Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Evropa je nepoučitelná. Po letech relativního klidu přicházejí na vrchol lidské nuly, aby ji přivedly opět do záhuby. Ti hlupáci vůbec nejsou ochotni přijmout fakt, že USA je vůbec nechtějí ochraňovat, ale podmanit si je k tomu, aby z jejich pomocí zničili Rusko, čímž by je zbavily jediného spojence až budou následně ničit je. Hitler se boji na dvou frontách zabránit pokouše, ale neodolal. Jeho chybu USA dělat nebudou. Jde to lépe než čekaly. Paní Merkelovou můžou kopat do pozadí a veřejně fackovat. Ona to bude snášet stejně jako první křesťané v římské aréně. A její počínání bude verbálně podporovat Francie z radosti nad tím, že ona (zatím) fackována není.
    Pořvávat hystericky na Rusko, že za vše může, ať zařídí aby bylo i nebylo to či ono a současně ho obviňovat z dělání i nicnedělání může jen individuum s notnou dávkou schizofrenie.
    • Dejme tomu, ale ty "nuly" někdo volí. Ty "nuly" někdo prosazuje. To je třeba si uvědomit. Stále se ptám, jestli je větší gauner ten na hoře, nebo jeho volič. A dle vývoje v našem švejkolandu si myslím, že zejména volič. Ať už svou pasivitou, tak svým názorem a informovaností.
  • No toto je důsledek fašistických demokracií západu pod vedením USA. USA nám stavěli jako vzor demokracie. Jestli je demokracie to co předvedli USA a jejich západní patolízalové na Ukrajině, tak pak jsem všemožně proti a musím zrevidovat svůj názor na okupaci Rusmi v roce 68. Naše dezinformace o tzv. demokracii na západě, byla dezinformace, kterou se nám tady snažili hloupnout hlavu všelijaké existence, vesměs placení z pochybných zdrojů v USA, obdobně jako dnes USA financovaly masakry na Ukrajině a v dalších zemích. Nenechme si hlavu hloupnout dál. Kam vede víra v pokrytecké lhaní západu o demokracii, je nyní vidět i v našem prakticky přímém sousedství. Obdobně jako během 2. sv. války i nyní Rusové jsou trnem v oku tzv. demokraciím. Tyto demokracie, jsou schopné se spojit i s ďáblem, jen aby dosáhly svých pochybných cílů. O tzv. "lidských právech" v USA z historie je mnoho příkladů. Např. zastřelení 4 studentů v Kentu v roce 1970, při bouřích v USA proti agresi USA v Kambodži. Naprostá drobnost u těchto "lidumilů" je zastřelení ženy v roce 2013, která vezla dítě a dovolila si přiblížit k Mekce demokracie ve Washingtonu. Ať se to komu líbí nebo ne, jsme zase odkázaní na Rusy, aby zlikvidovali hnilobu světa. Tak se podle toho chovejme.
    • To už fašistické USA předvedly hned po podepsání smlouvy Reagana a Gorbačova v Jugoslávii. Jen hlupáčci věřili na Srbsko, najděte si články od Dienstbiera str. , který to kritizoval a byl proti humanitárnímu bombardování Srbska. To bylo uměle vyvolané na severu fašisty Ustašovci a na jinu teroristickou organizací kosovsko-albánskou UCK i s bojovníky Al-Kajdy pro USA, které USA využívali pro svoje cíle, odtržení Kosova a výstavba USA NATO voj. základny největší v jižní Evropě. Jen ovce věřili na demokracii. Je to kolonizace celého světa USA Bilderbergem. Takto to dělají všude - Lybie, Libanon, Sýrie, Irák, Vietnam, Jugoslávie, Ukrajina , CHile, Panama, atd.
  • Zmena v chovani agresivniho Zapadu odhalila, ze po prehlidkovem preletu neozbrojeneho ruskeho bombarderu, ktery vyradil vsechny obranne systemy americke lodi a udelal z ni bezbrannou detskou hracku, Zapad pochopil, ze do konfliktu s Ruskem jite nemuze.

    Proto valecni "jestrabove" zintenzivnili tlak na "valku v zastoupeni" prostrednictvim podplacenych hlupaku angazujicich se v ukrajinskem puci, v nadeji, ze se obcansou valku iniciovat podari a Rusko bude donuceno k jejimu reseni... Opet se ale spletli... *1* *1* *1*
  • Tak v Oděse 38 mrtvých při požáru budovy, kterou zapálil Pravý Sektor a do které se ukryli proruští. Pravý Sektor napadal i ty, kteří se chtěli z budovy zachránit.
    Tak co vy na to, zdejší užiteční idioti pravdolásky??? Může za to Putin jak jinak, že?
    Běžte se už vycpat.
    *11*
  • "Žádáme, aby teroristé, sabotéři a všichni, kteří zvedli zbraně proti naší zemi, aby tyto zbraně složili, vzdali se, propustili rukojmí a opustili (okupované) budovy úřadů," řekl Turčynov. Zřejmě to mluví o "chrabrých" majdanovských bojovnících za svobodu a demokracii v Kyjevě. Trochu pozdě se probral tento soudruh. A zřejmě bude mít problém s vyúčtováním za své služby jeho soudruhům z USA. To na něj US ochránci lidských práv a svobod budou muset poslat zase nějaké "pomocníky" jako na jeho prozápadní předchůdce.
    • Prezident , samozvaný nikým nevolený pochází z fašistické banderovské rodiny.
      Турчинов - сын рядового рабочего батальона нацистской армии. Хайль Гитлер, Украина!

      Ať žije fašistická ukrajinská "demokracie"
  • Je nejvyšší čas, abychom okamžitě odešli z NATO a EU, zavřeli hranice směrem na západ a pak na Polsko a vyhlásili neutralitu ! Sobotka, Zaorálek, Stropnický, Babiš i Zeman by si měli sami před zrcadlem nafackovat, že nás chtějí všechny poslat pod drn ! Máme na to tipuji tak cca. max. 2-3 měsíce. Pokud to nestihneme, budeme muset začít kopat hroby a vyrábět rakve pro české vojáky bojující za americké imperialisty na Ukrajinsko-Ruské frontě! A už si všichni uvědomte, že tohle není po tom průseru v Oděse a ve Slavjansku fakt prd.. .e l ! *16* Lidi, uvědomte si to konečně, tady nejde o nějakou Ukrajinu, ale pouze o suroviny a prachy !!!
    • "lidem" tady to nevysvetlis a politici si haji sve lukrativni dzoby, nehlede na nazory lidu , zel !
      KDO z nich pochopi, ze se tady nehraji karty, ze se tady jedna o americke zajmy, kteri chteji ovladnout cely svet.
      JAK by tedy vysvetlili to, ze takovi lide, jako byli i cesti politici /Egon Lansky z RFE, nebo Karel Kuhn z BBC/, kteri tady leta kriceli, ze kdyby nebyla Warszawska smlouva, nebylo by ani NATO, ktere je ted vsude kolem Ruska a obsadilo i ty kdysi "varsavske" krajiny ??? Oni zato aspon brali vysoke penize, ale co nasi obycejni lide, touzi snad opravdu po valce ?
      Rusko zmeskalo moznost, aby americane nebyli vsude, za vlady vozraly Jelcina ...
      Ted se Putinovi uz neda zvratit stav, ani kdyby byla valka = uz nikdy nebude to, co bylo, uz nikdy nebude status quo, na jakem se kdysi dohodli... A tito lide jeste stale nachapou, ze je tady nebezpeci valky, ktera by zashla i na, jestli chceme nebo ne.
      Jak je mozne, ze Rusove najednou stahli sve vojska, co bylo i v televizich a NATO Kyjev vydal prikaz na mobilizaci, vyslal vojska na vychod zeme... ???
      Pritom ti dobrodruhove vyhlasovali, ze Putin chce 3.svetovou valku, ne oni...
      Proc nevyhlsi federaci, aby se vsechno uklidnilo a Evropa nebyla v ohrozeni ? Vzdyt tak si to preji lide. Proc benderovci zakazali rusky jazyk, kdyz jich je zrejme 50% a vic v tech oblastech ? Takto se chova seriozni, rozumni politik, nebo sebevrazi ??? Proc ohrozuji mir a tedy i nas ?
      Proc ti novinari, politici a jini, co obhajuji jen ukrajinske politiky, nejdou do ulic bojovat za ne, ale prilevaji olej do ohne a tak ohrozuji nas vsechny ?! *12* *16* *12*
    • xyz Pokud to co píšeš myslíš vážnětak už jsem pro tebe zajistil místo v Bohnické léčebně.
    • Ježíšmarjá, kdo je soudný tohle ví a vola k tomu nepřesvědčíš a zdá se volů je víc. Jinak by to už dávno bylo zrealizované. Podvodníka s odlučným jako premiéra, herečku jako mimistra obrany, magora jako ministra zahraničí. To může trpět jen blb, absolutní blb.
      • Nahlásil jsem te.
  • celá "ukrajinská krize" je jeden obrovský podvod, dávno dopředu naplánovaný a bohužel nevyvíjející se dle naplánovaného scénáře CIA , kdy touto dobou už měla být na Krymu po vyhnání rusů posádka amerického námořnictva, ( výběrové řízení na rekonstrukci budov v Sevastopolu vypsalo námořnictvo USA s předstihem již v 2013 ). Dění na Ukrajině se vymklo kontrole přisluhujících zemí EU a "hysterická" protiruská kampaň je snaha udělat z nouze ctnost. Bohužel tentokrát asi nebude platit pravidlo, že stokrát opakovaná lež se stává pravdou, a Obamův pokřik ze zámoří se stává trapně nepřesvědčivým. A u nás máme zpět co jsme tu měli , jen ten vítr nevane z Moskvy ale z Washingtonu. Dokonce i za "kremelské" totality se objevovaly v médiích narážky a vtípky na onen diktát, nyní, v dokonalé demokracii, si nikdo ani mrknutím oka netroufne vyjádřit jiný názor než ten"správný". Holt z jedné totality do ještě hlubší.
  • Právě nám ČT oznámila, že merkelová obvinila Rusko, že porušilo poválečné uspořádání Evropy.
    Má pravdu a Putin by to měl uznat a začít dávat věci do poořádku tím, že si vezme NDR z Německa zpět a následně položit USA otázku, zda má v nápravě pokračovat.
    • no vidíš to aleši,to je fakt.
      vždyt jim endéráky dali amíci.
      na to je písemná dohoda o uspořádání. *1*
    • poválečné uspořádání bylo, že vše od západních českých hranic směrem na západ bude pro kapitalistické a na východ socialistické. Nic víc nic míň . Bylo to ujednáno (nevím to přesně, ale mám za to, že jsem to takto slyšel) v roce 1942 na Jaltě
  • "Jde o porušení poválečného uspořádání Evropy," řekla Merkelová.
    Na tak to by ta" Chytrá Horákyně" měla převést zpět púod správu Ruska NDR a východní část Berlína.
    To jsme už opravdu došli tak daleko, že zloději mohou veřejně obviňovat okradené z lopeže a vrazi zavražděné z vraždy?
    Před pádem Říma bylo také možné, aby Kaligula jmenoval svého koně konzulem.
    • Vyrokyt o "povalecnem usporadani" jsou jen propagandisticke blaboly, ktere se daji pouzit, jak se to zrovna hodi.. *1* *1* *1*
  • Pan Obama a pomoc USA:
    1) Výměnou za beztrestnost SS získaly seznam úložišť zlata Řížské banky. Všech 108 tun zlata, včetně 12,5 tuny Československa ukradli a odvezli do USA. Část vybrali v přestrojení i z území ruské okupační zóny!
    2) Marshallův plán byl jen další podvod, kdy se za tzv. nízský úrok půjčilo z části i Německu a okradeným evropským spojencům, jako pomoc! Reparace za celý svět tedy Německo zaplatilo, ale ne poškozeným ale zlodějům v USA.
    3)A o podobný trik se dneska pokouší svým obviňováním Ruska z činů Obamou poslaných kriminálníků a vycvičených lidských zmetků, co opakovaně nacvičené nepokoje ze severu Afriky vyvolávají na Ukrajině pod vládou jima dodaných samozvaných vládců.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit