Přejít na výpis diskuzí
Krtek Zeman se snaží rozrýt etický komitét
26.1.2017 | Pavel Jégl
148 příspěvků
-
Psychiatrická léčebna, oddělení fóbií a posedlostí, pododdělení pro léčení posedlostí Milošem Zemanem a Donaldem Trumpem. Chovanec Jégl právě vyblil svou denní dávku.
-
-
dearputin.com
-
-
dorogojhitler.com
-
-
-
Zeman je je provokatér, ale též i poťouchlík a sociopat.
-
-
víme sajmon, sociopat
-
-
Etickou komisi zrušit, bojovníky proti komunismu tvrdě a nekompromisně potrestat. Kolik životů již stála "demokracie"? A tito "bojovníci" mají tyto lidské oběti na svědomí.
-
-
Pokud stála demokracie životy.. jak píšeš... tak to je neschopností lidí odpovídat za svůj život.. Kolik životů potom sebere totalita?.. snílku je potřeba říci o koho se jedná a ne papouškovat propagandistická hesla Putina a spol
-
-
Takže, když k tobě přijdu, praštím tě sekyrou a zabiju tě, tak je to tvoje vina, protože nejsi schopen odpovídat za svůj život. "Úžasná" myšlenka.
-
víme sajmon, Pedro
-
-
přééééésně, nahnat je do Jáchymovských dolů, zabavit majetky a jejich dětem zakázat studovat *10*
YEAH !!! -
-
Konečně rozumné slovo od pana BTW.
-
-
díky, chtěl by si mne vidět nahého ?
WOW !!!
-
-
-
-
Krtek řádí v Jéglově mozku.
-
-
přéééééésně a přitom Zeman včera krásně popsal svůj první pohlavní styk, proč se nerozebírá tento krásně romanticko-erotický příběh ?
PCHE !!! -
-
Ano, toto by měla česká televize nafilmovat. Bylo by to hezké.
-
-
a co třeba seriál ? mohl by se vysílat místo zpráv *3*
-
-
-
-
*1* *1* *1*
Velice výstižné, pane Jégle. Becherovičům ovčinec se může pos*at vzteky, ale pravdu nezapře. A nemáme komunismus (zatím), aby ústřední výbor KSČ(m) určoval co je a co není pravda a když někdo říká pravdu, tak aby ho nechal zmlátit StBákama a bachařema.
A zdejší zemafilní a rusofilní komunistická smečka se může taky pos*at vzteky.
*1* *1* *1* -
-
Koukám, že "někdo" tady maže kliky "souhlasí" nebo je přesouvá na "nesouhlasí". Holt hradní ovčinec má dlouhé prsty, až do redakce "nezávislého" Tichcali. *1*
-
-
víme sajmon, lidé tě prostě nemají rádi *11*
-
-
-
naprostou pravdu. Idioti.
-
-
přééééésně, mám stejné informace
PCHE !!!
-
-
jestli je někdo provokatér tak je to Jégl, a ten blbeeček který to zveřejňuje.
-
-
absolutní souhlas, už jsou toho celé parlamentní listy *3*
WOW !!!
-
-
Normální píše takovéto kraviny Chalupa, teď tedy pan Jégl. Jeden za 18, druhý bez dvou za 20. Ale k článku - pan Srp je jasný disident, byl i zavřený. Spolupráce s Stb byla soudně vyloučená, tak jako u pana Babiše, Kanyzy, Bohdalové a mnoha dalších. Na charakteru pana premiéra mi nejvíc vadí jeho licoměrnost - Babiše na funkci ministra financí navrhne, i když v té době soud ještě běžel, u pana Srpa je najednou úzkoprsý. Prostě hledá, kde si kopnou do kotníku panu prezidentovi. No ale do času, volby budou za chvíli a premiér si bude hledat pracovní náplň. Dodnes ještě nemá rigorozní zkoušky a tak není ani JUDr ale jen Mgr. To samé bývalý ministr Diensbier. Oni jsou hoši tak přepracovaní, že ani nedotáhnou vysokou školu. Ale druhé soudit, to ano.
-
-
přéééééésně
vivat Trump
YEAH !!!
-
-
Dobré ráno.
Nemáte prosím Vás někdo odkaz na pane prezidenta Zemana kde detailně popisuje jak si poprvé zapíchal ?
Slyšel jsem, že to byla srdcová záležitost. *3*
Děkuji -
-
Potřebuješ poradit jak na to?
-
-
Myslím, že každá rada dobrá, ale já si radši počkám na tiskovou konferenci která se týká prvního pichu našeho prezidenta.
Tam bude vše objasněno *14* -
Chci to vyprávět vnoučatům, jakého máme prezidenta kance *1* takové lásky, je to prostě milovník *1*
-
-
někde to tu je, byl to velmi silný příběh a s romantickou tečkou, celá ČR byla dojatá
-
-
jsem tu první
JUPÍÍ -
-
nejsem *9*
-