Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak se může europoslanec za ČR zúčastnit hlasování v EP kde se schválí min. mzda pro čechy 1,58 eur/h. a jít klidně spát za plat 400 tis. /měs. K tomu všemu guvernér ČNB uměle devalvuje korunu , takže min. mzda je tak ponížena , že když už si dovolíte dovolenou, tak si připadáte jako bezdomovec proti každému němci.Vyházet všechny ty politické hyjeny. *10* Stávkovat jako ve Francii a nebát se změnit zamestnání při první příležitosti.Už bylo dost utahování opasků.
    • dovolenou??? čert vem dovolenou devalvace HLAVNĚ ZDRAŽUJE SKORO vše v našich obchodech páč za většinu zboží platí řetězce cenu v eurech!!!! Aneb kolik českých výrobků ze 100% ČESKÝCH SUROVIN potřebujeme/nakupujeme ANO přesně většina výrobků nebo jejich částí je z ciziny čili museli se zaplatit devalvovanou korunou v €! ČNB z nás nedělá žebráky jen v cizině ale ZDRAŽUJE nám VĚTŠINU zboží v obchodech!!!
    • Jak může....
      Nemůže! Minimální mzdy neprojednává a ani neschvaluje EP. *14*
  • Pod kuratelou zlem prolezlých chamtivců typu Sorose, Junckera, Schulze či clintonovců nebo merkelovců se Západ dostal na šikmou plochu degenerace. Elity Západu jsou původci dekadence toho civilizačního prostoru, zejména současné věčné ustupování musulmanské invazi bude mít pro Západ zhoubné důsledky.
  • Pane redaktore, to míníte z těch tabulek OSN , EU apod. nebo z reality. Přemnožené země Asie a Afriky jen likvidují evropskou civilizaci z důvodů neschopnosti politické elity Evropy a Ameriky. Snad jen Putin a Trump si s tím nějak poradí. Budeme doufat.
  • Stejně tak, jako my jsem se za 26 let slibů, utahování opasků a soustavnému a pravidelnému zvednání daní nepřiblížili "vyspělým" zemím ani o píď. tedy z pohledu běžného živnostníka, malé firmy nebo zaměstnance, tak se tyto "rychle se rozvíjející" země nikam výše nedostanou. Pouze jejich elity obsadí místa ve Forbesu a dalších ligách rozkrádačů dotací, neplatičů daní, vykrádačů státních pokladen, měnových čarodějů, co nechají zmizet polovinu peněz z vašich vkladů, a zaklínačů, kteří vám vysvětlí, že když dáte peníze do banky, je správné, když vám tam ubývají, ale jsou tam údajně v bezpečí, protože v běžném životě se normálně krade, vraždí, loupí a znásilňuje. A tak se možná několi stovek Číňánu dostane na přední příčky miliardářů, ale miliarda normálních Číňanů bude nadále rýt držkou v zemi a brodit se po pás v rýžovém poli. Stejně a hůř, než naši horníci bez práce a budoucnosti, zemědělci bez půdy a cti, chovatelé bez pastvin, kde většina půdy již patří zahraničnímu kapitálu s nastrčenými figurkami bezpáteřních bílých koní, vesměs příbuzných a známých našich politiků, kteří za mrzký peníz rozprodávají celý stát a jeho občany, jak novodobí otrokáři.
    • Tak nějak to vidím taky.
  • My Čr za 26 let dohnali Keňu
  • Domnívám se, že se to nikdy nestane, aby tzv. rozvojové státy dohnali v nebližších 50 letech vyspělé tzv. západní státy USA, Kanada,Francie, Anglie,Japonsko, Německo + největšího současného ekonomického "tygra" Čínu,stranou nezůstane ani Austrálie,za prvé to nedovolí "mocní" tohoto světa,za druhé Mexiko, Indonésie, Brazílie, Vietnam a téměř celá Afrika jsou tak zadlužené,že mezinárodní banky je nestačí ani oddlužovat,natož od nich nějakou splátku dostat zpět,možná Indie, Rusko se dostanou na úroveň mocných, ale neskutečně přelidněné země Asie a jižní Ameriky nikdy nepřekročí svůj stín,budou mít totiž stále větší potíže s obživou svých přelidněných zemí a přelidněnost,chudoba a hlad bude stále největší problém na této planetě! *5*
  • no on spíš "vyspělý svět" dohání rozvojové státy....
  • Rozvojové státy nedoženou vyspělý svět, ony je "doběhnou", jak se to daří nelegálním běžencům z islámských zemí v Evropě díky zrádné politiky Merkelové a spol.
  • Indie a Čína jsou natolik velké, že se jejich obyvatelé neutopí v migračně-musulmanské žumpě.
  • Pokládá si někdo otázku PROČ? A za jakou cenu?
    Je to velmi prosté, vykořisťování v podobě tlaku na nejlevnější pracovní sílu.
    I do ČR se stěhovali nadnárodní společnosti, ale životní úroveň a tím i platy rostou a to i přesto, že velmi pomalu, tak se tyto společnosti přestěhují jinam a budou vykořisťovat jiné ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit