměch slušným odpovědným lidem.To co komunisti nestačili za 40 let vládnutí zašantročit,tihle novodobí paraziti stihli zlikvidovat(dokrást)za posledních 20 let.Tak se pravice rozhodně nechová.
To je obrázek vlády lůzy posledních let. -
Jo, tak buď rád a važ si toho. Ale když jsi nebyl se podívat třeba v nemocnici, nebo v hospicu, tak to takhle napíšeš. Ale každý nemá to štěstí. Přeji ti, ať ti to vydrží i nadále, ale svůj názor si raději uprav, ano ??? Já už jsem viděl mnoho starých lidí být na tom daleko hůře !!!
-
Naprostý souhlas!
-
Nekecej tak blbě. Obhajuješ totiž zločince a nadáváš poškozeným !! Co jsi za tupce ??? Senioři jsou na tom stejně, já jsem také důchodce, ale nikam nejezdím, protože to vím, a kdybych jel, tak jedině se zbraní. Nenechal bych si to líbit a byl by masakr. Důchodci jsou na tom intelektuálně ještě dobře, Alzheimer atp. přichází až kolem 80 let věku a ti už stejně na předváděčku nepojedou. Mnoho důchodců je chytřejších, než ty. Že nemají co dělat ??? To přece nevíš. Ústava zaručuje klidné stáří. A tak by se rádi podívali na výlet, ale kdo z vás své rodiče vezme na výlet ??? Hamouníte jen pro sebe. (Ne každý, ale takoví, co píší, jako ty, tak určitě se o své rodiče nestarají). No tak oni pak naletí na velké sliby - ne všichni, jen ta část těch opuštěných a méně intelektuálních. Ale za to si nezaslouží nadávat jim, za to si zaslouží takovíhle prodejci basu, až zčernaj !!! Nemají co dělat !!! A co nezaměstnaní, proč ti tedy nejezdí na předváděčky ??? Také nemají co dělat...
-
Tečko anonyme já už nejsem nejmladší je mě 75 roků nikdy jsem nepil nekouřil stále sportuji měřím 180 a vážím 78 kg kdo mě zná nechce věřit že je mě tolik,je to prostě o životním stylu.Makám na zahradě hodně jezdím na kole a co je důležité zdraví mě slouží.
-
Vážení přátelé. Meritum věci spočívá v tom, že lidé podvádějí a na druhou stranu se nechají podvádět. Souhlasím se všemi, kteří to vnímají jako hyenismus na našich starších spoluobčanech. Pokud někdo vnikl pod pokličku prodejců - obchodních zástupců tak zjistí, že tým vedení firmy to má tzv. nalajnované, připravené k dokonalosti co, kdy, jak a výsledem musí být uzavřený obchod !!! To se plně vztahuje i na všechny pojišťovny a jejich finanční poradce ! Asi by stálo za uvážení, zda by lidé např. nad 65 let věku neměli mít vyjimku ze zákona k odstuupení od smlouvy tj, prodloužit jim lhůtu. Chce to udělat zásah do práv a povinností. Jiná cesta neni.
-
To máte těžké. Dnešní důchodci byli vychováváni v režimu, který by tyto prodejce poslal z fleku do šatlavy. Za jejich mládí se takovéhle lumpárny neděly. My to víme dávno, že to jsou hajzlíci a proto se napálit nenecháme. Důchodci to bohužel nevědí. Ale od toho jsou příbuzní a děti aby je ochránili. (pokud jsou). A samozřejmě stát. Ale tomu o nic nejde, navíc si taky omočí zobáček ve formě daní.
-
To máš pravdu, začalo to docela dobrovolně. Ale postupně se to zvrtlo ve fyzické násilí. Policie pod vedením Kubiceho v těchto násilnostech a zločinech vůbec nekoná - asi také dostává své podíly z oloupených důchodců ... Je dobře, že ten film ta paní natočila, ale mám pocit, že to žádná televize neodvysílá - ředitel dostane "mrtvou rybu", tak to zakáže. Navíc ta autorka by nyní měla dostat policejní ochranu - je v ohrožrení života víc než deset prezidentů.. Zkrátka, jednou to dospěje do občanské války, jinak se tohoto nešvaru nezbavíme. Za komunistů ale by si to nikdo nedovolil, už by všíchni takoví prodejci dávno bručeli v base. A náš parlament umí uzákonit kdejakou pitomost, ale o potřebných zákonech se odmítá bavit !!! Namísto, aby doplnil trestní zákoník o pořádnou paletu za takovou činnost, tak slavnostně a hrdinně udělal proti nim zákon, že okradení mají právo do 14 dní od smlouvy odstoupit. Oni ani neví jak a na koho se obrátit, tak to prošvihnou a jdou pod most. A i tady většina diskutérů se nezastává důchodců a nemluví o jejich ochraně, ale nadává jim, proč jim na ty podvody skáčí ??? Kam jsme se to dostali ??? Tupohlavost většiny už je naprosto totální !!!
-
Not CSSD máš hochu pravdu ale etika tohoto sportu mě nedovoluje zneužít toto umění.
-
A co chcete dělat když berete 10000 Kč důchodu. Na výlet vám nezbude a když se vyskytne příležitost a nabídnou vám výlet i s jídlem tak proč nejet. Horší je, že účastníky nikdo nevaruje co bude v programu zájezdu nebo spíš jakým způsobem je program uplatňovaný
-
souhlas s Ka....taky tě vidím *1* *1*
-
další ranař....... *1* *1* ....ale že vás tu je... *1*
-
No, o tom píši právě nad tebou - co bych si ssebou nesměl zapomenout !!!
-
Ale oni jsou klamáni. Dostal jsem sám takových pozvánek už spoustu, ale nejprve jsem si vzal vždycky lupu a hledal to nejdrobnější písmo. Bez lupy bych to nepřečetl. Stojí tam informace, že součástí výletu je "zajímavá prezentační akce". Tím pádem jsem to zahodil. Jinak totiž jsou tam samá lákadla - prohlídka zámku, výborný oběd, plzeňské pivo a pro každého dárek, cena jen 90,- Kč přitom normálně by taková jízdenka autobusem přišla na 4 stovky..No a důchodci si to mrňavé písmo nepřečtou, protože to bez lupy nejde a přihlásí se v bláhové naději, že budou mít na stáří krásný výlet. Hoho !!! A tenhle hyenismus předvaděčů a spoluúčastníků nebankovních agentů s půjčkami typu Bc. Jaroslava Kaka je tolerován. Hlavní je poukazovat na komunisty a dělat z nich čerty po zdech, aby sami mohli vraždit a krást. Spousta lidí tomu nevěří a pořád volí tenhle ksindl, který jim to trpí. Sám Kalousek má z hazardu tajné obrovské příjmy. Ale zpět k tématu. Nikdy jsem na předváděčku nejel, protože pokud bych tam jel, pistoli bych ssebou nezapoměl. Mám ji legálně, ale musím se vyhnout jejímu použití, protože bych při tom nátlaku tyhle ksindly a šmejdy musel postřílet. Sedět kvůli takovým hajzlům přece nepůjdu.
-
Je to sice radikální řešení, ovšem v tíživé situaci je lépe ubránit život či majetek.
Je nutné abychom jednali na svou obranu a svého majetku nekompromisně, když njsou schopny státní instituce zakročit, je nutné dále jít ke všem volbám a volit dle svých životních zkušeností a pocitů ty politiky , kteří jsou pro nás alespoň menším zlem a postaví se za naše názory a situaci v této zemi i činy ne jen slovy!!!! -
*1* *1* *1* A pak se Ferda probudil *1* *1* *1*