Přejít na výpis diskuzí
Kroměřížská výzva volila Krále Slunce, Zeman může být v klidu
7.9.2016 | Tomáš Chalupa
182 příspěvků
-
... děkuji za vyjasnění, už mě nemůžeš zajímat, báťuško :)))
-
ano zrušit
-
Poctivý neostalinista se nikdy nepřetvařuje!
-
... blití posledního primitiva není důvodem něco si uvědomit, ty ubohá trosko :)))
-
... dobré, mezi špínou zde jsi příjemné osvěžení, doufám, že nejsi přetvařující se špínou :)))
-
... jak se musí teprve stydět tvá vesnice za tvou zdegenerovanost, ty primitivní balíku :)))
-
Horáček by prezidentskou funkci nezvládl. Chtěl bych ho vidět veslovat v gumovém člunu na rybníku. Na to prostě nestačí!
-
... vždy mám výborný pocit, když se zde dokonale poblije svými výblitky poslední troska :)))
-
přesně tak.. Souhlasím s tebou, soudruhu, to zemanovské prrase se kolem Hradu a politiky motá už od roku 89 a je to opravdu nechutné. Taky se za něj stydím *12*
-
byly doby,kdy se na tiscali celkem rozumě diskutovalo, bohužel od té doby co tu trolují sluníčkáři, banda příznivců topky tu nadává každému kdo vysloví jiný názor něž je ten jejich je diskuse ostudou tohoto webbu.Doporučuji zrušit,
-
... na velké peníze nemáš, balíku :)))
-
... jsi chudák :))
-
... nečtu výblitky nejposlednějších primitivů na českém netu, bavím se raději tenisem :)))
-
... děkuji primitivovi, který mi pod mým jménem dělá dokonalou reklamu, to ale nepochopí :)))
-
Ztroskotají Miloš Zeman a Václav klaus na pustém ostrově. Kdo se zachrání?
Český národ. *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2*
Jaký je rozdíl mezi neštěstím a tragédií?
Neštěstí je, když spadne Miloš Zeman do Vltavy. Tragédie je, když se ho podaří vytáhnout včas. *2* *2* *2* *2* *2*
Prase a Miloš Zeman jsou posláni na expedici do vesmíru. Každý dostane svoji obálku. První otevírá svoji obálku prasátko. Na papíře stojí: „Zkontrolovat tah motorů, těsnost uzávěrů, teplotu paliva, poté odblokovat brzdící mechanismus, zvýšit tah motorů, odstartovat, odhodit prázdné nádrže, případně jemně zkorigovat směr letu." Jako druhý otevírá svoji obálku Miloš Zeman. Na papíře stojí: „Dát praseti nažrat a hlavně proboha na nic nesahat!" *2* *2* -
... je tady někde Simon? Jestli zase bude nadávat prezidentu Zemanovi nebo prezidentu Putinovi, tak ho rozmáčknu jako švába, tu kokotíí teplou palici :)))
-
... krysa to nejsem, říkají mě kapslík, to kvůli mé neduživé, astenické postavě :)))
-
Tatrmanů seznam, je seznam nic neříkajících politický 0, jenž by za pár eurodoláčů prodali nejen národ ale i vlastní IQ hodnoty tykve! *1* *7* *1*
-
... a jebati já umím, říkají mě všechna děvčata Tyrannosaurus :)))
-
... jo jo dokonalí debílek je víc než nedokonalí debílek, to je třeba si uvědomit. Děkuji za pozornost :)))