Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... nečtu výblitky nejposlednějších primitivů na českém netu, bavím se raději tenisem :)))
    • sport v prasečím chlívě? Tak to se moc povedlo! To jako mezi žlabem, slámou a výkaly?
      • ... ano, jsi mnohem primitivnější, než jsem doufal, vždy tebou budu vytírat podlahu, p*čo :)))
  • ... děkuji primitivovi, který mi pod mým jménem dělá dokonalou reklamu, to ale nepochopí :)))
    • ale no tak. Jediným primitivem široko daleko jsi ty, lopato. Smrdíš, bliješ a navíc jsi prase. Obyčejné páchnoucí prase.
      • ... nechceš doučit 21. slovo, primitive?
  • Ztroskotají Miloš Zeman a Václav klaus na pustém ostrově. Kdo se zachrání?
    Český národ. *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2*

Jaký je rozdíl mezi neštěstím a tragédií?
    Neštěstí je, když spadne Miloš Zeman do Vltavy. Tragédie je, když se ho podaří vytáhnout včas. *2* *2* *2* *2* *2*

Prase a Miloš Zeman jsou posláni na expedici do vesmíru. Každý dostane svoji obálku. První otevírá svoji obálku prasátko. Na papíře stojí: „Zkontrolovat tah motorů, těsnost uzávěrů, teplotu paliva, poté odblokovat brzdící mechanismus, zvýšit tah motorů, odstartovat, odhodit prázdné nádrže, případně jemně zkorigovat směr letu." Jako druhý otevírá svoji obálku Miloš Zeman. Na papíře stojí: „Dát praseti nažrat a hlavně proboha na nic nesahat!" *2* *2*
  • ... je tady někde Simon? Jestli zase bude nadávat prezidentu Zemanovi nebo prezidentu Putinovi, tak ho rozmáčknu jako švába, tu kokotíí teplou palici :)))
  • Tatrmanů seznam, je seznam nic neříkajících politický 0, jenž by za pár eurodoláčů prodali nejen národ ale i vlastní IQ hodnoty tykve! *1* *7* *1*
  • pro veseléZvíře-bezpátěřní,ožralé a zfetované prrase bylo na hradě od roku 89...a dodnes nejsou napraveny škody,které v této zemi TO ZRZAVÉ NIC napáchalo.Jen kozomrdi k takovémuto zvratku mohou shlížet...takže tě vyzývám kozomrdné VeseléZvíře.cz-mazej zpátky do chlíva,tvoje milka tě čeká *1*
    • přesně tak.. Souhlasím s tebou, soudruhu, to zemanovské prrase se kolem Hradu a politiky motá už od roku 89 a je to opravdu nechutné. Taky se za něj stydím *12*
      • Jojinku, máš to nějak popletené. Od převratu roku 1989 se třepal na presidenta jen jeden havloidní piják a pokrytec - VénaHavlů.
      • ... jak se musí teprve stydět tvá vesnice za tvou zdegenerovanost, ty primitivní balíku :)))
        • to na tebe je celý tvůj chlívek pyšný. Prasata z rodiny ti chrochtají radostí. Takový krásný prasečí život.
  • ... s bezkonkurenčními primitivy nediskutuji :)))
    • ...ano nediskutuji a diskutovat nebudu, protože diskuze je diskuze. Děkuji :)))
      • ... už nechlastej ty krabičáky, ty zdegenerovaná kryso :)))
        • ... krysa to nejsem, říkají mě kapslík, to kvůli mé neduživé, astenické postavě :)))
  • něco smrdí v díře,je to VeseléZvíře
    • ... nauč se psát, primitive :)))
      • ... je tady Simonka, půjdu si čmuchnout k jejím kalhotkám :)))
        • ... jo jo, jsi dokonalý debílek, z kterého nelze udělat většího, hezky blij dál, ale sám :)))
          • ... jo jo dokonalí debílek je víc než nedokonalí debílek, to je třeba si uvědomit. Děkuji za pozornost :)))
            • ... blití posledního primitiva není důvodem něco si uvědomit, ty ubohá trosko :)))
      • na rozdíl od tebe,ty tupej matkomrde,psát umím.Ty jsi ale chodil zjevně do pomocné školy s cikorkama,imbecile prasečkářskej *1*
        • ... jebu primitiva :)))
          • ... a jebati já umím, říkají mě všechna děvčata Tyrannosaurus :)))
  • Kocáb, americký Tatrman, napsal o sobě písen a sedí to přesně!! *7* *1*
    • ... jsi chudák :))
  • Za ty peníze to klidně vezmu a budu mít vystaráno.
    • ... na velké peníze nemáš, balíku :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit