Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Psychiatrická léčebna, oddělení fóbií a posedlostí, pododdělení pro léčení posedlostí Milošem Zemanem a Donaldem Trumpem. Chovanec Jégl právě vyblil svou denní dávku.
    • dearputin.com
      • dorogojhitler.com
  • Zeman je je provokatér, ale též i poťouchlík a sociopat.
    • víme sajmon, sociopat
  • Etickou komisi zrušit, bojovníky proti komunismu tvrdě a nekompromisně potrestat. Kolik životů již stála "demokracie"? A tito "bojovníci" mají tyto lidské oběti na svědomí.
    • Pokud stála demokracie životy.. jak píšeš... tak to je neschopností lidí odpovídat za svůj život.. Kolik životů potom sebere totalita?.. snílku je potřeba říci o koho se jedná a ne papouškovat propagandistická hesla Putina a spol
      • Takže, když k tobě přijdu, praštím tě sekyrou a zabiju tě, tak je to tvoje vina, protože nejsi schopen odpovídat za svůj život. "Úžasná" myšlenka.
      • víme sajmon, Pedro
    • přééééésně, nahnat je do Jáchymovských dolů, zabavit majetky a jejich dětem zakázat studovat *10*

YEAH !!!
      • Konečně rozumné slovo od pana BTW.
        • díky, chtěl by si mne vidět nahého ?

WOW !!!
  • Krtek řádí v Jéglově mozku.
    • přéééééésně a přitom Zeman včera krásně popsal svůj první pohlavní styk, proč se nerozebírá tento krásně romanticko-erotický příběh ?

PCHE !!!
      • Ano, toto by měla česká televize nafilmovat. Bylo by to hezké.
        • a co třeba seriál ? mohl by se vysílat místo zpráv *3*
  • *1* *1* *1*
    Velice výstižné, pane Jégle. Becherovičům ovčinec se může pos*at vzteky, ale pravdu nezapře. A nemáme komunismus (zatím), aby ústřední výbor KSČ(m) určoval co je a co není pravda a když někdo říká pravdu, tak aby ho nechal zmlátit StBákama a bachařema.
    A zdejší zemafilní a rusofilní komunistická smečka se může taky pos*at vzteky.

*1* *1* *1*
    • Koukám, že "někdo" tady maže kliky "souhlasí" nebo je přesouvá na "nesouhlasí". Holt hradní ovčinec má dlouhé prsty, až do redakce "nezávislého" Tichcali. *1*
      • víme sajmon, lidé tě prostě nemají rádi *11*
  • naprostou pravdu. Idioti.
    • přééééésně, mám stejné informace

PCHE !!!
  • jestli je někdo provokatér tak je to Jégl, a ten blbeeček který to zveřejňuje.
    • absolutní souhlas, už jsou toho celé parlamentní listy *3*

WOW !!!
  • Normální píše takovéto kraviny Chalupa, teď tedy pan Jégl. Jeden za 18, druhý bez dvou za 20. Ale k článku - pan Srp je jasný disident, byl i zavřený. Spolupráce s Stb byla soudně vyloučená, tak jako u pana Babiše, Kanyzy, Bohdalové a mnoha dalších. Na charakteru pana premiéra mi nejvíc vadí jeho licoměrnost - Babiše na funkci ministra financí navrhne, i když v té době soud ještě běžel, u pana Srpa je najednou úzkoprsý. Prostě hledá, kde si kopnou do kotníku panu prezidentovi. No ale do času, volby budou za chvíli a premiér si bude hledat pracovní náplň. Dodnes ještě nemá rigorozní zkoušky a tak není ani JUDr ale jen Mgr. To samé bývalý ministr Diensbier. Oni jsou hoši tak přepracovaní, že ani nedotáhnou vysokou školu. Ale druhé soudit, to ano.
    • přéééééésně

vivat Trump

YEAH !!!
  • Dobré ráno.

Nemáte prosím Vás někdo odkaz na pane prezidenta Zemana kde detailně popisuje jak si poprvé zapíchal ?
    Slyšel jsem, že to byla srdcová záležitost. *3*

Děkuji
    • Potřebuješ poradit jak na to?
      • Myslím, že každá rada dobrá, ale já si radši počkám na tiskovou konferenci která se týká prvního pichu našeho prezidenta.

Tam bude vše objasněno *14*
      • Chci to vyprávět vnoučatům, jakého máme prezidenta kance *1* takové lásky, je to prostě milovník *1*
    • někde to tu je, byl to velmi silný příběh a s romantickou tečkou, celá ČR byla dojatá
  • jsem tu první

JUPÍÍ
    • nejsem *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit