Přejít na výpis diskuzí
Krtek Zeman se snaží rozrýt etický komitét
26.1.2017 | Pavel Jégl
148 příspěvků
-
jsem tu první
JUPÍÍ -
-
nejsem *9*
-
-
Dobré ráno.
Nemáte prosím Vás někdo odkaz na pane prezidenta Zemana kde detailně popisuje jak si poprvé zapíchal ?
Slyšel jsem, že to byla srdcová záležitost. *3*
Děkuji -
-
Potřebuješ poradit jak na to?
-
-
Myslím, že každá rada dobrá, ale já si radši počkám na tiskovou konferenci která se týká prvního pichu našeho prezidenta.
Tam bude vše objasněno *14* -
Chci to vyprávět vnoučatům, jakého máme prezidenta kance *1* takové lásky, je to prostě milovník *1*
-
-
někde to tu je, byl to velmi silný příběh a s romantickou tečkou, celá ČR byla dojatá
-
-
*1* *1* *1*
Velice výstižné, pane Jégle. Becherovičům ovčinec se může pos*at vzteky, ale pravdu nezapře. A nemáme komunismus (zatím), aby ústřední výbor KSČ(m) určoval co je a co není pravda a když někdo říká pravdu, tak aby ho nechal zmlátit StBákama a bachařema.
A zdejší zemafilní a rusofilní komunistická smečka se může taky pos*at vzteky.
*1* *1* *1* -
-
Koukám, že "někdo" tady maže kliky "souhlasí" nebo je přesouvá na "nesouhlasí". Holt hradní ovčinec má dlouhé prsty, až do redakce "nezávislého" Tichcali. *1*
-
-
víme sajmon, lidé tě prostě nemají rádi *11*
-
-
-
Ovčí mluvčáček dostal za úkol bránit svého chlebo- (a Becherovko-)-dárce. Ten se ukliká než to všechno zvládne. *1* *2* *15*
-
-
jen pitomec tvého formátu si myslí, že tu někdo kliká ručně, to jen ty Simone teplej
-
-
Asi nekliká ručně. Becherovič mu jistě přivezl z Moskvy klikajuščuju mašinku. To chápe každé ty ne, zloději nicku Simonoviči studenej. *1* *2* *15*
-
-
víme sajmon, siminoviči
-
-
-
-
Pokročilá cirhóza a demence brzy způsobí, že krtek doryje.
-
Mně se zeman nejvíce líbil, když zvracel na české korunovační klenoty, je to frajer!
-
-
Mě se zase líbil zrzavej Veškrna, když se válel pochcanej v kavárně Slávia v Praze, to bylo pokoukáníčko, to byla legrace, prostě super.
-
-
Ale Veškrna proti zvracení vůbec nic neměl, naopak. Jednou, možná vícekrát, se válel spolu se Sašenkou Vondrou ve svých vlastních zvratcích, pusinkovali se a blaženě se usmívali. Prostě disidenti na úrovni. Boj za demokracii a svobodu slova si žádá určité oběti.
-
-
-
Zruším všecky poctivé lidi. Zabiju slušnost. Platí mě Krerml!
-
-
víme sajmon, Krerml
-
-
víme my, krerml :-)
-
-
-
Zeman je je provokatér, ale též i poťouchlík a sociopat.
-
-
víme sajmon, sociopat
-
-
Estebak estebakovi .
-
Na russianews psali, že náš Ovar je prý populárnější než Trump, lže prý ještě více.
-
-
Ono je to také tím, že Trump je zarytý abstinent, kdežto Zeman chlastá jak Rus ve stepi a tak z toho má delirium tremens. *15*
-
-
víme sajmon, zarytý
-
-
A taky tam psali, Simon je smradlavá bukvice.
-